Μασάζ Αρωματοθεραπείας

Ένα χαλαρωτικό Μασάζ Αρωματοθεραπείας για ολόκληρο το σώμα με αρωματικό λάδι περιλαμβάνει την πλάτη, το μπροστινό και το πίσω μέρος των ποδιών σας, το στήθος, και τα χέρια. Σε μια ώρα απόλαυσης, αυτή η θεραπεία θα σας χαλαρώσει εντελώς και θα σας βοηθήσει να απελευθερώσετε την ένταση. Είναι το τέλειο φάρμακο για το άγχος της καθημερινότητας.

Μασάζ Αρωματοθεραπείας

Τι είναι η Αρωματοθεραπεία

Για εμφανή βελτίωση των προβλημάτων υγείας σας που αφορούν το άγχος ή τον κακό ύπνο, ίσως θελήσετε να εξετάσετε την αρωματοθεραπεία. 

Σε αυτό το θεραπευτικό είδος μασάζ, χρησιμοποιούμε φυτικά εκχυλίσματα που ονομάζονται αιθέρια έλαια, τα οποία εισπνέετε από τη μύτη σας ή τα βάζετε στο δέρμα σας. 

Μερικοί άνθρωποι εφαρμόζουν το λάδι στο δέρμα τους κατά τη διάρκεια ενός μασάζ ή μπάνιου.

 

Πώς λειτουργούν τα αιθέρια έλαια

Όταν χρησιμοποιούνται στο σώμα σας κατά τη διάρκεια ενός μασάζ αρωματοθεραπείας, τα αιθέρια έλαια λειτουργούν σε δύο επίπεδα (απορρόφηση και εισπνοή) για να απολαύσετε ένα καταπραϋντικό μασάζ στο δέρμα σας με θεραπευτικές ιδιότητες. 

Εκτός από μια υπέροχη εμπειρία πολυτέλειας, το μασάζ σας μπορεί να προσφέρει ανακούφιση για:

  • στρές
  • ορμονική ανισορροπία
  • αϋπνία
  • πόνος

Στην πραγματικότητα, η δύναμη του θεραπευτικού μασάζ αρωματοθεραπείας μπορεί να χρησιμοποιηθεί για να θεραπεύσει μια ποικιλία παθήσεων. 

Ενημερώστε μας εάν υπάρχει κάτι συγκεκριμένο για το οποίο χρειάζεστε τη βοήθεια μας.

 

Πώς παρασκευάζονται τα Αιθέρια Έλαια;

Τα αιθέρια έλαια συνθέτονται από βότανα, ρίζες, πέταλα λουλουδιών και φλοιούς δέντρων. Η «ουσία» ενός φυτού μας δίνει το άρωμα του. Το απόσταγμα ενός φυτού γίνεται ένα αιθέριο έλαιο.

Η παρασκευή αιθέριων ελαίων απαιτεί πλήθος φυτικών προϊόντων. Ένα κιλό αιθέριο έλαιο λεβάντας χρειάζεται περισσότερα από 100 κιλά άνθη λεβάντας για να παρασκευαστεί.

Τα πραγματικά αιθέρια έλαια δεν περιέχουν άλλα χημικά ή αρώματα στα συστατικά τους. Για την αποφυγή αλλοίωσης της φυτοχημικής σύνθεσης χρησιμοποιείται μια συγκεκριμένη διαδικασία παρασκευής.

Μερικά από τα αιθέρια έλαια που χρησιμοποιούνται συχνά στην αρωματοθεραπεία είναι τα παρακάτω:

  • Λεμόνι
  • χαμομήλι
  • λεβάντα
  • κέδρος
  • περγαμόντο 

 

Μοναδικές Ιδιότητες της Αρωματοθεραπείας

Υπάρχουν ενδείξεις ότι η αρωματοθεραπεία μπορεί να ενεργοποιήσει περιοχές στη μύτη που είναι υπεύθυνες για την αίσθηση της όσφρησης σας. Έτσι στέλνει μηνύματα στον εγκέφαλο, τα οποία μπορούν να επηρεάσουν τα συναισθήματα σας. Τα έλαια μπορούν να επηρεάσουν ορισμένα μέρη του εγκεφάλου σας, που είναι υπεύθυνα για τα συναισθήματά σας. 

Το λάδι θα μπορούσε επίσης να έχει αντίκτυπο στον υποθάλαμο, ο οποίος μπορεί να απελευθερώσει χημικές ουσίες του εγκεφάλου που δίνουν καλή αίσθηση, όπως η σεροτονίνη. Ορισμένοι ειδικοί πιστεύουν ότι όταν εφαρμόζετε αιθέρια έλαια στο δέρμα σας, προκαλούν αντίδραση σε μέρη του σώματος, όπως οι αρθρώσεις.

 

Που χρησιμοποιείται η Αρωματοθεραπεία;

 

Σε καμία περίπτωση δεν συνιστάται η χρήση αρωματοθεραπείας αντί για συμβατικές θεραπείες.

 

Ορισμένες μελέτες έχουν αποκαλύψει ότι η αρωματοθεραπεία μπορεί να έχει οφέλη για την υγεία για ορισμένες καταστάσεις. Το στρές, το άγχος και η κατάθλιψη μπορούν όλα να ανακουφιστούν χρησιμοποιώντας μασάζ με τεχνικές μάλαξης στις παλάμες και στον αυχένα. Μπορεί επίσης να βοηθήσει τους ανθρώπους να χαλαρώσουν, να βελτιώσουν τον ύπνο τους και να έχουν κυκλοφορία του αίματος. Έχει διαπιστωθεί πως  είναι χρήσιμο για άτομα με μακροχρόνιες παθήσεις υγείας, όπως η άνοια για να δουν σημαντική βελτίωση ποιότητας ζωής . Το μασάζ μπορεί επίσης να βοηθήσει στην ανακούφιση ορισμένων από τις παρενέργειες της θεραπείας του καρκίνου, όπως η ναυτία και ο πόνος.

 

Κάντε Μασάζ Αρωματοθεραπείας

 

Ανεβάστε το επίπεδο του μασάζ που κάνετε με τα οφέλη των αιθέριων ελαίων του χαλαρωτικού Μασάζ Αρωματοθεραπείας και θα έχετε διπλό όφελος. Αυτό είναι ένα μασάζ που αν δεν έχετε δοκιμάσει ποτέ, τώρα ήρθε η κατάλληλη στιγμή να το κάνετε.
Το Μασάζ Αρωματοθεραπείας είναι ένα απαλό, καταπραϋντικό μασάζ με αιθέρια έλαια που προάγει τη χαλάρωση και βοηθά στην ανακούφιση από το στρες.

 

Οταν εισπνέονται αιθέρια έλαια, πληροφορίες μεταδίδονται στο μεταιχμιακό σύστημα, το οποίο ελέγχει τη διάθεση και επηρεάζει το νευρικό σύστημα και τις ορμόνες. Πιστεύεται ότι ορισμένες μυρωδιές μπορούν να πυροδοτήσουν θετικές αναμνήσεις και συναισθήματα για να βοηθήσουν στην ανακούφιση από το άγχος. Αυτά τα έλαια φαίνεται να επηρεάζουν τον καρδιακό ρυθμό, μειώνουν τα επίπεδα στρες και την αρτηριακή πίεση, προσφέρουν ήρεμη αναπνοή, βοηθούν την πέψη και υποστηρίζουν το ανοσοποιητικό σύστημα.


Αυτό είναι ένα υπέροχο χαλαρωτικό μασάζ που εστιάζει σε αργές, απαλές κινήσεις για να σας βοηθήσει να χαλαρώσετε.

Μενού Μασάζ Αρωματοθεραπείας

Massage 30’’ λεπτών

Αυτό το μασάζ εστιάζει στην ανακούφιση από το στρες της πλάτης, την ένταση των μυών και τον πόνο. Χρησιμοποιεί συνδυασμό σουηδικών και τεχνικών βαθύ ιστού καθώς και ζεστές πετσέτες για απόλυτη χαλάρωση.

Massage 60’’ λεπτών

Πριν σας κάνει ένα ωριαίο μασάζ, ο θεραπευτής σας θα χρησιμοποιήσει ένα scrub από απαραίτητα συστατικά για να κάνει απολέπιση στην πλάτη σας. Ο θεραπευτής θα παρέχει ζεστές πετσέτες κατά τη διάρκεια αυτής της συνεδρίας για να σας βοηθήσει να επιτύχετε πλήρη χαλάρωση και αναζωογόνηση.

Massage 90’’ λεπτών

Αυτό το χαλαρωτικό μασάζ χρησιμοποιεί τόσο σουηδικές όσο και τεχνικές βαθύ ιστού για να βοηθήσει στην απομάκρυνση της συσσωρευμένης μυϊκής έντασης και στρες από την περιοχή της πλάτης, του λαιμού και των ώμων.

Massage 120’’ λεπτών

Εμπειρία απόλυτης χαλάρωσης δύο ωρών. Ενεργοποιήστε τις αισθήσεις σας και αναζωογονήστε το σώμα και το μυαλό σας. Η σουίτα ευεξίας περιλαμβάνει μια απολέπιση προσώπου και σώματος και βοηθάει στο να αποβληθούν οι τοξίνες. Η Υπηρεσία περιλαμβάνει μασάζ σε όλο το σώμα με αιθέρια έλαια λεβάντας και μασάζ στο τριχωτό της κεφαλής.

Συχνές Ερωτήσεις

Δεν περιέχουν συντηρητικά και έχουν υποβληθεί σε ενδελεχή χημική ανάλυση για να εξασφαλιστεί η ασφάλειά τους πριν την χρήση τους.

Προφανώς, ορισμένα άτομα έχουν αρνητική αντίδραση στα αιθέρια έλαια. Μπορεί να είναι χρήσιμο να μιλήσετε με έναν ειδικό για να καταλάβετε αν είστε αλλεργικοί ή αν αντιδράτε σε κάποιο συγκεκριμένο έλαιο.

Ναι. Ωστόσο, υπάρχουν μερικές εξαιρέσεις. Υπάρχουν αιθέρια έλαια που μπορούν να κάνουν το δέρμα σας εξαιρετικά ευαίσθητο στο άμεσο ηλιακό φως. Επίσης καλό θα ήταν να χρησιμοποιήσετε αιθέρια έλαια εσπεριδοειδών μετά την έκθεση στον ήλιο ( το βράδυ ή πριν τον ύπνο).

Όταν εμπλέκονται παιδιά, είναι καλύτερο να χρησιμοποιείτε αιθέρια έλαια που είναι αποδεδειγμένα ασφαλή για τα παιδιά όπως αληθινή λεβάντα, λεμόνι, ινδικό θυμίαμα και τεϊόδεντρο. Σας συμβουλεύουμε να ζητήσετε τη γνώμη ειδικού και να βεβαιωθείτε ότι ορισμένα μείγματα είναι ασφαλή για το παιδί σας.

Τα βασικά έλαια περιέχουν ορισμένα φυτικά μέρη και χρησιμοποιούνται συνήθως για την αραίωση των αιθέριων ελαίων.

Τα αιθέρια έλαια αραιώνονται σε λάδι βάσης πριν από τη χρήση. Το αιθέριο έλαιο λεβάντας αποτελεί εξαίρεση. Μπορεί να εφαρμοστεί απευθείας στο δέρμα.

Απόλαυσε Όλες Τις Αγαπημένες Σου Θεραπείες Μασάζ Στο Χώρο Σου

Επιλέξτε αυτό που σας ταιριάζει καλύτερα και κλείστε τη συνεδρία σας. Το μασάζ στο σπίτι δεν ήταν ποτέ πιο εύκολο!

Επιλέξτε την πόλη σας

Κλείστε ραντεβού