Μασάζ Στο Σπίτι Αγία Παρασκευή

Αν ψάχνεις για μασάζ στο σπίτι Αγία Παρασκευή τότε μόλις βρήκες το Secret Massage! Η έμπειρη ομάδα των θεραπευτών και θεραπευτριών μας -απόλυτα πιστοποιημένοι/ες και καταρτισμένοι/ες- μπορούν να σου προσφέρουν μία πληθώρα ειδών μασάζ. Επίλεξε αυτό που ανταποκρίνεται στις δικιές σου ανάγκες και νιώσε την απόλυτη χαλάρωση. 

Επικοινώνησε με το Secret Massage και κλείσε το ραντεβού στο χώρο σου που μπορεί να είναι το γραφείο ή το σπίτι σου. Μην αγχώνεσαι άλλο αν θα βρεις ραντεβού και πως θα προλάβεις να πας. Ασε το μασάζ να έρθει σε σένα. Κάλεσε στο Secret Massage και κλείσε ραντεβού με τη χαλάρωση σου!

Μασάζ Αγία Παρασκευή

Μασάζ Στο Σπίτι Αγία Παρασκευή

Τρέχεις όλη μέρα; Πονάει όλο σου το σώμα από δουλειές; Έχεις συγκεκριμένους πόνους σε σημεία από συσσωρευμένο άγχος π.χ. αυχένας; Έχεις πόνους λόγω κάποιας χρόνιας πάθησης; Το μασάζ είναι ένας τρόπος -αποδεδειγμένος από την αρχαιότητα- που μπορεί να σε βοηθήσει να χαλαρώσεις και να ανακουφίσεις το σώμα σου από τους πόνους και τα άγχη. Επικοινώνησε με το Secret Massage και κλείσε ραντεβού τώρα! 

 

Μασάζ Κατ’Οίκον Αγία Παρασκευή! Το Secret Massage Στο Σπίτι Σου!

Το μασάζ χρησιμοποιείται για να βελτιώσει μία κατάσταση υγείας ή να ενισχύσει την ευεξία μας. Πρόκειται για χειρομάλαξη διάφορων σημείων στο σώμα και είναι πολύ συχνή πρακτική σε πολλές κουλτούρες ανά τον κόσμο. Είναι γνωστό από αρχαιοτάτων χρόνων και χρησιμοποιείται με επιτυχία για την αντιμετώπιση διάφορων παθήσεων.  

 

Ο όρος μασάζ ή θεραπεία μασάζ έχει πολλές τεχνικές και η πιο συχνή από αυτές είναι το λεγόμενο Σουηδικό μασάζ που αποτελεί και τον πυρήνα όλων των εκπαιδευτικών προγραμμάτων για μασάζ. Στη Secret Massage έχουμε θεραπευτές και θεραπεύτριες που ειδικεύονται σε όλα τα είδη μασάζ ώστε να επιλέξετε αυτό που θα έχει το καλύτερο αποτέλεσμα σε εσάς. 

 

Αν ψάχνεις για μασάζ κατ’οίκον Αγία Παρασκευή, το Secret Massage έρχεται στο χώρο σου. Μην αγχώνεσαι με τη μετακίνηση σου και να προλάβεις να βολέψεις το ραντεβού. Αξίζεις τη χαλάρωση και εμείς είμαστε εδώ για να σου την προσφέρουμε!

 

Μασάζ Στο Σπίτι Αγία Παρασκευή: Τι Μου Προσφέρει Το Μασάζ 

Μην ψάχνεις άλλο για μασάζ στο σπίτι Αγία Παρασκευή επειδή το Secret Massage έρχεται στο χώρο σου! Το μασάζ έχει πολλά οφέλη και μπορεί να μας κάνει μόνο καλό!

 

#1 Απαλλασσόμαστε Από Τους Πόνους

Μέσω του μασάζ, οι θεραπευτές και οι θεραπεύτριες μπορούν να στοχεύσουν σε μία συγκεκριμένη περιοχή πόνου απελευθερώνοντας την ένταση και μειώνοντας το πιάσιμο και το πρήξιμο στην περιοχή. Καθώς ο πόνος απομακρύνεται από το σώμα και αισθανόμαστε πάλι άνετα στο σώμα μας, θα δείτε ότι η συγκέντρωση και ο ύπνος σας θα βελτιώνονται σημαντικά. 

 

#2 Διώχνουμε Το Άγχος

Η θεραπεία μασάζ αλλάζει τη βιοχημεία του σώματος ανακουφίζοντας μας από το άγχος και την κατάθλιψη. Αποδεδειγμένα μέσω ερευνών, το μασάζ βοηθά να μειωθεί η έκκριση της κορτιζόλης κατά 53% ενώ εκκρίνονται ενδορφίνες όπως η ντοπαμίνη και η σεροτονίνη, οι οποίες δρουν κατασταστικά στην κατάθλιψη και τις αγχώδεις διαταραχές. 

#3 Δυναμώνουμε Το Ανοσοποιητικό Μας

Το τακτικό μασάζ μπορεί να ενδυναμώσει το ανοσοποιητικό μας σύστημα και να αμυνόμαστε στις αρρώστιες πιο αποτελεσματικά. Ακόμα, έχει αποδειχτεί ότι το μασάζ βοηθά στη μείωση του αριθμού των Τ-λεμφοκυττάρων που βελτιώνει τη λειτουργία του ανοσοποιητικού γενικά. 

 

#4 Βοηθάμε Την Καρδιά Μας

Η συνέπεια στις θεραπείες μασάζ έχει αποδειχτεί ότι βοηθά στη μείωση της αρτηριακής πίεσης και έτσι μειώνουμε τις πιθανότητες για καρδιαγγειακές παθήσεις και εγκεφαλικά επεισόδια. Το μασάζ βοηθά στην καλύτερη κυκλοφορία του αίματος και επομένως δεν επιβαρύνεται τόσο η καρδιά. 

 

#5 Αντιμετωπίζουμε Τους Τραυματισμούς

Το μασάζ βοηθά στην αύξηση της ροής του αίματος, σε καλύτερη διασπορά των θρεπτικών στοιχείων και του οξυγόνου στο σώμα. Μειώνει επίσης της έκκριση γαλακτικού οξέος στο σώμα μειώνοντας το χρόνο επαναφοράς μεταξύ των προπονήσεων ή άλλων αθλητικών δραστηριοτήτων.Το πιο σημαντικό όφελος του μασάζ όμως είναι ότι μας χαλαρώνει και μας φέρνει σε επαφή με το σώμα μας. Μαθαίνουμε να ακούμε τις ανάγκες του σώματος και να επεμβαίνουμε πριν γίνει μία κατάσταση μη αναστρέψιμη. Ακούστε το σώμα σας, ξέρει τις ανάγκες σας και σας προειδοποιεί. Φροντίστε το σώμα σας για να σας φροντίσει και αυτό. 

 

Στη Secret Massage αυτή είναι η προτεραιότητα μας: Να μαθαίνουμε να φροντίζουμε το σώμα μας!

Περιοχές Κάλυψης Μασάζ Στο Σπίτι

Πως δουλεύει

1. Επιλέγετε ώρα και μέρος ραντεβού.

Επιλέξτε θεραπεία μασάζ, θεραπευτή και κλείστε online ραντεβού ή τηλεφωνικά, την ώρα και στο μέρος που επιθυμείτε.

2. Άμεση ανταπόκριση

Ο επιλεγμένος θεραπευτής μας θα είναι στον χώρο που έχετε επιλέξει μέσα σε 1 ώρα

3. Πραγματοποίηση θεραπείας

Όταν έρθει ο θεραπευτής πείτε του για το λόγο που επιλέξατε τη θεραπεία, τι ακριβώς θέλετε ή αν αντιμετωπίζετε κάποιο ζήτημα και αφεθείτε στα έμπειρα χέρια του.

sm icon 1

Αμεση εξυπηρετηση

Με ένα μόνο τηλέφωνο ή ένα email ο θεραπευτής μας είναι στο χώρο σας σε 1 ώρα.

sm icon 3

Μοναδική εμπειρία

Ζήστε μια πρωτόγνωρη εμπειρία χωρίς μετακινήσεις στην άνεση του δικού σας χώρου

sm icon 2

Οικονομικά

Εκτός από τις προσιτές τιμές μας κερδίζετε χρόνο και αποφεύγετε ταλαιπωρία

Τι λένε οι πελάτες

Συχνές Ερωτήσεις

Θα πρέπει να ενημερώσετε το θεραπευτή για τυχόν προβλήματα υγείας, όπως αλλεργίες, μυοσκελετικές παθήσεις κ.α. Οτιδήποτε σας απασχολεί μπορείτε να το συζητήσετε μαζί του. Μην ξεχνάτε, ο θεραπευτής είναι ένας καλός φίλος!

Μην ξεχνάτε ότι οι περισσότεροι άνθρωποι προγραμματίζουν ένα μασάζ μετά από μία κουραστική μέρα, για να χαλαρώσουν. Είναι απόλυτα φυσικό να χαλαρώσετε τόσο ώστε να αποκοιμηθείτε, δεν χρειάζεται να σας προβληματίζει κάτι τέτοιο. Αντίθετα, ο μασέρ σας, θα θεωρήσει ότι κάνει καλά τη δουλειά του που  κατάφερε να σας χαλαρώσει τόσο πολύ, ώστε να κοιμηθείτε!

Αν επιθυμείτε μεγαλύτερη πίεση κατά τη διάρκεια της συνεδρίας ή θέλετε να επικεντρωθεί σε ορισμένα σημεία του σώματος περισσότερο, μην αισθανθείτε ότι μπορεί να τον προσβάλετε. Πρέπει να νιώθετε άνετα για το απολαύσετε, αυτό είναι άλλωστε και το νόημα. Νιώστε οικεία και μιλήστε του ανοιχτά. 

Πολλοί άνθρωποι έχουν μειωμένη αυτοπεποίθηση λόγω κάποιων παραπανίσιων κιλών. Καταρχάς, ας ξεκινήσουμε από το ότι κανένας άνθρωπος δεν πρέπει να νιώθει άσχημα με το σώμα του. Σε δεύτερη φάση, ένας επαγγελματίας μασέρ θα επικεντρωθεί στην δουλειά του και όχι στο αν είστε στα σωστά κιλά. Η δουλειά του είναι να σας κάνει να νιώσετε καλύτερα και να σας βοηθήσει σε όποιο πρόβλημα αντιμετωπίζετε.

Αφού απολαύσετε το μασάζ, πιείτε άφθονο νερό. Αυτό, θα βοηθήσει το σώμα σας να ενυδατωθεί και να αποβάλει τοξίνες και στρεσογόνες ουσίες. Έπειτα, χαλαρώστε για 10 λεπτά, αφήνοντας τον οργανισμό σας να επανέλθει σταδιακά.

Μετά τη λήξη της συνεδρίας καταβάλετε μετρητοίς στον θεραπευτή το κόστος της θεραπείας που επιλέξατε και παραλαμβάνετε την αντίστοιχη νόμιμη απόδειξη.

Κλείστε ραντεβού

Επιλέξτε την πόλη σας