Μασάζ Στο Σπίτι Δυτικά Προάστια

Θέλεις το καλύτερο μασάζ κατ’οίκον στα Δυτικά προάστια; Στο Secret Massage, είμαστε υπερήφανοι που μπορούμε να παρέχουμε επαγγελματικές υπηρεσίες μασάζ στο σπίτι στα Δυτικά Προάστια με ένα μόνο τηλεφώνημα. Μέσα σε μόλις μία ώρα, οι θεραπευτές μας θα έρθουν στο σημείο που επιθυμείτε και θα σας προσφέρουν ένα απολαυστικό θεραπευτικό μασάζ κατ’οίκον! 

Καταλαβαίνουμε ότι πολλοί άνθρωποι ζουν μια πολυάσχολη ζωή και δεν έχουν πάντα το χρόνο να βγουν έξω και να κάνουν μασάζ Δυτικά Προάστια. Γι’ αυτό είμαστε στην ευχάριστη θέση να φέρουμε το μασάζ κατευθείαν σε εσάς! Η ομάδα των επαγγελματιών θεραπευτών μας είναι όλοι έμπειροι στην παροχή ενός καταπληκτικού μασάζ που θα σας αφήσει να νιώσετε χαλαροί και ανανεωμένοι.

Μασάζ Δυτικά Προάστια

Θεραπείες μασάζ κατ’οίκον Δυτικά Προάστια

 

Το άγχος είναι μέρος της καθημερινής μας ζωής, είτε έχουμε συγκεκριμένα προβλήματα είτε όχι. Η κακή στάση του σώματος, οι πολλές ώρες εργασίας, η έλλειψη άσκησης, η κακή διατροφή και ο ανεπαρκής ύπνος μπορούν να συμβάλουν στα επίπεδα του στρες. Η Secret Massage φροντίζει να σας παρέχει μία διέξοδο από τη δύσκολη καθημερινότητα, προσφέροντάς σας υψηλού επιπέδου υπηρεσίες μασάζ στο σπίτι Δυτικά προάστια.

 

Αν δεν απολαμβάνετε την πολυτέλεια, ίσως να μην πιστεύετε ότι το μασάζ είναι για εσάς. Ωστόσο, ξανασκεφτείτε το – το μασάζ κάνει πολύ περισσότερα από το να σας χαλαρώνει- προάγει επίσης την καλή υγεία. Ένα καλό μασάζ κατ’οίκον μπορεί να ανακουφίσει από τον πόνο, να αυξήσει την ευελιξία, να μειώσει το άγχος και να βελτιώσει την κυκλοφορία.

 

Υπάρχουν πολλοί διαφορετικοί τύποι μασάζ, και οι θεραπεύτριες και θεραπευτές μας εκπαιδεύονται σε διάφορες τεχνικές. Αν δεν είστε σίγουροι ποιος τύπος μασάζ είναι κατάλληλος για εσάς, η ομάδα μας μπορεί να αξιολογήσει τις ανάγκες σας και να σας προτείνει την καλύτερη θεραπεία.

 

Τι προσφέρει το μασάζ στο σπίτι;

 

Ένα μασάζ είναι ο τέλειος τρόπος για να τελειώσει μια κουραστική, αγχωτική μέρα. Εκτός από την υπέροχη αίσθηση, το μασάζ έχει πολλά οφέλη για την υγεία και την ψυχολογία.

 

Ένα μασάζ μπορεί να βοηθήσει στην ανακούφιση από τον πόνο, στην αύξηση της ευελιξίας, στη μείωση του στρες και του άγχους, στη βελτίωση της κυκλοφορίας και στην προώθηση της χαλάρωσης. Η θεραπεία μασάζ είναι ένας πολύ καλός τρόπος για να περιποιηθείτε το μυαλό και το σώμα σας.

Υπάρχουν πολλά διαφορετικά είδη μασάζ, το καθένα με τα δικά του οφέλη. Το σουηδικό μασάζ είναι ένας από τους πιο δημοφιλείς τύπους μασάζ. Χρησιμοποιεί μακριές, ρέουσες κινήσεις για να χαλαρώσει ολόκληρο το σώμα. Το βαθύ μασάζ ιστών είναι μια πιο έντονη μορφή μασάζ που χρησιμοποιείται για να στοχεύσει συγκεκριμένες περιοχές έντασης στους μυς.

 

Το μασάζ αρωματοθεραπείας χρησιμοποιεί αιθέρια έλαια για την προώθηση της χαλάρωσης και της ευεξίας. Το μασάζ με ζεστές πέτρες χρησιμοποιεί λείες, θερμαινόμενες πέτρες για να χαλαρώσει τους σφιχτούς μύες και να χαλαρώσει την ένταση.

 

Τα οφέλη του μασάζ είναι ατελείωτα. Αν αναζητάτε έναν τρόπο να χαλαρώσετε και να αναζωογονηθείτε, σκεφτείτε να επενδύσετε σε ένα μασάζ. Μπορεί να είναι η καλύτερη απόφαση που θα πάρετε ποτέ.

 

Ποιά τα οφέλη του μασαζ Δυτικά προάστια;

 

Υπάρχουν πολλά οφέλη από το μασάζ, όπως η μείωση του στρες, η βελτίωση της κυκλοφορίας και η ανακούφιση από τον πόνο. Το μασάζ μπορεί επίσης να βοηθήσει στη βελτίωση της ευελιξίας και του εύρους κίνησης και μπορεί να είναι ευεργετικό για άτομα που πάσχουν από παθήσεις όπως η αρθρίτιδα. Το μασάζ είναι επίσης ένας πολύ καλός τρόπος χαλάρωσης και αναζωογόνησης του σώματος και μπορεί να αποτελέσει έναν εξαιρετικό τρόπο για τη μείωση των πονοκεφάλων έντασης.

 

*Μείωση του στρες – Το μασάζ έχει αποδειχθεί ότι είναι αποτελεσματικό στη μείωση του στρες. Μελέτες έχουν δείξει ότι το μασάζ μπορεί να βοηθήσει στη μείωση των επιπέδων κορτιζόλης, της ορμόνης του στρες, στο σώμα. Τα επίπεδα κορτιζόλης είναι γνωστό ότι αυξάνονται σε περιόδους στρες και μπορεί να οδηγήσουν σε διάφορα προβλήματα υγείας, όπως υψηλή αρτηριακή πίεση και καρδιακές παθήσεις. Το μασάζ μπορεί να βοηθήσει στη μείωση των επιπέδων κορτιζόλης και να βοηθήσει το σώμα να αντιμετωπίσει το στρες πιο αποτελεσματικά.

 

*Βελτίωση της κυκλοφορίας- Το μασάζ μπορεί να βοηθήσει στη βελτίωση της κυκλοφορίας αυξάνοντας τη ροή του αίματος στους μυς. Αυτή η αυξημένη ροή αίματος μπορεί να βοηθήσει στη μείωση του πόνου και της φλεγμονής και μπορεί επίσης να βοηθήσει στην επιτάχυνση της διαδικασίας επούλωσης.

 

*Ανακούφιση από τον πόνο- Το μασάζ μπορεί να είναι ευεργετικό για άτομα που πάσχουν από παθήσεις όπως η αρθρίτιδα, σύνδρομο καρπιαίου σωλήνα και χρόνιο πόνο στην πλάτη. Το μασάζ μπορεί να βοηθήσει στη μείωση του πόνου μειώνοντας τη φλεγμονή και αυξάνοντας τη ροή του αίματος στην πληγείσα περιοχή.

 

*Ευελιξία και εύρος κίνησης- Το μασάζ μπορεί να βοηθήσει στη βελτίωση της ευελιξίας και του εύρους κίνησης. Το μασάζ μπορεί επίσης να βοηθήσει στη μείωση της δυσκαμψίας και της δυσφορίας που σχετίζονται με καταστάσεις όπως η αρθρίτιδα.

 

*Χαλάρωση- Το μασάζ είναι ένας πολύ καλός τρόπος χαλάρωσης και αναζωογόνησης του σώματος. Το μασάζ μπορεί να βοηθήσει στην ανακούφιση από τους πονοκεφάλους έντασης, την κόπωση και το άγχος. Το μασάζ είναι επίσης ένας εξαιρετικός τρόπος για την προώθηση του ύπνου.

 

Εξατομικευμένες υπηρεσίες

 

Ο θεραπευτής που θα σας επισκεφθεί θα αναλύσει το πρόβλημά σας και στη συνέχεια θα προσαρμόσει το θεραπευτικό πρόγραμμα ώστε να ταιριάζει στις συγκεκριμένες ανάγκες και επιθυμίες σας. Με αυτόν τον τρόπο, όχι μόνο θα έχετε ένα καλύτερο μασάζ στο σπίτι Δυτικά προάστια, αλλά θα επικεντρωθούμε και στις περιοχές που το χρειάζονται περισσότερο.

Περιοχές Κάλυψης Μασάζ Στο Σπίτι

Πως λειτουργεί

1. Κανονίζετε το ραντεβού σας

Μέσα από την ιστοσελίδα μας επιλέγετε τη θεραπεία που θέλετε και καλύπτει τις ανάγκες σας μέσα από το πλήθος των θεραπειών που σας προσφέρουμε και επιλέγοντας έναν από τους επαγγελματίες θεραπευτές μασάζ μας, 

2. Επίσκεψη στο χώρο σας

Ο θεραπευτής μας θα βρίσκεται στον χώρο που επιλέξατε σε μία ώρα, για  να σας προσφέρει τις επαγγελματικές του υπηρεσίες

3. Πραγματοποίηση θεραπείας

Ο θεραπευτής μας θα έχει μαζί του όλα τα απαραίτητα σύνεργα για να σας προσφέρει  μια συνεδρία χαλάρωσης και ευεξίας, στην άνεση και οικειότητα του σπιτιού σας.

sm icon 1

ΜΕΙΩΝΕΙ ΤΟ STRESS

Μειώνει τις ορμόνες που προκαλούν το στρες Τα επίπεδα των ορμονών του στρες, όπως η αδρεναλίνη, η κορτιζόλη και η νορεπινεφρίνη,μειώνονται και βοηθούν το ανοσοποιητικό σύστημα.

sm icon 3

ΠΡΟΣΦΕΡΕΙ ΞΕΚΟΥΡΑΣΗ

Μείωση έντασης των μυών και σωματικής κούρασης . Βελτιώνει την κυκλοφορία του αίματος.Προσφέρει αυξημένη κινητικότητα και ευελιξία των αρθρώσεων.

sm icon 2

ΒΟΗΘΑ ΣΤΗ ΘΕΡΑΠΕΙΑ

Βελτιώνει την αποκατάσταση τραυματισμών μαλακών ιστών. Μειώνει τον πόνο μέσης και χρόνιων προβλημάτων. Διεγείρει το λεμφικό σύστημα μειώνει τη κυτταρίτιδα

Τι λένε οι πελάτες

Συχνές Ερωτήσεις

Το Secret Massage παρέχει επαγγελματικές υπηρεσίες θεραπευτικού μασάζ με σκοπό τη χαλάρωση και την ευεξία. Οι παρεχόμενες θεραπείες δεν μπορούν  ν΄ αντικαταστήσουν την ιατρική επιστήμη σε περιπτώσεις οργανικών παθήσεων.

Σημαντικό είναι να αφήσετε να μεσολαβήσει ένα διάστημα περίπου 2 ωρών ανάμεσα στο γεύμα σας και τη συνεδρία. Έτσι ο οργανισμός σας θα είναι πιο ανάλαφρος και καλύτερα προετοιμασμένος για τη διαδικασία της θεραπευτικής μάλαξης.

Σε περίπτωση που δεν γίνεται προτιμήστε να φάτε κάτι ελαφρύ, που δεν θα σας φουσκώσει και δεν θα επιβαρύνει το σώμα σας.

Κάθε τύπος μασάζ προσφέρει και κάτι διαφορετικό. Στην ιστοσελίδα μας παρέχουμε πληροφορίες για όλα τα είδη μασάζ. Επιλέξτε αυτή που καλύπτει τις ανάγκες σας.

Θα πρέπει να ενημερώσετε το θεραπευτή για τυχόν προβλήματα υγείας, όπως αλλεργίες, μυοσκελετικές παθήσεις κ.α. Οτιδήποτε σας απασχολεί μπορείτε να το συζητήσετε μαζί του. 

Συνήθως οι περισσότεροι προτιμούν να μένουν με το εσώρουχό τους κατά τη διάρκεια μίας συνεδρίας, άλλοι νιώθουν πιο άνετα γυμνοί. Ο θεραπευτής, κάθε φορά καλύπτει τον θεραπευόμενο με μία πετσέτα στα επίμαχα σημεία και μένει ακάλυπτο το σημείο που πρόκειται να κάνει μασάζ.

Μετά τη λήξη της συνεδρίας καταβάλετε μετρητοίς στον θεραπευτή το κόστος της θεραπείας που επιλέξατε και παραλαμβάνετε την αντίστοιχη νόμιμη απόδειξη.

Κλείστε ραντεβού

Επιλέξτε την πόλη σας