Μασάζ Στο Σπίτι Δραπετσώνα

Θέλεις το καλύτερο μασάζ κατ’οίκον στη Δραπετσώνα; Στη  Secret Massage παρέχουμε τις επαγγελματικές υπηρεσίες μασάζ στο χώρο σας με ένα απλό τηλεφώνημα. Οι θεραπευτές μας θα βρίσκονται δίπλα σας για ένα απολαυστικό θεραπευτικό μασάζ στο χώρο που επιλέξετε μόλις σε μια ώρα! 

Τώρα έμπειροι θεραπευτές μας μπορούν να έρθουν στην Δραπετσώνα στο χώρο που επιθυμείτε για να φροντίσουν για την χαλάρωση σας.

Μασάζ Δραπετσώνα

Θεραπείες μασάζ κατ’οίκον Δραπετσώνα

 

Η καθημερινότητα μας ακόμα και χωρίς να έχουμε κάποιο ιδιαίτερο πρόβλημα διακατέχεται από άγχος διαχειρίσιμο ή μη, πολλές ώρες εργασίας, κακή στάση σώματος, πολλές φορές έλλειψη άθλησης, κακή διατροφή ακόμα και έλλειψη αρκετού αλλά και ποιοτικού ύπνου.

Η Secret Massage φροντίζει να σας παρέχει μία διέξοδο από τη δύσκολη καθημερινότητα, προσφέροντάς σας υψηλού επιπέδου υπηρεσίες μασάζ

Αν πιστεύετε ότι το μασάζ είναι μόνο για χαλάρωση και το θεωρείτε πολυτέλεια, τότε μάλλον πρέπει να αναθεωρήσετε. Διότι το μασάζ είναι πολλά παραπάνω και το κυριότερο είναι πολύ σημαντικό για την υγεία.

 

Τι προσφέρει το μασάζ στο σπίτι;

 

Ποιος θα μπορούσε να αρνηθεί στην πρόταση για ένα χαλαρωτικό μασάζ μετά από μια κουραστική μέρα και πόσο μάλλον στον δικό του χώρο;  Εκτός από την ευχαρίστηση που σου προσφέρει ένα επαγγελματικό μασάζ εξίσου σημαντικά είναι και τα οφέλη τόσο στην υγεία όσο και στην ψυχολογία. 

Αδιαμφισβήτητα λοιπόν το μασάζ κατ’ οίκον είναι το νέο trend της εποχής λόγω του χαμηλού κόστους και της άμεσης εξυπηρέτησης.

 

Ποιά τα οφέλη του μασαζ Δραπετσώνα;

 

Μερικά από τα άμεσα οφέλη ενός μασαζ στον οργανισμό σας είναι:

Η κυκλοφορία του αίματος βελτιώνεται με αποτέλεσμα όλα τα όργανα να λειτουργούν καλύτερα. Η υπεραιμία που δημιουργείται θεραπεύει τις φλεγμονές, αν υπάρχουν, πριν αυτές γίνουν χρόνιο πρόβλημα στη ζωή μας. Τα αποτελέσματα της καλύτερης λειτουργίας του κυκλοφορικού είναι άμεσα, αντιληπτά μετά το τέλος της συνεδρίας.

Αλλά και η επιδερμίδα εξωτερικά επωφελείται όχι μόνο από την εφαρμογή των προϊόντων αλλά και με την μάλαξη που δέχεται καθώς προκαλεί την αύξηση της παραγωγής κολλαγόνου και ελαστίνης.

Προκαλεί χαλάρωση και ευεξία μιας και βοηθάει στη μείωση του στρες και των πονοκεφάλων. Παράλληλα βοηθάει στην μείωση των συμπτωμάτων της κατάθλιψης όπως και στην καλύτερη διαχείριση αρνητικών σκέψεων και συναισθημάτων.

 

Εξατομικευμένες υπηρεσίες

 

Ύστερα από συνεννόηση με τον θεραπευτή που θα σας επισκεφθεί και αφού του αναλύσετε το πρόβλημά σας θα μπορέσει να  προσαρμοστεί απόλυτα το πρόγραμμα της θεραπείας στις ανάγκες αλλά και τις επιθυμίες σας. Έτσι κάνουμε λόγο για εξατομικευμένες θεραπείες με εξατομικευμένη χρήση προϊόντων για την καλύτερη μάλαξη αλλά και με επιμονή σε σημεία που έχουν μεγαλύτερη ανάγκη.

Περιοχές Κάλυψης Μασάζ Στο Σπίτι

Πως λειτουργεί

1. Κανονίζετε το ραντεβού σας

Μέσα από την ιστοσελίδα μας επιλέγετε τη θεραπεία που θέλετε και καλύπτει τις ανάγκες σας μέσα από το πλήθος των θεραπειών που σας προσφέρουμε και επιλέγοντας έναν από τους επαγγελματίες θεραπευτές μασάζ μας, 

2. Επίσκεψη στο χώρο σας

Ο θεραπευτής μας θα βρίσκεται στον χώρο που επιλέξατε σε μία ώρα, για  να σας προσφέρει τις επαγγελματικές του υπηρεσίες

3. Πραγματοποίηση θεραπεία

Ο θεραπευτής μας θα έχει μαζί του όλα τα απαραίτητα σύνεργα για να σας προσφέρει  μια συνεδρία χαλάρωσης και ευεξίας, στην άνεση και οικειότητα του σπιτιού σας.

Σημαντικό είναι πριν την έναρξη της θεραπείας να ενημερώσετε το θεραπευτή για τυχόν προβλήματα υγείας, όπως αλλεργίες, μυοσκελετικές παθήσεις κ.α

sm icon 1

ΜΕΙΩΝΕΙ ΤΟ STRESS

Μειώνει τις ορμόνες που προκαλούν το στρες Τα επίπεδα των ορμονών του στρες, όπως η αδρεναλίνη, η κορτιζόλη και η νορεπινεφρίνη,μειώνονται και βοηθούν το ανοσοποιητικό σύστημα.

sm icon 3

ΠΡΟΣΦΕΡΕΙ ΞΕΚΟΥΡΑΣΗ

Μείωση έντασης των μυών και σωματικής κούρασης . Βελτιώνει την κυκλοφορία του αίματος.Προσφέρει αυξημένη κινητικότητα και ευελιξία των αρθρώσεων.

sm icon 2

ΒΟΗΘΑ ΣΤΗ ΘΕΡΑΠΕΙΑ

Βελτιώνει την αποκατάσταση τραυματισμών μαλακών ιστών. Μειώνει τον πόνο μέσης και χρόνιων προβλημάτων. Διεγείρει το λεμφικό σύστημα μειώνει τη κυτταρίτιδα

Τι λένε οι πελάτες

Συχνές Ερωτήσεις

Το Secret Massage παρέχει επαγγελματικές υπηρεσίες θεραπευτικού μασάζ με σκοπό τη χαλάρωση και την ευεξία. Οι παρεχόμενες θεραπείες δεν μπορούν  ν΄ αντικαταστήσουν την ιατρική επιστήμη σε περιπτώσεις οργανικών παθήσεων.

Σημαντικό είναι να αφήσετε να μεσολαβήσει ένα διάστημα περίπου 2 ωρών ανάμεσα στο γεύμα σας και τη συνεδρία. Έτσι ο οργανισμός σας θα είναι πιο ανάλαφρος και καλύτερα προετοιμασμένος για τη διαδικασία της θεραπευτικής μάλαξης.

Σε περίπτωση που δεν γίνεται προτιμήστε να φάτε κάτι ελαφρύ, που δεν θα σας φουσκώσει και δεν θα επιβαρύνει το σώμα σας.

Κάθε τύπος μασάζ προσφέρει και κάτι διαφορετικό. Στην ιστοσελίδα μας παρέχουμε πληροφορίες για όλα τα είδη μασάζ. Επιλέξτε αυτή που καλύπτει τις ανάγκες σας.

Θα πρέπει να ενημερώσετε το θεραπευτή για τυχόν προβλήματα υγείας, όπως αλλεργίες, μυοσκελετικές παθήσεις κ.α. Οτιδήποτε σας απασχολεί μπορείτε να το συζητήσετε μαζί του. 

Συνήθως οι περισσότεροι προτιμούν να μένουν με το εσώρουχό τους κατά τη διάρκεια μίας συνεδρίας, άλλοι νιώθουν πιο άνετα γυμνοί. Ο θεραπευτής, κάθε φορά καλύπτει τον θεραπευόμενο με μία πετσέτα στα επίμαχα σημεία και μένει ακάλυπτο το σημείο που πρόκειται να κάνει μασάζ.

Μετά τη λήξη της συνεδρίας καταβάλετε μετρητοίς στον θεραπευτή το κόστος της θεραπείας που επιλέξατε και παραλαμβάνετε την αντίστοιχη νόμιμη απόδειξη.

Κλείστε ραντεβού

Επιλέξτε την πόλη σας