Μασάζ Γραφείου: Το Πρώτο Βήμα για πιο Ευτυχισμένους Εργαζομένους

Table of Contents

Τελικά ποια είναι τα οφέλη που παρέχει το μασάζ γραφείου; Καλέστε τη Secret Massage σήμερα κιόλας για να απολαύσετε τα οφέλη ενός χαλαρωτικού μασάζ όπου κι εάν βρίσκεστε.

μασάζ γραφείου

Μασάζ Στο Γραφείο – Θαυματουργή Παραγωγικότητα

Οι πεποιθήσεις σχετικά με το τι ορίζεται σαν επαγγελματικό περιβάλλον και τι θα έπρεπε να ορίζεται έχουν υποβληθεί σε σπουδαίους μεταμορφισμούς κατά τη διάρκεια, προσεγγιστικά, των τελευταίων δέκα ετών – ιδιαίτερα όταν έχει σχέση με χώρο εργασίας ενός επαγγελματία.

Όσο και αν οι πάντες επιθυμούμε να επινοούμε με τη φαντασία μας δεν είναι κάθε χώρος πνευματικής εργασίας όπως το The Office.

Οι χώροι δουλειάς σταδιακά αποκλίνουν από τη συμβατική εικόνα του 9 με 5 ωραρίου εργασίας, του ντυσίματος με τυπική ανδρική ενδυμασία και γραβάτα και του τρόπου εργασίας όντας καθήμενος στην καρέκλα όλη την ημέρα. Τα άτομα δεν είναι εφεξής ευχαριστημένα ή δε δέχονται συμβιβασμούς με αυτές τις συνθήκες – αρχίζουν να μελετούν σε μεγαλύτερο βαθμό με ποιο τρόπο ο επαγγελματικός χώρος δουλειάς ασκεί επιρροή τόσο στην πνευματική όσο και στη φυσική τους ευημερία και εμψυχώνουν το περιβάλλον δουλειάς να αναλάβει δράση προς αυτή την κατεύθυνση.

Η εξισορρόπηση ιδιωτικού και σχετικού με την εργασία βίου και η ευδιαθεσία στο επαγγελματικό περιβάλλον είναι νοήματα που έχουν κορυφωθεί τα πιο πρόσφατα έτη, κυρίως στην κοινότητα εργασίας. Οι επιχειρήσεις επιθυμούν να διασφαλίσουν ότι οι εργαζόμενοί τους είναι γεροί και χαρούμενοι, και εφαρμογές όπως αυτές είναι σπουδαία προσέγγιση για να το καταφέρουν.

Οι προθεσμίες προσαρμόζονται αποτελεσματικότερα στις διαφορετικές συνθήκες, τα περιβάλλοντα εργασίας μετατρέπονται σε περισσότερο λειτουργικά και λιγότερο συνηθισμένα και τυπικά – σε κάποια επαγγελματικά περιβάλλοντα χρησιμοποιούν ακόμη και νεογνά σκυλάκια για να νιώσουν οι εργαζόμενοι τους καλή ψυχική διάθεση έπειτα από πέντε απαιτητικές ημέρες.

Παρόλα αυτά μία καινούργια προσέγγιση στο χώρο εργασίας προάγεται σταδιακά και θεωρούμε ότι δύναται να αποτελέσει μία από τις πιο αποδοτικές προς το παρόν – η τεχνική χειρομάλαξης του χώρου εργασίας.

Ναι, καταλάβατε καλά. Η μέθοδος χειρομάλαξης του χώρου εργασίας αποτελεί τη νεότερη προδιάθεση στην κοινότητα των επιχειρήσεων. Εαν προσπαθήσετε να βρείτε προτάσεις σχετικά με ποιο τρόπο να ενδυναμώσετε το φρόνημα των υπαλλήλων σας και να αναδείξετε την ευημερία ως εστία της επιχείρησής σας συμβουλεύουμε να εφαρμόσετε την τεχνική χειρομάλαξης – ίσως αποτελεί την πρωτεύουσα πράξη για περισσότερο ικανοποιημένους (και πιο ανόσητους) εργαζομένους.

μασάζ στο γραφείο

Αρχική διασαφήνιση: Τι είναι η τεχνική χειρομάλαξης χώρου εργασίας;

Πριν να υπάρξει η δυνατότητα να ξεκινήσετε να κάνετε εισαγωγή της καινούργιας μεθόδου στην επιχείρησή σας, απαιτείται μία πιο ολοκληρωμένη αντίληψη σχετικά με το τι υφίσταται σε πραγματικό πλαίσιο, καθώς και τις ποικίλες μεθόδους με τις οποίες δύναται να τις πραγματοποιήσετε στην πράξη.

Επομένως, αρχικά: η τεχνική χειρομάλαξης χώρου εργασίας σχετίζεται στην πραγματικότητα με οποιαδήποτε κατηγορία χειρομάλαξης που είναι κατάλληλη για τους εργαζόμενους στο επαγγελματικό τους περιβάλλον (κοινώς και ως χώρο εργασίας).

Αυτό ενδέχεται να δέχεται διακυμάνσεις ανάμεσα σε μικρής διάρκειας χειρομάλαξη σε στάση καθισμένου ή χειρομάλαξη με τη χρήση επίπλου. Η μορφή, το χρονικό διάστημα και πρωτεύοντα ο αριθμός επανάληψης της χειρομάλαξης συνδέεται με εσάς και εξαρτάται κυρίως από την κάθε επιχείρηση που την παρέχει.

Παροχές μίας φοράς

Μία από τις μεθόδους που δύναται οι επιχειρήσεις να παρέχουν τη μέθοδο της χειρομάλαξης (συνεδρία μασάζ) στους εργαζόμενούς τους είναι με τη μεσολάβηση μιας ανεπανάληπτης οργανωμένης τελετής. Κατά το πλείστον αυτό λαμβάνει χώρα ως τμήμα μιας μεγαλύτερων διαστάσεων εκδήλωσης, για παράδειγμα μία εταιρική γιορτή ανάπαυσης, μία μέρα αποτίμησης των υπαλλήλων, ή επιπλέον και κατά το χρονικό διάστημα μιας παρουσίασης των υπηρεσιών υγείας και ευημερίας στην οποία λαμβάνει χώρα η επιχείρηση.

Αυτό δηλώνει ότι η παρουσίαση ενδέχεται να λάβει χώρα είτε το Σαββατοκύριακο, πέραν του προβλεπόμενου ωραρίου εργασίας ή κατά το χρονικό διάστημα των πέντε εργάσιμων ημερών, έναντι μιας συμβατικής ημέρας βάσει προγράμματος στο χώρο εργασίας.

Σε ενδεχόμενο μεμονωμένης εφαρμογής απαιτείται να αναλογιστείτε με ευστοχία το πλήθος των υπαλλήλων που θα παρίστανται για την εφαρμογή της χειρομάλαξης προκειμένου να πετύχετε να κανονίσετε τον αριθμό ειδικών χειρομάλαξης που απαιτείται για την οργάνωση. Η πιο αποδοτική μέθοδος για να εξασφαλίσετε ότι η εν λόγω οργάνωση θα λάβει χώρα ανεμπόδιστα είναι να κανονίσετε εγκαίρως οποιαδήποτε χειρομάλαξη των υπαλλήλων.

Εφαρμογές

Κάποιες επιχειρήσεις διάλεξαν να χρησιμοποιήσουν εφαρμογές χειρομάλαξης εφαρμόζοντας τη μέθοδο χειρομάλαξης χώρου εργασίας μια συχνή (ή ημι-φυσιολογική) παρουσία περί του εργασιακού περιβάλλοντος. Εφόσον επιθυμείτε να πραγματοποιήσετε μια εφαρμογή χειρομάλαξης χώρου εργασίας για την επιχείρηση σας, ο αριθμός επανάληψης της τακτικής αυτής συνδέεται μόνο από εσάς (και βέβαια τα προβλεπόμενα έσοδα και έξοδα σας).

Έχετε τη δυνατότητα να διαθέτετε έναν ειδικό χειρομάλαξης στον επαγγελματικό σας χώρο μια μέρα το μήνα για να παρέχει χειρομαλάξεις μικρής διάρκειας 15 ή 30 λεπτών ή έχετε τη δυνατότητα να διαθέτετε έναν θεραπευτή ή δύο μια φορά το χρονικό διάστημα των πέντε εργάσιμων ημερών και να δρουν κατά παρόμοιο τρόπο. Εφόσον είστε μία πολυάριθμη επιχείρηση και διαθέτετε τη δυνατότητα στα προβλεπόμενα έσοδα και έξοδα σας, θα είχατε τη δυνατότητα να διαθέτετε ένα ειδικό χειρομάλαξης ολόκληρου ωραρίου μισθωτής εργασίας στο επαγγελματικό περιβάλλον αδέσμευτο για χρησιμοποίηση από τους εργαζόμενους σας σύμφωνα με τη δική τους λογική αντίληψη.

Με Ποιο Τρόπο η Χειρομάλαξη είναι Ωφέλιμη για την Επιχείρησή σας

Με ποιο τρόπο μια εφαρμογή χειρομάλαξης (μασαζ στο γραφειο) είναι επωφελής για την επιχείρησή σας;

Σωματικά

Το να μένουμε αδρανείς καθήμενοι σε ένα κακό κάθισμα στο σύνολο της ημέρας, να πραγματοποιούμε τις όμοιες συνεχείς δραστηριοποιήσεις εκ νέου δεν είναι ωφέλιμο για τον οργανισμό μας (ή το πνεύμα μας σε αυτή την περίπτωση). Προκαλεί εσφαλμένη θέση, επιφέρει το αίσθημα της κούρασης στο λάρυγγα, τους νώμους και τη ράχη, ασκεί επιρροή στο νευρώδη ωθισμό των κάτω άκρων και επίσης έχει ως επακόλουθο ακόμα και την παύση της δραστηριοποίησης των χωνευτικών μας πρωτεϊνών που δύναται να επιταχύνουν ως καταλύτης χημικές αντιδράσεις στο σώμα μας.

Μια χειρομάλαξη -ακόμα και σύντομης διάρκειας-δύναται να επωφελήσει την ελάττωση ή τη μετάκληση αυτών των δυσλειτουργιών καταστέλλοντας το άγχος, κουνώντας τα υδαρή στοιχεία, δραστηριοποιώντας τις νευρώδεις διαρθρώσεις και αυξάνοντας σε μήκος το σύνολο ομοειδών κυττάρων.

Πνευματικά

Εξαιρώντας των καταφανών οργανικών θεμάτων που σχετίζονται με το βίο μέσα σε μία επιχείρηση, υφίσταται επιπροσθέτως ο πνευματικός παράγοντας που συνδέεται με τη δουλειά στο χώρο εργασίας. Είτε βρίσκεστε στην όπισθεν θέση και διαχειρίζεστε το γραφειοκρατισμό ολημερίς είτε είστε στη μπροστινή θέση και στη κεντρική βάση και επικοινωνείτε με την πελατεία, η δουλειά δύναται να είναι αγχώδης.

Αυτή η ένταση είναι πιθανό να έχει ως αποτέλεσμα το μεγάλωμα του εκκρίματος των ενδοκρινών αδένων σας, το τέμπο της καρδιάς σας, καθώς και την πίεση της συστολής και διαστολής. Αισίως, οι χειρομαλάξεις στο τριχώδη μέρος του κεφαλιού είναι σπουδαία για την ισορροπία αυτών των συνθηκών (επιπλέον ιδιαίτερα ευάρεστα και ηρεμιστικά) –  και δεν προυποθέτουν εξοπλισμό με έπιπλα χειρομάλαξης…μόνο επικοινωνήστε με τον ειδικό χειρομάλαξης άμεσα στο χώρο εργασίας μου, παρακαλώ!

Ολική Οικειότητα και Ευχαρίστηση

Προσφέροντας στους εργαζόμενους σας δυνατότητα πλαισίωσης αποκλειστικά σε έναν ειδικό θεραπευτή, όχι μόνο τους ενισχύετε να νιώθουν πιο ευχάριστα οργανικά στερώντας το άλγος, αλλά εν αντιθέσει μεριμνείτε για την πνευματική τους ευημερία ενισχύοντας την ηρεμία τους και την παύση της δραστηριοποίηση τους για ένα ελάχιστο τμήμα της στιγμής της δουλειάς τους.

Αυτό χωρίς την επίδραση κάποιου επιπρόσθετου παράγοντα δύναται να κάνει κάθε υπάλληλο περισσότερο ευτυχισμένο στο επαγγελματικό του περιβάλλον, καθώς επίσης αποδεικνύετε στους εργαζόμενους σας ότι ενδιαφέρεστε για την ευδιαθεσία τους και τρέφετε εκτίμηση προς το πρόσωπό τους ως πρόσωπα του γκρουπ.

Συγκεντρωτικά, αυτές είναι εξέχουσες μέθοδοι για να ενδυναμώσετε το φρόνημα και να παράγετε ένα βέλτιστο και περισσότερο ευδιάθετο κλίμα σχετικά με τον επαγγελματικό σας χώρο, όπως και για να επιφέρετε αύξηση στη βελτίωση της παραγωγής-επειδή όταν τα άτομα νιώθουν περισσότερο ικανοποιημένα έχουν μεγαλύτερη παραγωγικότητα.

Πραγματοποιήστε τη Χειρομάλαξη Χώρου Εργασίας στο Επαγγελματικό σας Περιβάλλον Σήμερα

Τα πλεονεκτήματα είναι ολοφάνερα, το πλάνο είναι λιτό – επικοινωνήστε με τον τομέα που διαχειρίζεται τα οικονομικά και δημιουργήστε θέση στα προβλεπόμενα έσοδα και έξοδα σας για μια εφαρμογή χειρομάλαξης χώρου εργασίας (μασαζ στο γραφειο) αυθημερόν.

Οι εργαζόμενοι σας θα είναι περισσότερο ικανοποιημένοι και με καλύτερη φυσική κατάσταση. Το κέρδος και το ποιόν της δουλειάς είναι σίγουρο ότι θα παρουσιάσουν πρόοδο. Και θα ανταμειφθείτε ως ο καλύτερος εργοδότης του έτους (εντάξει, ενδεχομένως κάτι τέτοιο να μην ανταποκρίνεται στην πραγματικότητα-όμως οι εργαζόμενοί σας θα σας συμπαθήσουν!).

Share:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn

Related Posts

Απόλαυσε Όλες Τις Αγαπημένες Σου Θεραπείες Μασάζ Στο Χώρο Σου

Επιλέξτε αυτό που σας ταιριάζει καλύτερα και κλείστε τη συνεδρία σας. Το μασάζ στο σπίτι δεν ήταν ποτέ πιο εύκολο!

Κλείστε ραντεβού

Επιλέξτε την πόλη σας