Μασάζ Στο Σπίτι Ηλιούπολη

Θέλεις το καλύτερο μασάζ Ηλιούπολη; Το μασάζ χρονολογείται από τους αρχαίους πολιτισμούς και είναι γνωστό ότι έχει διάφορα οφέλη τόσο για το σώμα όσο και για το μυαλό. Έτσι, η θεραπεία μασάζ στο σπίτι είναι ιδανική για όσους επιθυμούν να βελτιώσουν τη σωματική και ψυχική τους κατάσταση, ανεξαρτήτως ηλικίας. Εδώ στην Secret Massage αποφασίσαμε να σας παρέχουμε μασάζ 5-αστέρων σε όποιο χώρο επιλέξετε στην Ηλιούπολη στις καλύτερες τιμές της αγοράς.

Μασάζ Ηλιούπολη

Μασάζ Κατ’Οίκον Ηλιούπολη


Αναζωογονηθείτε και χαλαρώστε στο σπίτι, στο ξενοδοχείο, στο σκάφος… 

 

Ποιος θα μπορούσε να αρνηθεί στην πρόταση για ένα χαλαρωτικό μασάζ στο σπίτι Ηλιούπολη μετά από μια κουραστική μέρα και πόσο μάλλον στον δικό του χώρο; 

 

Τα μασάζ στο σπίτι δεν είναι μόνο πιο βολικά και πιο γρήγορα, αλλά συνοδεύονται επίσης από πληθώρα πλεονεκτημάτων τόσο για την υγεία όσο και για την ψυχολογία σας.Το χαμηλό κόστος είναι ένας άλλος σημαντικός παράγοντας που συμβάλλει στη δημοτικότητα των υπηρεσιών μασάζ στο σπίτι Ηλιούπολη. 

 

Μερικά από τα οφέλη του μασάζ Ηλιούπολη περιλαμβάνουν:

 

  • Μείωση του στρες και του άγχους
  • Βελτιωμένη κυκλοφορία
  • Μείωση της αρτηριακής πίεσης
  • Μειωμένοι πονοκέφαλοι και ημικρανίες
  • Χαλάρωση της μυϊκής έντασης και ανακούφιση από τον πόνο
  • Βελτίωση της κινητικότητας των αρθρώσεων και του εύρους κίνησης

 

Όταν κάνετε μασάζ στο σπίτι, μπορείτε να επιλέξετε να το κάνετε σε όποιο δωμάτιο αισθάνεστε πιο άνετα. Μπορείτε επίσης να καθορίσετε το χρονικό διάστημα που θέλετε να διαρκέσει το μασάζ. Αυτό σημαίνει ότι μπορείτε εύκολα να εντάξετε ένα μασάζ στο πρόγραμμά σας, ακόμη και αν έχετε μόνο λίγα λεπτά στη διάθεσή σας.

 

Μασάζ κατ’οίκον από τους κορυφαίους επαγγελματίες

 

Οι θεραπευτές μας δεν είναι μόνο εκπαιδευμένοι επαγγελματίες στην τέχνη του μασάζ, αλλά έχουν επίσης πολυετή εμπειρία. Μαζί μας, θα νιώσετε χαλαροί και αναζωογονημένοι μετά το μασάζ σας – το εγγυόμαστε! Και ανάλογα με τη θεραπεία που επιλέγετε, προσαρμόζουμε το συγκεκριμένο ποσό πίεσης και τις τεχνικές που χρησιμοποιούμε για να έχουμε ιδανικά αποτελέσματα για ΕΣΑΣ.

 

Γιατί να διαλέξω τη Secret Massage για μασάζ κατ’οίκον Ηλιούπολη;

 

Το σώμα μας μεταβάλλεται συνεχώς με βάση την ψυχολογική μας κατάσταση και τις εμπειρίες του παρελθόντος, οι οποίες διαμορφώνουν το πώς φαινόμαστε σωματικά. Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο το μασάζ μπορεί να έχει τόσο μεγάλο αντίκτυπο, επειδή βοηθά στην απελευθέρωση της αποθηκευμένης συναισθηματικής έντασης που μπορεί να επηρεάζει τη στάση του σώματος ή τη φυσική μας εμφάνιση. Οι επαγγελματίες θεραπευτές μας μπορούν να μας βοηθήσουν να εργαστούμε σε σωματικό επίπεδο για να απαλλαγούμε από όλα αυτά.

Περιοχές Κάλυψης Μασάζ Στο Σπίτι

Πως λειτουργεί

1. Καθορισμός θεραπείας

Αποφασίζετε για το που το πότε και ποιά θεραπεία μασάζ θέλετε, με μοναδικό γνώμονα  το πρόγραμμά και τις επιθυμίες σας

2. Προγραμματίζετε το ραντεβού σας

Επικοινωνήστε τηλεφωνικά ή μέσω email για να κλείσετε το ραντεβού σας.

Μας ενημερώνετε για το αν έχετε κάποια ιδιαίτερη επιθυμία ή κάποιον συγκεκριμένο λόγο για την επιλεγμένη θεραπεία, ή οποιοδήποτε ζήτημα που σας απασχολεί.

3. Άμεση ανταπόκριση

Ο θεραπευτής μας θα έρθει στον χώρο που έχετε επιλέξει μέσα σε 1 ώρα, μαζί του θα έχει μαζί του όλα τα απαραίτητα για ένα απολαυστικό μασάζ!

sm icon 1

Ευκολία

Επικοινωνήστε μαζί μας για να επιλέξουμε μαζί την κατάλληλη θεραπεία μασάζ για εσάς

sm icon 3

Μοναδική εμπειρία

Ζήστε μια πρωτόγνωρη εμπειρία χωρίς μετακινήσεις στην άνεση του δικού σας χώρου

sm icon 2

Μοναδική εμπειρία

Απολαύστε μια πρωτόγνωρη εμπειρία  χαλάρωσης και αναζωογόνησης  αποφέυγοντας την ταλαιπωρία της μετακίνησης

Τι λένε οι πελάτες

Συχνές Ερωτήσεις

Το Secret Massage και οι θεραπευτές του παρέχουν υψηλού επιπέδου υπηρεσίες μασάζ στον χώρο σας με σκοπό τη δική σας σωματική και πνευματική χαλάρωση και αναζωογόνηση. 

Ωστόσο, σε καμιά περίπτωση δεν πρέπει να θεωρηθεί ότι υποκαθιστούν τις μεθόδους αντιμετώπισης χρόνιων προβλημάτων υγείας και νευρομυοσκελετικών προβλημάτων που αποτελούν αποκλειστικό αντικείμενο της ιατρικής.

Κάθε τύπος μασάζ προσφέρει και κάτι διαφορετικό. Στην ιστοσελίδα μας παρέχουμε πληροφορίες για όλα τα είδη μασάζ. Επιλέξτε αυτή που καλύπτει τις ανάγκες σας.

Οι έμπειροι συνεργάτες μας μπορούν να έρθουν στο χώρο σας από τις 10 το πρωί έως τις 09 το βράδυ. Ενημερώστε μας έγκαιρα και ο θεραπευτής μας θα βρίσκεται κοντά σας.

Θα πρέπει να ενημερώσετε το θεραπευτή για τυχόν προβλήματα υγείας, όπως αλλεργίες, μυοσκελετικές παθήσεις κ.α. Οτιδήποτε σας απασχολεί μπορείτε να το συζητήσετε μαζί του. 

Καλό είναι να έχετε φροντίσει τις φυσικές σας ανάγκες από πριν. Δηλαδή να έχετε πάει τουαλέτα πριν το ραντεβού σας. Τώρα αν πάλι προκύψει, εννοείται πως θα ζητήσετε συγγνώμη και θα επισκεφτείτε το μπάνιο.

Η κάθε συνεδρία πληρώνεται μετρητοίς, καταβάλλοντας τα χρήματα στο θεραπευτή μετά το τέλος της συνεδρίας, αλλά και με χρήση πιστωτικής ή χρεωστικής κάρτας. 

Κλείστε ραντεβού

Επιλέξτε την πόλη σας