Μασάζ από άνδρα σε άνδρα

Το αισθησιακό μασάζ από άνδρα σε άνδρα, μπορεί να αποτελέσει μια απίστευτα ικανοποιητική και απολαυστική εμπειρία. 

Ο θεραπευτής man to man massage που θα σας επισκεφθεί για μασάζ στο σπίτι σας, είναι επαγγελματικά εκπαιδευμένος σε τεχνικές αισθησιακού μασάζ ειδικά για άνδρες.

Εννοείται πως μπορούμε  να προσαρμόσουμε τη συνεδρία σύμφωνα με τις προτιμήσεις σας, για να πετύχουμε τη μεγαλύτερη δυνατή ικανοποίησή σας. Θα δηλώσετε αυτό που σας αρέσει όταν θα κλείνετε το ραντεβού.

Για ό, τι επιθυμείτε, είτε χαλάρωση και ηρεμία από τις σκοτούρες, είτε  μείωση του στρες, είτε κάτι εντονότερο και πιο ερωτικό που θα σας οδηγήσει στην ερωτική αυτογνωσία σας, το αισθησιακό μασάζ αποτελεί έναν πολύ καλό τρόπο για να γνωρίσετε τον εαυτό σας σε σωματικό και συναισθηματικό επίπεδο.

Μασάζ από άνδρα σε άνδρα

Ποια είναι η σειρά των ασκήσεων στο αισθησιακό μασάζ.

Ψάχνετε μασαζ απο ανδρα; Όταν έρθει η ώρα ο θεραπευτής να ξεκινήσει το μασάζ,  θα προχωρήσει αργά στην αρχή και θα αυξάνει την πίεση καθώς ο ημίγυμνος πελάτης θα ερεθίζεται περισσότερο. Τρίβεται στο σώμα του πελάτη Ο επίσης ημίγυμνος θεραπευτής κάνοντας μασάζ σε διαφορετικά σημεία του σώματος του πελάτη, θα τον  βοηθήσει να νιώσει προσμονή. Σίγουρα ο θεραπευτής θα δώσει ιδιαίτερη έμφαση στις ερωτογενείς ζώνες, όπως ο λαιμός, η πλάτη, το εσωτερικό των μηρών και οι γλουτοί.

 

Τι είναι το Μασάζ από άνδρα σε άνδρα. Ποιες είναι οι ασκήσεις του. Πώς λειτουργεί

Η θεραπεία μασάζ είναι ένας πολύ καλός τρόπος για να χαλαρώσετε και να αναζωογονήσετε και να διεγείρετε το σώμα, το μυαλό και το πνεύμα σας. Το μασάζ μπορεί να βοηθήσει στην τόνωση και την ενδυνάμωση των μυών σας, στη βελτίωση της κυκλοφορίας και στην αύξηση του εύρους κίνησης. 

Αν ως άνδρας ψάχνετε για μια εμπειρία μασαζ Αθηνα και Θεσσαλονίκη που είναι ταυτόχρονα αναζωογονητική, χαλαρωτική και αισθησιακή, δοκιμάστε ένα  μασάζ στο σπίτι με έναν θεραπευτή. Ο έμπειρος θεραπευτής θα σας βάλει σας να καθίσετε σε μια άνετη καρέκλα ή καναπέ ή στον ειδικό πάγκο που φέρνει μαζί του, και θα δουλέψει με την πλάτη και τα άλλα σημεία του σώματός σας που έχουν σχέση με τις ερωτογενείς ζώνες. Αν υπάρχει δωμάτιο μασάζ ακόμη καλύτερα. Καταλαβαίνουμε πόσο σημαντικό είναι να νιώθουμε άνετα.                                                                              

Ο θεραπευτής ξεκινά κάνοντας massage στην πλάτη σας με μεγάλες, σαρωτικές κινήσεις. Χρησιμοποιεί τα χέρια ή τις άκρες των δακτύλων για να ζυμώσει τους μύες και να λύσει τυχόν κόμπους ή εντάσεις. Μπορεί να καθίσει στη μέση σας, ώστε να νιώσετε την αίσθηση των σωμάτων που έρχονται σε επαφή. Στη συνέχεια, προχωρεί στα χέρια κάνοντας μασάζ με μακριές, ρέουσες κινήσεις, ξεκινώντας από τους ώμους και κατεβαίνοντας προς τα χέρια. Στη συνέχεια έρχεται το μασάζ στα πόδια. Ξεκινά από τους μηρούς και κατεβαίνει προς τις γάμπες και τα πέλματα, με μακριές, σαρωτικές κινήσεις και δίνοντας  ιδιαίτερη προσοχή σε τυχόν περιοχές έντασης ή δυσφορίας.

Τέλος, ολοκληρώνει τη συνεδρία με ένα χαλαρωτικό μασάζ στο τριχωτό της κεφαλής. Ξεκινά από το μέτωπο και κάνοντας μασάζ με κυκλικές κινήσεις, χρησιμοποιώντας τα δάχτυλά ή ακόμα και μια βούρτσα. Προχωρεί προς τα πίσω προς την κορυφή του κεφαλιού και στη συνέχεια προς τα κάτω στα πλαϊνά του κεφαλιού προς τους κροτάφους.Πρέπει να είναι κάτι που μας κάνει να αισθανόμαστε άνετα και με αυτοπεποίθηση. Θέλουμε να μπορούμε να κινούμαστε ελεύθερα. Αυτό δεν μπορούν να είναι τα ρούχα μας που μας εμποδίζουν.

 

Τι φοράμε κατά τη διάρκεια του αισθησιακού μασάζ.

Ο καλύτερος τύπος ρούχων που μπορείτε να φορέσετε κατά τη διάρκεια ενός αισθησιακού μασάζ είναι φαρδύς και άνετος. Κάνει σίγουρα το εσώρουχο μιας χρήσης ή το μαγιό σας. Επίσης μπορείτε να φορέσετε κάτι σαν ρόμπα ή σαρόνγκ (ένα μεγάλο υφαντό κομμάτι υφάσματος με σχέδια, συχνά τυλιγμένο γύρω από τη μέση, που φοριέται στην Νοτιοανατολική Ασία και αλλού). Δεν θέλετε κάτι πολύ στενό ή περιοριστικό, καθώς απλώς θα σας κάνει να αισθάνεστε πιο σφιγμένοι. Αν δεν είστε σίγουροι για το τι να φορέσετε, απλώς ρωτήστε τον θεραπευτή σας .

 

Για το χώρο του Μασάζ στο σπίτι σας.

Είναι επίσης σημαντικό να βεβαιωθείτε ότι ο χώρος Μασάζ στο σπίτι σας, το Δωμάτιο Μασάζ, είναι καθαρός και χωρίς ακαταστασία. Η πόρτα κλείνει και δεν πρέπει να υπάρχουν περισπασμοί γύρω σας. Μόνον έτσι  θα μπορέσετε να επικεντρωθείτε αποκλειστικά στην εμπειρία και την αισθησιακή απόλαυση. Αυτό σημαίνει ότι δεν θα αφήσετε ηλεκτρονικά μέσα επικοινωνίας μέσα στο δωμάτιο για να μην διακοπεί ή χαθεί ο επιδιωκόμενος στόχος. Καλό είναι τα παιδιά να απουσιάζουν,γιατί ίσως δεν επιθυμούμε να παρακολουθούν αδιάκριτα, όπως και τα κατοικίδια ζώα. Μπορεί να χρησιμοποιηθεί ένα κερί μασάζ για να φτιάξει η διάθεση και να γίνει το μασάζ μας πιο χαλαρωτικό. Τα  λάδια ή η λοσιόν μασάζ, τώρα είναι η κατάλληλη στιγμή να χρησιμοποιηθούν. Ο θεραπευτής σίγουρα θα βεβαιωθεί ότι τα χέρια του είναι ζεστά πριν ξεκινήσει το μασάζ.Η απόλαυση αρχίζει…

Τα οφέλη από το αισθησιακό μασάζ από άνδρα σε άνδρα.

Το μασάζ μπορεί να χαλαρώσει το σώμα, να βελτιώσει την κυκλοφορία και να μειώσει το στρες. Το μασάζ μπορεί επίσης να αυξήσει την ευελιξία, να ανακουφίσει από τον πόνο και να μειώσει το άγχος. Το μασάζ στο σπίτι είναι ένας πολύ καλός τρόπος για να χαλαρώσετε μετά από μια κουραστική μέρα ή για να χαλαρώσετε το Σαββατοκύριακο. Είναι επίσης ένας πολύ καλός τρόπος για να γνωρίσετε τα ερωτικά σας σημεία, ώστε να απογειώσετε την ερωτική σας ζωή. Το μασάζ μπορεί επίσης να χρησιμοποιηθεί ως μια μορφή προκαταρκτικών παιχνιδιών για την αύξηση της σεξουαλικής διέγερσης. Ο θεραπευτής θα φτάσει μέχρι αυτό το σημείο και θα σταματήσει εκεί.

 

Σε ποιες περιπτώσεις συνιστάται το αισθησιακό μασάζ

 

1. Όταν θέλετε να χαλαρώσετε και να αποφορτιστείτε.Το αισθησιακό μασάζ είναι ένας πολύ καλός τρόπος για να χαλαρώσετε και να αποφορτιστείτε. Μπορεί να βοηθήσει στη μείωση του άγχους, των πονοκεφάλων έντασης και ακόμη και στη βελτίωση της ποιότητας του ύπνου, αλλά και της ερωτικής αυτογνωσίας. 

2. Όταν αντιμετωπίζετε μυϊκό πόνο ή ένταση.Το αισθησιακό μασάζ μπορεί να βοηθήσει στην ανακούφιση του μυϊκού πόνου και της έντασης, αλλά και να τονώσει την ερωτική διάθεση. Μπορεί επίσης να αυξήσει τη ροή του αίματος και την ευελιξία, γεγονός που μπορεί να βοηθήσει στη διαδικασία ανάκαμψης και ψυχικής ευφορίας. 

3. Όταν θέλετε να αυξήσετε την οικειότητα και την ποιότητα της ερωτικής ζωής με τον σύντροφό σας.Το αισθησιακό μασάζ, ατομικό ή και σε ζευγάρι, είναι έναν εξαιρετικό τρόπο για να αυξήσετε την οικειότητα με τον σύντροφό σας. Μπορεί να σας βοηθήσει να συνδεθείτε σε βαθύτερο επίπεδο σχέσης και να αυξήσετε την ερωτική επικοινωνία. Επομένως, αν θέλετε να βελτιώσετε τη σχέση σας, σκεφτείτε να κλείσετε μια συνεδρία ως ζευγάρι με δύο  επαγγελματίες μασέρ.

Προγράμματα Αισθησιακού Μασάζ από άνδρα σε άνδρα ( κατ’ επιλογήν)

 Ο άνδρας πελάτης, κατά το κλείσιμο της συνεδρίας αυτού του τύπου Μασάζ, επιλέγει άνδρα θεραπευτή και δηλώνει τις ιδιαιτερότητες του μασάζ που επιθυμεί, μέχρι το σημείο που επιτρέπεται.

Μασάζ 30’ λεπτών

Το συγκεκριμένο μισάωρο πρόγραμμα περιλαμβάνει δίωρη εμπειρία απόλυτης χαλάρωσης και απόλαυσης. Με βάση τις προαναφερθείσες τεχνικές, ο έμπειρος θεραπευτής αναζωογονεί το ευαίσθητο σε διέγερση σώμα μας, παράλληλα με την γαλήνη και ηρεμία του νου. Το πρόγραμμα περιλαμβάνει μασάζ σε ολόκληρο το σώμα με αιθέρια έλαια, καθώς και μασάζ στο τριχωτό μέρος της κεφαλής για να επέλθει χαλάρωση και απολαυστική απόλυτη ξεκούραση.

Μασάζ 60’ λεπτών

Το συγκεκριμένο ωριαίο πρόγραμμα περιλαμβάνει εμπειρία απόλυτης χαλάρωσης σφιγμένων μυών, ανάλογα με τη δυνατότητα που έχει ο θεραπευτής. Με βάση αισθησιακές τεχνικές, αναζωογονείται το ευαίσθητο σε διέγερση σώμα μας, παράλληλα με την γαλήνη και ηρεμία του νου που φαντασιώνεται διάφορα. Η συνεδρία περιλαμβάνει μασάζ σε ολόκληρο το σώμα με αιθέρια έλαια, καθώς και μασάζ στο τριχωτό μέρος της κεφαλής για να επέλθει χαλάρωση. Ο τύπος του μασάζ συνδράμει στην επίτευξη πλήρους νωθρότητας, απόλυτης ηρεμίας και φυσικά ανάτασης και ανάκαμψης.

Μασάζ 90’ λεπτών

Η συγκεκριμένη συνεδρία περιλαμβάνει εμπειρία απόλυτης χαλάρωσης σφιγμένων μυών, ανάλογα με τις διεγερτικές χειρομαλάξεις που εφαρμόζει ο θεραπευτής. Με βάση έμπειρες χειρομαλάξεις, αναζωογονείται το ευαίσθητο παράλληλα με την γαλήνη και ηρεμία του νου. Η συνεδρία περιλαμβάνει αισθησιακό μασάζ σε ολόκληρο το σώμα με αιθέρια έλαια, καθώς και μασάζ στο τριχωτό μέρος της κεφαλής για να επέλθει ηρεμία και απολαυστική απόλυτη ξεκούραση.

Mασάζ 120’ λεπτών

Το συγκεκριμένο πρόγραμμα περιλαμβάνει δίωρη βίωση τέλειας χαλάρωσης σφιγμένων μυών, ανάλογα με τη δυνατότητα που έχει ο θεραπευτής. Με βάση έμπειρες τεχνικές, αναζωογονείται το ευαίσθητο σε αγγίγματα σώμα μας, αυξάνεται η ερωτική μας διάθεση, παράλληλα με την γαλήνη και ηρεμία του νου που λησμονεί σκοτούρες και βάσανα. Η συνεδρία περιλαμβάνει απολαυστικό αισθησιακό μασάζ σε ολόκληρο το σώμα με αιθέρια έλαια, καθώς και μασάζ στο τριχωτό μέρος της κεφαλής για να επέλθει χαλάρωση και διέγερση των αισθήσεων. 

Συχνές Γενικές Ερωτήσεις περί Μασάζ Κατ’ Οίκον

Στο αισθησιακό μασάζ κατ’ οίκον δεν υπάρχει ανταλλαγή ρόλων, καθώς ο πελάτης απολαμβάνει 60′ ολόκληρα λεπτά μασάζ σώμα με σώμα από τον θεραπευτή ή τη θεραπεύτρια.
Υπάρχουν άνδρες και γυναίκες θεραπευτές. Το αισθησιακό μασάζ γίνεται με ημίγυμνα σώματα. Ο πελάτης φοράει εσώρουχο ή μαγιό ή εσώρουχο μιας χρήσης και ο θεραπευτής ή η θεραπεύτρια το μαγιό του. Δεν υπάρχει περίπτωση να αλλάξουν οι ρόλοι και να κάνει μασάζ ο πελάτης στον θεραπευτή. Αυτό γίνεται μόνο με τον σύντροφό μας.

Εννοείται πως δεν είναι υποχρεωτικό. Πρόκειται για κίνηση εντελώς προσωπική. Αν επιθυμείτε να αφήσετε κάτι, μπορείτε ευγενικά να το κάνετε. Είναι δικαίωμά σας.

Συνήθως οι περισσότεροι προτιμούν να μένουν με το εσώρουχό τους κατά τη διάρκεια μιας συνεδρίας, άλλοι νιώθουν πιο άνετα γυμνοί. Ο θεραπευτής, κάθε φορά καλύπτει τον θεραπευόμενο με μία πετσέτα στα επίμαχα σημεία και μένει ακάλυπτο το σημείο που πρόκειται να κάνει μασάζ.

Βεβαίως μπορεί να γίνει σε ζευγάρι, οποιουδήποτε φύλου, με δύο θεραπευτές, και μάλιστα γίνεται και καλύτερη τιμή.

Μην ξεχνάτε ότι οι περισσότεροι άνθρωποι προγραμματίζουν ένα μασάζ μετά από μία κουραστική μέρα, για να χαλαρώσουν. Είναι απόλυτα φυσικό να χαλαρώσετε τόσο ώστε να αποκοιμηθείτε, δεν χρειάζεται να σας προβληματίζει κάτι τέτοιο. Αντίθετα, ο μασέρ σας, θα θεωρήσει ότι κάνει καλά τη δουλειά του που κατάφερε να σας χαλαρώσει τόσο πολύ, ώστε να κοιμηθείτε!

Ξεκαθαρίζουμε πως δεν προσφέρεται η “υπηρεσία εκτόνωσης”. Το μασάζ γίνεται με ημίγυμνα κορμιά. Αν κατά τη διάρκεια του μασάζ, λόγω του αισθησιακού ύφους του, ο πελάτης “εκτονωθεί”, “τελειώσει”, μπορεί να κάνει ντους και να ολοκληρωθεί το μασάζ για τον χρόνο συνεδρίας που απομένει. Αυτό είναι φυσιολογικό μεν να συμβεί, αλλά άσχετο με τον θεραπευτή.

Επιλέξτε την πόλη σας

Κλείστε ραντεβού