Μασάζ Lomi Lomi

Όταν αναφερόμαστε στην τεχνική μασάζ Lomi Lomi αναφερόμαστε σε μία αρχαία τεχνική που γεννήθηκε στην περιοχή των νησιών της Χαβάης. Η αρχαία αυτή τεχνική, έχει βαθιά ενεργειακή λειτουργία, αφού έχει ως απώτερο σκοπό της να “ανοίξει” τα τσάκρας σας και να διευκολύνει την ροή της ενέργειας σε αυτά και για τον λόγο αυτό είναι ιδιαιτέρως χρήσιμη για ζητήματα ψυχικής υγείας.

Μασάζ Lomi Lomi

Τι είναι η τεχνική Lomi Lomi Massage;

Όπως προαναφέραμε, η τεχνική αυτή πηγάζει από τα νησιά της Χαβάης και είναι η συνέχιση μιας παράδοσης πολλών αιώνων. Η φιλοσοφία που κρύβεται πίσω από την τεχνική αυτή έχει την ονομασία huna και έχει ως σημείο αναφοράς της, την αρχή πώς όλα τα όντα στο σύμπαν μας αναζητούν την αρμονία και την γαλήνη.

Ο ειδικός πάνω σε αυτήν την τεχνική ονομάζεται Kahuna, και σκοπό του έχει να μεταφέρει στον θεραπευόμενο την ενέργεια που δέχεται από το σύμπαν, μέσω της των καθημερινών προσευχών που ο ίδιος πραγματοποιεί.

Οι τεχνικές που χρησιμοποιούνται κατά την διάρκεια μιας συνεδρίας Lomi Lomi, χαρακτηρίζονται από ηρεμία και γαλήνη, θυμίζοντας τους ήρεμους παφλασμούς του της θάλασσας μέσω των κυμάτων στην παραλία, αποτελώντας έναν μονόδρομο προς την σωματική και ψυχική ευεξία.

 

Ο τρόπος λειτουργίας της τεχνικής Lomi Lomi Massage

Δεδομένου ότι η το Lomi Lomi συνδυάζει μια ποικιλία τεχνικών και στοχεύει στην βαθιά πνευματική και ψυχική χαλάρωση μέσα από την απελευθέρωση της ροής ενέργειας προς τα τσάκρας σας, οι άριστα εκπαιδευμένοι Hakunas μας είναι εδώ για να εκτιμήσουν ποιες τεχνικές είναι απαραίτητες, για την δική σας πάντα περίπτωση και φυσικά στην άνεση του χώρου σας με την υπηρεσία μασάζ στο σπίτι.

Το Lomi Lomi συνδυάζει τις εξής τεχνικές ανατρίψεων:

  • Με τις παλάμες
  • Τους πήχεις
  • Τα δάχτυλα 

Οι τεχνικές που προαναφέρθηκαν μπορούν να γίνουν επίσης με τρεις διαφορετικούς τρόπους, και μπορούν να πραγματοποιηθούν σε όλη την έκταση του κορμού, κάτι που κάνει την συγκεκριμένη τεχνική ακόμα πιο αποτελεσματική. Ανάλογα πάντα με τις ανάγκες του κάθε θεραπευόμενου οι τρόποι είναι οι ακόλουθοι:

Ρυθμικός

Στον συγκεκριμένο τρόπο, οι θεραπευτές μας, ανάλογα με το σημείο του σώματός σας, στο οποίο παρατηρείται κάποια αυξημένη φλεγμονή ή ενόχληση, εργάζονται σε ένα άλλο αντίστοιχο σημείο του σώματος, με απώτερο σκοπό να το θερμάνουν, έτσι ώστε να επαναφέρουν το σώμα σας σε ισορροπία.ισορροπία που χρειάζεται για να λειτουργεί σωστά. Μην ξεχνάτε ότι η πλατφόρμα μας, μπορεί να σας προσφέρει τα ευεργετικά στοιχεία του ρυθμικού τρόπου μάλαξης και στον προσωπικό σας χώρο με την υπηρεσία μασάζ στο σπίτι.

Σαρωτικός

Ένας ακόμη φανταστικός τρόπος που μπορείτε να δεχθείτε τις ειδικές τεχνικές Lomi Lomi, είναι ο σαρωτικός. Κατά την διάρκεια του σαρωτικού τρόπου μάλαξης, οι πλήρως καταρτισμένοι μασέρ μας, θα προβούν στο να χρησιμοποιήσουν τις εξειδικευμένες τεχνικές Lomi Lomi σε όλο το μήκος της έκτασης του κορμού σας για μία βαθιά αίσθηση χαλάρωσης, χωρίς να απομακρυνθείτε από την άνεση και ασφάλεια του σπιτιού σας, χάρη στην υπηρεσία μασάζ κατ’ οίκον που διαθέτει η πλατφόρμα μας.

Δύο σημείων

Ένας ακόμη χαρακτηριστικός τρόπος με τον οποίο μπορούν να εφαρμοστούν οι τεχνικές Lomi Lomi είναι αυτός των δύο σημείων. Κατά την εφαρμογή του τρόπου αυτού, ο ειδικός μασέρ της πλατφόρμας μας, εργάζεται σε δύο διαφορετικά σημεία του σώματός σας ταυτόχρονα. Μέσω του τρόπου αυτού, εντείνεται η χαλάρωση ολόκληρου του σώματος και του πνεύματος και βοηθιέται η δραστηριοποίηση του αίματος, για μέγιστα θεραπευτικά αποτελέσματα. 

Τόσο ο Ρυθμικός όσο και ο Σαρωτικός τρόπος μάλαξης και η μάλαξη δύο σημείων, με τους οποίους μπορεί να πραγματοποιηθούν οι διαφορετικές τεχνικές Lomi Lomi, προσφέρονται από την πλατφόρμα μας σε προνομιακές τιμές στην άνεση του καναπέ σας, με την υπηρεσία μασάζ στο σπίτι αφού έρθετε σε επικοινωνία με την πλατφόρμα μας. Ακόμη, με τους τρόπους μάλαξης που προαναφέρθηκαν, που περιλαμβάνονται στην τεχνική Lomi Lomi, συνηθίζεται να χρησιμοποιούνται μια ποικιλία από αιθέρια έλαια τα οποία λειτουργούν ως καταλύτες για την θεραπεία του προβλήματός σας αλλά και για την χαλάρωση και ενεργοποίηση των κατάλληλων σημείων του σώματος.

Συνδυάστε τόνωση και χαλάρωση

Με την αρχαία Χαβανέζικη τεχνική μασάζ Lomi Lomi μπορείτε να συνδυάσετε την βαθιά σωματική και πνευματική χαλάρωση που προσφέρει, ενώ ταυτόχρονα εξασφαλίζεται την τόνωση διαφόρων σημείων και λειτουργιών του σώματός σας όπως:

  • Τόνωση του ανοσοποιητικού συστήματος
  • Τόνωση των μυών σε ολόκληρο το σώμα
  • Καταπράυνση και ενδυνάμωση του νευρικού συστήματος
  • Ενίσχυση του λεμφικού συστήματος και των αδένων
  • Θετική ενέργεια και αυξημένη αυτοπεποίθηση

Το κατάλληλο περιβάλλον για εσάς

Δεδομένου ότι η τεχνική Lomi Lomi στοχεύει σε βαθιά πνευματική και σωματική θεραπεία και ηρεμία, ο χώρος στον οποίο λαμβάνει μέρος, θα πρέπει να είναι χαμηλού φωτισμού υπό την συνοδεία ελαφριάς μουσικής και να συνδυάζεται με μια ποικιλία αιθέριων ελαίων ώστε να μπορείτε να έχετε τα καλύτερα δυνατά αποτελέσματα από την θεραπεία σας. Αφήστε τους θεραπευτές μας να διαμορφώσουν τον χώρο σας, με την υπηρεσία μασάζ στο σπίτι και απολαύστε μία συνεδρία Lumi Lumi σήμερα!

Εξειδικευμένοι επαγγελματίες για όλες τις ανάγκες σας

Χάρη στο άριστα καταρτισμένο προσωπικό που διαθέτουμε στην Secret Massage, θα μπορέσετε να απολαύσετε μια αναντικατάστατη εμπειρία μασάζ χωρίς να ανησυχείτε για την ασφάλεια και την υγεία του σώματός σας αφού η μεγάλη ομάδα των ειδικών μας, έχει εκπαιδευτεί σε μια μεγάλη γκάμα ειδών και τεχνικών μασάζ, πάντα με γνώμονα την ικανοποίηση και την άνεση του πελάτη. Γι’ αυτό άλλωστε τον λόγο η πλατφόρμα μας έρχεται στο χώρο σας με την υπηρεσία μασάζ κατ’ οίκον, εξοικονομώντας σας χρόνο και χρήματα. Αφού έρθετε σε επικοινωνία με την πλατφόρμα μας, οι ειδικοί μας θα προβούν στο να:

  • Μιλήσουν μαζί σας σχετικά με το πρόβλημα που αντιμετωπίζετε σε βάθος
  • Συλλέξουν πληροφορίες σχετικά με τυχόν προβλήματα υγείας που μπορεί να διαθέτετε ή ενδεχομένως κάποια αλλεργία σε κάποιο από τα προϊόντα που χρησιμοποιούμε στις συνεδρίες μας

Προσιτό για όλους και προσαρμοσμένο σε εσάς

Στην περίπτωση που αναρωτιόσασταν αν διαθέτετε τα απαραίτητα χρήματα ώστε να απολαύσετε τις χαλαρωτικές μας συνεδρίες, είμαστε εδώ για να σας δώσουμε την απάντηση. Στην Secret Massage, σεβόμαστε τα χρήματά σας, γι’ αυτό και διαθέτουμε πακέτα για όλες τις οικονομικές επιφάνειες και ανάγκες. Ακόμα, η πλατφόρμα μας έρχεται να σας εξοικονομήσει ακόμα περισσότερα χρήματα με την υπηρεσία μασάζ στο σπίτι! Με την υπηρεσία μασάζ κατ’ οίκον, απολαμβάνετε τις υπηρεσίες μας από την άνεση του καναπέ σας.

Στις μέρες μας, οι ρυθμοί της καθημερινότητάς μας μπορεί να γίνονται πολλές φορές πιεστικοί και στρεσογόνοι. Πολλοί είναι οι άνθρωποι που θα ήθελαν να έχουν τον ελεύθερο χρόνο να διοχετεύσουν κάπου την έντασή τους μα πολλές φορές οι συνθήκες το καθιστούν δύσκολο. Γι’ αυτό η Secret Massage είναι εδώ για εσάς, σεβόμενη τα χρήματα και το προσωπικό σας πρόγραμμα, έτοιμη να βρεί το ιδανικο πακέτο και πρόγραμμα για εσάς. Τώρα και με την ευλίγιστη υπηρεσία μασάζ κατ’ οίκον, για απίστευτες στιγμές χαλάρωσης στο σπίτι!

Μενού Μασάζ Lomi Lomi

Lomi Lomi 30 λεπτών

Καταλαβαίνουμε πως ο χρόνος πολλών ανθρώπων ενδέχεται να είναι περιορισμένος λόγω εργασίας και άλλων υποχρεώσεων. Ωστόσο όλοι έχουν δικαίωμα σε μία βασική συνεδρία Lomi Lomi η οποία γίνεται εύκολα και στο σπίτι σας με την υπηρεσία μασάζ στο σπίτι!

Lomi Lomi 60 λεπτών

Αφήστε τους ειδικούς μασέρ μας να σας ταξιδέψουν σε μια συνεδρία Lomi Lomi 60 λεπτών, ιδανικός χρόνος για την αντιμετώπιση ήπιων πόνων και ενοχλήσεων σε συνδυασμό με μια έντονη εμπειρία χαλάρωσης.

Lomi Lomi 120 λεπτών

Αναζωογονήστε τις αισθήσεις σας και απαλλαγείτε από κάθε είδους σωματικό και ψυχικό πρόβλημα με την βοήθεια των ταλαντούχων θεραπευτών μας με αυτή την προνομιακή συνεδρία Lomi Lomi 120 λεπτών για ακόμα εντονότερα αποτελέσματα σε σχέση με τις πιο βασικές συνεδρίες μας!

Lomi Lomi 240 λεπτών (full experience)

Απολαύστε τώρα το πλήρες πακέτο περιποίησης, ανακούφισης και γαλήνης, με διάρκεια 240 λεπτών, ώστε να αδράξετε τα μέγιστα δυνατά αποτελέσματα καθώς τα αιθέρια έλαια που διαθέτουμε και οι πλήρως προσαρμόσιμοι στις ανάγκες σας θεραπευτές μας, δουλεύουν για να σας προσφέρουν μία συνεδρία Lomi Lomi ακόμα και στην άνεση του σπιτιού σας με την υπηρεσία μασάζ κατ’ οίκον. 

Γνωρίστε την Φιλοσοφία της τεχνικής Lomi Lomi

Η φιλοσοφία πίσω από την τεχνική μασάζ Lomi Lomi είναι βαθιά και προέρχεται από τα νησιά της μακρινής Χαβάης. Ποια είναι τα μυστικά της και πώς ανακαλύφθηκαν οι διάφορες τεχνικές της?

SMGR104
SMGR105

Οι διάφορες τεχνικές

Η τεχνική μασάζ Lomi Lomi εμπεριέχει μια μεγάλη ποικιλία τεχνικών από τις οποίες η κάθε μία εκτελεί μια διαφορετική λειτουργία και προάγει την συνεδρία με διαφορετικό τρόπο.

Συχνές Ερωτήσεις

Αν και η τεχνική Lomi Lomi δεν είναι μία εγκεκριμένη επιστήμη, αυτό δεν σημαίνει ότι δεν είναι και αποτελεσματική, καθώς χρειάζεται ακόμα περισσότερη έρευνα καθώς δεν είναι λίγες οι περιπτώσεις ανθρώπων που έχουν παρατηρήσει σημαντική βελτίωση τόσο στην σωματική όσο και στην ψυχική υγεία τους.

Καλό θα ήταν να βρίσκεστε πάντα σε επικοινωνία με τον γιατρό σας και να τον ενημερώνετε στην περίπτωση που θέλετε να δοκιμάσετε μια εναλλακτική θεραπεία όπως είναι η τεχνική μασάζ Lomi Lomi.

Φυσικά και ναι! Εξάλλου η συνεδρία είναι δική σας και μπορείτε να την διαμορφώσετε όπως εσείς επιθυμείτε. Ο θεραπευτής μπορεί να σας προτείνει κάποια έλαια που ίσως βοηθήσουν την συνεδρία σας να κυλήσει πιο ομαλά, αλλά στην τελική , ο πελάτης έχει πάντα δίκιο!

Παρότι υπάρχει μεγάλη ποικιλία τέτοιων συσκευών στην αγορά, πιστεύουμε πως δεν θα έχετε τα ίδια αποτελέσματα με μία πραγματική συνεδρία από έναν ειδικό μας έτσι ώστε να λάβετε μία προνομιακή θεραπεία ακόμα και στον χώρο σας με την χάρη στην υπηρεσία μασάζ στο σπίτι.

Ο αριθμός των συνεδριών εξαρτάται καθαρά από την περίπτωσή σας αλλά και από το πόσο συχνά λαμβάνουν χώρα οι συνεδρίες. Δεδομένου ότι πάντα μπορεί να συμβούν απρόοπτα στο χρονοδιάγραμμα της θεραπείας σας, ο ειδικός θεραπευτής μας θα σας ενημερώνει διαρκώς για την πορεία της θεραπείας σας.

Καθότι η τεχνική Lomi Lomi δεν είναι μία εγκεκριμένη επιστήμη, θα σας συμβουλεύαμε ανάλογα με την ένταση του προβλήματός σας να επισκέφτεστε πρώτα έναν επαγγελματία γιατρό.

Απόλαυσε Όλες Τις Αγαπημένες Σου Θεραπείες Μασάζ Στο Χώρο Σου

Επιλέξτε αυτό που σας ταιριάζει καλύτερα και κλείστε τη συνεδρία σας. Το μασάζ στο σπίτι δεν ήταν ποτέ πιο εύκολο!

Επιλέξτε την πόλη σας

Κλείστε ραντεβού