Μασάζ Καρέκλας

Η θεραπεία με Μασάζ Καρέκλας είναι ένα είδος μασάζ που εκτελείται σε μια αναπαυτική καρέκλα μασάζ, σχεδιασμένο να βοηθά στη μείωση του βάρους στη σπονδυλική στήλη. Το πρόσωπό σας ακουμπάει άνετα σε ένα μαξιλάρι και οι θεραπευτές πραγματοποιούν τεχνικές μάλαξης στον αυχένα, την πλάτη, τους ώμους και τα χέρια για την ανακούφιση της μυϊκής έντασης. Το μασάζ γίνεται συνήθως πάνω από ρούχα και δεν απαιτεί λάδια ή κρέμες.

Μασάζ Καρέκλας

Σύντομη ιστορία της καρέκλας μασάζ

ο David Palmer κατοχύρωσε για πρώτη φορά το 1986,  με δίπλωμα ευρεσιτεχνίας την πρώτη παραδοσιακή καρέκλα μασάζ, που αρχικά ονομαζόταν «καρέκλα σε κουτί», εμπνευσμένη από το πρωτότυπο του Γάλλου κατασκευαστή ντουλαπιών Serge Bouyssou δύο χρόνια νωρίτερα.

 

Ο Bouyssou και ο Palmer σχεδίασαν την καρέκλα μασάζ σε συνεργασία με τον Jim Everett, ιδιοκτήτη της Living Earth Crafts.

 

Με βάρος 28 κιλά, η πρώτη καρέκλα μασάζ «κουτί» ήταν η πρώτη πτυσσόμενη καρέκλα σχεδιασμένη για μασάζ και μπορούσε να υποστηρίξει ένα άτομο με ασφάλεια. Στη συνέχεια, ο David Palmer ξεκίνησε την επανάσταση στις καρέκλες μασάζ διδάσκοντας μαθήματα μασάζ με καρέκλα σε 24 σχολές μασάζ στην Ευρώπη, τον Καναδά και τις Ηνωμένες Πολιτείες.

 

 

Υπάρχουν αρκετοί λόγοι για να επιλέξετε Μασάζ Καρέκλας

 

Βελτίωση κατάστασης εργαζομένων

 • Βελτίωση της ευτυχίας, της ικανοποίησης και τη δέσμευσης των εργαζομένων
 • Βελτίωση του ηθικού των εργαζομένων
 • Βοήθεια αύξησης της παραγωγικότητας και εστίασης των εργαζομένων
 • Μείωση στις αναρρωτικές άδειες και τις απουσίες

 

Φυσικά οφέλη 

 • Ανακούφιση της έντασης και χαλάρωση των μυών σας
 • Βελτίωση στην κυκλοφορία του αίματος σας
 • Χαμηλώστε την αρτηριακή πίεση σας
 • Ενίσχυση του ανοσοποιητικού σας
 • Ευελιξία
 • Ανακούφιση από πονοκεφάλους

 

Πνευματικά και Συναισθηματικά οφέλη

 

 • Αποβολή του στρες και του άγχους σας.
 • Βελτίωση της νοητική επίγνωσης και της εστίασης.
 • Βελτίωση εγκεφαλικής δραστηριότητας.
 • Αίσθηση χαλάρωσης του μυαλού.

 

Τι προσφέρουμε στο Μασάζ Καρέκλας

Επαγγελματίες θεραπευτές

Χρησιμοποιούμε μόνο επαγγελματίες αδειοδοτημένους θεραπευτές μασάζ που διαθέτουν την απαραίτητη εμπειρία για να κάνουν την εμπειρία Μασάζ Καρέκλας σας ακόμα πιο ξεχωριστή και παράλληλα αξέχαστη.

 

Εύκολη πρόσβαση

Η καρέκλα επιτρέπει στον θεραπευτή να έχει εύκολη πρόσβαση στον πελάτη. Το Μασάζ Καρέκλας γίνεται στο κεφάλι, το λαιμό, τον ώμο, την πλάτη, τα χέρια και τα χέρια και αποτελεί μια ιδιαίτερα μοναδική εμπειρία για όσα άτομα χρειάζονται άμεσα χαλάρωση στο σώμα τους.

Ευέλικτες υπηρεσίες μασάζ 

Είμαστε όσο το δυνατόν πιο ευέλικτοι για να καλύψουμε τις συγκεκριμένες ανάγκες σας. Να είστε σίγουροι ότι θα σας εκπλήσσουμε με πρόσθετες υπηρεσίες μασάζ, αφού συμφωνήσουμε για μια τιμή. Γνωρίζουμε τη σημασία που έχει για σας το αποτέλεσμα και σας διαβεβαιώνουμε πως θα βάλουμε τα δυνατά μας για να μείνετε απόλυτα ευχαριστημένοι.

Προσαρμοσμένες υπηρεσίες Μασάζ Καρέκλας και εξατομικευμένα καθίσματα μασάζ

 

Οι θεραπευτές μασάζ μας, τροποποιούν την διαδικασία μασάζ με καθιστή καρέκλα έτσι ώστε να ταιριάζει στις συνθήκες και τις προθέσεις σας και δημιουργούν μια ρουτίνα προσαρμοσμένη στα μέτρα που επιθυμεί ο κάθε πελάτης. 

 

Για παράδειγμα, τα άτομα που έχουν σφιχτούς ώμους ή πονάνε στο κάτω μέρος της πλάτης, μπορεί να ζητήσουν από τους θεραπευτές μασάζ μας να επικεντρωθούν περισσότερο σε αυτήν την περιοχή και να παρέχουν την κατάλληλη θεραπεία ώστε να αισθάνονται καλύτερα. Επιπλέον, οι θεραπευτές μας μασάζ προσαρμόζουν πάντα την πίεση του μασάζ σύμφωνα με την επιθυμία του καθενός και σύμφωνα με τις προτιμήσεις του.

 

Ένα Μασάζ Καρέκλας διάρκειας λίγων λεπτών είναι ιδανικό για εκείνες τις μέρες που η πίεση του χρόνου και το πολυάσχολο πρόγραμμά σας επιτρέπει ένα μόνο μικρό διάλειμμα. 

Συμπεριλαμβάνει ένα απαραίτητο μασάζ στον αυχένα, στους ώμους και στο τριχωτό της κεφαλής, ενώ εξακολουθεί να παρέχει τα πλήρη οφέλη της θεραπείας μασάζ μέσα σε μια έξυπνη προσέγγιση.

 

Το Chair Massage είναι ένα πλήρως θεραπευτικό μασάζ μικρής διάρκειας, το οποίο επιτρέπει ένα γρήγορο διάλειμμα για ανακούφιση και χαλάρωση χωρίς να χρειαστεί να γδυθείτε.

Ένα απλό Μασάζ Καρέκλας είναι εξαιρετικό για όσους θέλουν να αφαιρέσουν κάποιο επιπλέον άγχος και να χαλαρώσουν κατά τη διάρκεια ενός μεσημεριανού διαλείμματος ή μεταξύ αθλητικών δραστηριοτήτων.

 

Το Μασάζ Καρέκλας είναι επίσης πολύ βολικό για άτομα που έχουν σωματικές δυσκολίες και δυσκολεύονται να ξαπλώσουν σε έναν πάγκο μασάζ. Εάν ένα μασάζ μεγαλύτερης διάρκειας σε μια καρέκλα μασάζ είναι πιο ελκυστικό και κατάλληλο για εσάς από μια κανονική θεραπεία μασάζ σε τραπέζι μασάζ, απλώς κλείστε ένα κανονικό μασάζ και ενημερώστε τον μασάζ σας τη στιγμή του ραντεβού. ότι προτιμάτε ένα Μασάζ Καρέκλας.

Μενού Μασάζ Καρέκλας

Massage 15’’ λεπτών

Βασικό πακέτο μασάζ καρέκλας από τον θεραπευτή μας στις περιοχές του αυχένα, της πλάτης, των ώμων και των χεριών σας. Εξαιρετικά κατάλληλο για το μικρό σας διάλειμμα από την δουλειά ή τις καθημερινές υποχρεώσεις.

Massage 20’’ λεπτών

Αποτελεί συνδυασμό του βασικού πακέτου μασάζ καρέκλας με την προθήκη του  ιδιαίτερα χαλαρωτικού μασάζ στους ιστούς των μυών σας.

Massage 30’’ λεπτών

Αυτό το χαλαρωτικό μασάζ παντρεύει τόσο σουηδικές τεχνικές όσο και τεχνικές deep tissue για να βοηθήσει στην αποβολή του στρές των μυών σας και την αποκατάσταση των προβλημάτων στην πλάτη και την σπονδυλική σας στήλη.

Massage 60’’ λεπτών

Πλήρες πακέτο μασάζ καρέκλας και απόλυτης χαλάρωσης 1 ώρας.

Για όσα άτομα δεν έχουν για οποιοδήποτε λόγο την δυνατότητα να επιλέξουν το μασάζ σε όλο το σώμα ή το μασάζ σε τραπέζι προσφέρουμε την ίδια ακριβώς υπηρεσία στο μασάζ καρέκλας. 

Τεχνικές βελονισμού και χρήση αιθέριων ελαίων κατά επιλογή.

Συχνές Ερωτήσεις

Στο μασάζ καρέκλας μπορείτε να ντυθείτε με κανονική ενδυμασία. Για μια καλύτερη εμπειρία μασάζ, ο θεραπευτής σας μπορεί να σας ζητήσει να αφαιρέσετε γυαλιά, καπέλο ή ρούχα με μεγαλύτερο όγκο όπως μπουφάν και πουλόβερ.

Τα μασάζ καρέκλας συνήθως είναι σχετικά μικρής διάρκειας αλλά μπορούν να προσαρμοστούν σύμφωνα με τις ανάγκες και τις απαιτήσεις σας.

Οι πολυθρόνες μασάζ μας είναι κινητές τόσο ευέλικτες που μπορούμε να τις τοποθετήσουμε σχεδόν οπουδήποτε. Υπάρχουν φυσικά ειδικά επεξεργασμένοι ατομικοί χώροι ή ακόμα και μεγαλύτεροι για ομαδικές συνεδρίες μασάζ.

Πριν από την έναρξη και ανάμεσα κάθε κάθε συνεδρίας, οι θεραπευτές θα απολυμάνουν τα χέρια τους, την καρέκλα, το στήριγμα προσώπου και θα αντικαταστήσουν το χρησιμοποιημένο κάλυμμα της βάσης με ένα καινούργιο και καθαρό. 

Όλοι οι θεραπευτές μας  είναι υποχρεωμένοι να χρησιμοποιούν επαγγελματικές καρέκλες και να τις διατηρούν σε άριστη κατάσταση λειτουργίας. Η υγεία και η ασφάλειά σας είναι το πρώτο μας μέλημα!

Ναι, στην πραγματικότητα ενθαρρύνουμε τις έγκυες γυναίκες για να επιλέξουν το μασάζ καρέκλας. Οι καρέκλες είναι ρυθμιζόμενες και μπορούν να φιλοξενήσουν εύκολα γυναίκες κάθε ένα τρίμηνο. Σε περίπτωση που δεν είναι δυνατό να καθίσετε προς τα εμπρός, μπορείτε να καθίσετε στην αντίθετη κατεύθυνση γέρνοντας προς τα πίσω. Ενημερώστε τον θεραπευτή σας εάν είστε έγκυος καθώς η άνεσή σας είναι το πρώτο μας μέλημα.

Απόλαυσε Όλες Τις Αγαπημένες Σου Θεραπείες Μασάζ Στο Χώρο Σου

Επιλέξτε αυτό που σας ταιριάζει καλύτερα και κλείστε τη συνεδρία σας. Το μασάζ στο σπίτι δεν ήταν ποτέ πιο εύκολο!

Επιλέξτε την πόλη σας

Κλείστε ραντεβού