Deep Tissue Massage

Το Deep Tissue Massage επικεντρώνεται στην ανακούφιση από τη χρόνια μυϊκή ένταση. Αν μετά από την εργασία σας, ένα περπάτημα, μια άσκηση ή μια αθλητική δραστηριότητα έχετε πόνους στους μυς του σώματος σας ή δυσκολία στην κίνηση των μυών σας και αρνούνται να υποχωρήσουν μετά από ένα ζεστό μπάνιο ή ή μια καλή νυχτερινή ξεκούραση ίσως ήρθε η ώρα για ένα Deep Tissue Massage.

Deep Tissue Massage

Λύστε τα προβλήματα σας με Deep Tissue Massage

Αποφύγετε τα φάρμακα

 

Οι πόνοι στους ώμους και η δύσκαμπτη πλάτη είναι μόνο μερικά από τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν εκατομμύρια άτομα κάθε μέρα. Εύκολα μπορείτε να αντιληφθείτε πως  οι περισσότεροι άνθρωποι με υποκείμενα ζητήματα υγείας πλέον  προσπαθούν να αποφύγουν τα περιττά φάρμακα λόγω του κόστους και της αποφυγής εισαγωγής χημικών συστατικών στον οργανισμό.

 

Το Deep Tissue Massage βοηθάει στην απελευθέρωση της χρόνιας μυϊκής έντασης η οποία μπορεί να οδηγήσει ακόμα και σε πονοκεφάλους και προσφέρει έναν εναλλακτικό τρόπο για θεραπεία των κουρασμένων ή τραυματισμένων μυών χωρίς φάρμακα.

 

Διαφορετικότητα του Deep Tissue Massage

 

Μετά το Deep Tissue Massage, θα είστε σε μεγαλύτερη ένταση απ’ ό,τι με διαφορετικές θεραπείες χαλάρωσης. Κατά τη διάρκεια της θεραπείας, λόγω της μεγαλύτερης έντασης στο επίπεδο αντίστασης, θα έχετε την αίσθηση ότι μετά τις ασκήσεις, ο μυς δεν θα είναι τόσο χαλαρός όσο μετά από κα΄ποιες άλλες υπηρεσίες μασάζ που μπορεί να δοκιμάσετε.Διαδικασία τεχνικής Deep Tissue Massage

 

Με το Deep Tissue Massage οι διατάσεις επιφανειακής περιτονίας και της απελευθέρωσης της βαθιάς περιτονίας συνεργάζονται για να προσφέρουν ανακούφιση. 

 

Οι θεραπευτές μπορούν να χρησιμοποιούν τα χέρια, τους βραχίονες, τα δάχτυλα και τους αγκώνες για να παρέχουν ανακούφιση. Χρησιμοποιούν αργά, έντονα χτυπήματα και βαθιά, σταθερή πίεση στα δάχτυλα, συνήθως χωρίς αιθέρια έλαια στο δέρμα σας, για να απελευθερωθεί τη χρόνια ένταση στους μυς σας. Η θεραπεία δεν βλάπτει όμως ορισμένοι ασθενείς αισθάνονται έναν ελαφρύ πόνο μετά τη συνεδρία τους το οποίο είναι απολύτως φυσιολογικό και δείχνει ότι η θεραπεία λειτουργεί όπως προβλέπεται. 

Φυσικά, οι θεραπευτές σας θα σας ζητούν πάντα να τους πείτε αν η πίεση στους μυς σας γίνεται υπερβολικά έντονη κατά τη διάρκεια του μασάζ. 

 

Το Deep Tissue Massage μπορεί να χρησιμοποιηθεί μόνο του ή με άλλες θεραπείες. 

 

Μπορεί επίσης να θέλετε να εξετάσετε τις αλλαγές στον τρόπο ζωής για να μειώσετε την πιθανότητα εμφάνισης των συμπτωμάτων που προκάλεσαν την ανάγκη για θεραπεία. 

 

Για μια πιο μακροπρόθεσμη λύση, οι θεραπευτής σας βοηθάει αν το επιθυμείτε να αντιμετωπίσετε ζητήματα όπως η σωστή κίνηση και στάση του σώματος.

 

Τι μου προσφέρει το Deep Tissue Massage

 • Χαλάρωση
  Οι κινήσεις μάλαξης στο Deep Tissue Massage μπορεί να βοηθήσουν τους μυς μας να χαλαρώσουν και να μαλακώσουν.

 

 • Ευελιξία
  Το απαλό μασάζ των μυών και των συνδέσμων επιτρέπει στις περισσότερες περιπτώσεις να είναι δυνατό μεγαλύτερο εύρος κίνησης των μυών μας.

 

 • Βελτιωμένη κυκλοφορία του αίματος
  Το μασάζ προάγει την κυκλοφορία του αίματος μας και απελευθερώνει τις τοξίνες που σημαίνει ότι θα αισθανόμαστε πιο ενεργητικοί μετά από ένα μασάζ τύπου Deep Tissue Massage.

 

 • Αποβολή του άγχους και του στρές
  Ένα Deep Tissue Massage μπορεί να βοηθήσει στη μείωση των επιπέδων της ορμόνης του στρες που ονομάζεται νοραδρεναλίνη καθώς και της κορτιζόλης, ενός δείκτη του στρες.

 

 • Βελτιωμένο ανοσοποιητικό
  Αυτό μπορεί να συνδέεται με τη μείωση του στρες, αλλά οι άνθρωποι που είναι πιο χαλαροί, γενικά, αρρωσταίνουν λιγότερο συχνά από εκείνους που έχουν άγχος ή στρές.

 

 • Καλύτερος ύπνος
  Ένα Deep Tissue Massage μπορεί να σας βοηθήσει να χαλαρώσετε σωματικά, το οποίο θα οδηγήσει σε έναν υπέροχο βραδινό ύπνο.Που θα μπορούσε να βοηθήσει το Deep Tissue Massage;

 

 • Σωματικό και Συναισθηματικό στρές
  Το συναισθηματικό όσο και το σωματικό στρες προκαλούν εξίσου ένταση των μυών. Η κράτηση για ένα χαλαρωτικό μασάζ τύπου Deep Tissue Massage βοηθάει αποδεδειγμένα στο να έχετε μια αίσθηση χαλάρωσης, ανακούφισης από την ένταση που δημιουργείται στους μύες. Προσφέρει ευεξία και ευφορία και βελτίωση της διάθεσής σας. Είναι επίσης ευκαιρία να διώξετε το άγχος της καθημερινής ζωής και να απολαύσετε τον ελεύθερο σας χρόνο.

 

 • Ανακούφιση από πόνους
  Αν υποφέρετε από ινομυαλγία ή έχετε πρόβλημα με πονοκεφάλους, πόνους στον αυχένα, τους ώμους ή την πλάτη, μια θεραπεία Deep Tissue Massage θα μπορούσε να βοηθήσει στην ανακούφιση των συμπτωμάτων σας και να προσφέρει βραχυπρόθεσμη ανακούφιση.

 

 • Μείωση της υψηλής αρτηριακής πίεσης
  Κάποιες μελέτες έχουν καταλήξει κατά καιρούς στο συμπέρασμα ότι το Deep Tissue Massage προκαλεί μείωση της συστολικής αρτηριακής πίεσης, του σφυγμού και του αναπνευστικού ρυθμού.


 • Ανακούφιση από δυσκαμψία και πόνους στις αρθρώσεις

Το Deep Tissue Massage μπορεί να χρησιμοποιηθεί για τη θεραπεία πολλών διαφορετικών συμπτωμάτων αρθρίτιδας, όπως πόνος, δυσκαμψία, περιορισμένο εύρος κίνησης στις αρθρώσεις και προβλήματα ύπνου.

 

 • Αύξηση της ευελιξίας και κυκλοφορίας
  Το Deep Tissue Massage εφαρμόζεται στους μύες και τους συνδέσμους και βελτιώνει το εύρος κίνησης. Έχει την ικανότητα να βελτιώνει τη ροή του αίματος και την παροχή οξυγόνου στους μύες. Αυτό, με τη σειρά του, μπορεί να βοηθήσει στη μείωση του πόνου και στη μείωση των μυϊκών συμφύσεων.

 

 • Αποκατάσταση τραυματισμένων μυών
  Εάν έχετε τραυματισμένους μύες, ένα Deep Tissue Massage μπορεί να χαλαρώσει τους σφιγμένους ή στριμμένους μύες και να απελευθερώσει τις τοξίνες από τους μύες σας.

 

 

Το Deep Tissue Massage αποτελεί μια από τις πιο αποδοτικές υπηρεσίες μασάζ που μπορείτε να επιλέξετε και συνήθως έχει θεαματικά αποτελέσματα. Οι θεραπευτές μας είναι εξαιρετικά εκπαιδευμένοι στην εκτέλεση των κινήσεων που απαιτούνται την διαδικασία αυτή.

Μενού Deep Tissue Massage

Massage 15’’ λεπτών

Βασικό πακέτο Θεραπείας Deep Tissue Massage . Έχετε πρόβλημα έλλειψης χρόνου; Οι θεραπευτές μας θα αναλάβουν την περιποίηση σας με ένα γρήγορο Deep Tissue Massage μικρής διάρκειας σε αυχένα και πλάτη. 

Massage 20’’ λεπτών

Αν έχετε λίγο περισσότερο χρόνο για ένα ευχάριστο διάλειμμα  από το άγχος  καθημερινότητας αυτό το πακέτο είναι στα μέτρα σας. Το Deep Tissue Massage σε αυχένα, πλάτη  και ώμους είναι μια από τις hot επιλογές.

Massage 30’’ λεπτών

Θεραπεία Σουηδικού Deep Tissue Massage σε όλο το σώμα. 

Οι θεραπευτές μας εφαρμόζουν επαναλήψεις της τεχνικής στα πόδια, την μέση, την περιοχή του λαιμού και στους ώμους για καλύτερο αποτέλεσμα.

Massage 60’’ λεπτών

Επιλέξτε ανάμεσα σε διαφορετικά στυλ εξειδικευμένης θεραπείας Deep Tissue Massage. Προτιμήστε το κινέζικο ΄ή το Σουηδικό στυλ για όλο το σώμα.

Οι έμπειροι θεραπευτές μας θα πραγματοποιήσουν διεξοδικά την τεχνική αυτή σε αυχένα, περιοχή του λαιμού, χέρια, πόδια, πλάτη, μέση  και ώμους.

Συχνές Ερωτήσεις

Αυτό θα εξαρτηθεί από τα συμπτώματά σας και από το πώς το σώμα σας ανταποκρίνεται στη θεραπεία. Η συχνότητα μπορεί να ποικίλει κατά περίπτωση ανάλογα την σοβαρότητα και η συνεδρία  μπορεί να είναι από εβδομαδιαία έως περιστασιακή.

Ένα βαθύ μασάζ ιστών μπορεί να βοηθήσει στην αντιμετώπιση προβλημάτων όπως ο μυϊκός πόνος, οι σφιγμένοι μύες και το στρες.

Κάποιοι ασθενείς αισθάνονται έναν ήπιο πόνο στην περιοχή της θεραπείας, ο οποίος είναι φυσιολογικός και δείχνει ότι η θεραπεία λειτούργησε όπως προβλέπεται.

Ένα Deep Tissue Massage εστιάζει στα βαθύτερα στρώματα των μυών και των συνδετικών ιστών στο σώμα και μπορεί να βοηθήσει στην ανακούφιση του πόνου ή της δυσκαμψίας.

Το Deep Tissue Massage δεν ενδείκνυται για μια έγκυο γυναίκα, άτομα με ευαισθησία στην πίεση και αδύναμα οστά ή άτομα που έχουν μώλωπες. 

Όσα άτομα πάσχουν από κατάγματα, πληγές, κοιλιακές κήλες ή όγκους θα πρέπει να αποφεύγουν το Deep Tissue Massage. Όπως όλες οι διαδικασίες που αφορούν το σώμα, συνιστάται ανεπιφύλακτα να συμβουλευτείτε τον γιατρό σας.

Και τα δύο βοηθούν στην ανακούφιση από το στρες και το άγχος, αλλά το απλό μασάζ θα προσφέρει καλύτερη ανακούφιση από το άγχος και το στρες, ενώ το Deep Tissue Massage μπορεί να βοηθήσει με τους πόνους των μυών περισσότερο.

Απόλαυσε Όλες Τις Αγαπημένες Σου Θεραπείες Μασάζ Στο Χώρο Σου

Επιλέξτε αυτό που σας ταιριάζει καλύτερα και κλείστε τη συνεδρία σας. Το μασάζ στο σπίτι δεν ήταν ποτέ πιο εύκολο!

Επιλέξτε την πόλη σας

Κλείστε ραντεβού