Μασάζ Στο Σπίτι Κερατσίνι

Θέλεις το καλύτερο μασάζ κατ’οίκον Κερατσίνι; Το μασάζ αποτελεί την πιο ανώδυνη και ευχάριστη μέθοδο εναλλακτικής θεραπείας, για να καταπολεμήσετε το άγχος και τους πόνους που σας ταλαιπωρούν.

Γνωρίζοντας τον περιορισμένο χρόνο που διαθέτετε λόγω των έντονων ρυθμών της καθημερινότητας, η Secret Massage σας δίνει τη δυνατότητα να απολαύσετε τα οφέλη ενός ευεργετικού μασάζ στην άνεση του σπιτιού σας.

Μασάζ Κερατσίνι

Μετατρέψτε το χώρο σας σε ένα καταφύγιο πλήρους ανανέωσης και αναζωογόνησης. 

 

Εμείς σας παρέχουμε υπηρεσίες ευεξίας  σ’ όποιο χώρο επιλέξετε, σχεδιασμένες με αγάπη, επαγγελματισμό και σεβασμό ώστε να φροντίζουν τις ανάγκες σας. Το μασάζ στο σπίτι είναι εδώ να σας ανανεώσει όπως ποτέ άλλοτε.

Διαθέτουμε μία πληθώρα ειδών μασάζ, για να επιλέξετε με τη βοήθεια του εξειδικευμένου προσωπικού μας αυτό που ταιριάζει στις ανάγκες σας.

 Το μασάζ είναι τέχνη και πρέπει να γίνει τακτική συνήθεια όλων μας. Για αυτό προσφέρουμε μια συναρπαστική ποικιλία επιλογών με ευέλικτη διάρκεια σε εξαιρετικά χαμηλές τιμές.Επιλέγοντας τους καλύτερους

 

Παραμένοντας πιστοί στον σκοπό μας, συνεργαζόμαστε με κορυφαίους θεραπευτές μασάζ, άρτια εκπαιδευμένους και καταρτισμένους, που συνεχώς εκπαιδεύονται και εξελίσσονται, γνωρίζουν σε βάθος τις τεχνικές του μασάζ και διακατέχονται από διακριτικότητα και επαγγελματισμό.

Επικοινωνήστε μαζί μας για να ενημερωθείτε σχετικά με τις διαθέσιμες ημέρες και ώρες, καθώς επίσης και για οποιαδήποτε απορία σας σχετικά με τις θεραπείες που παρέχουμε.  

 

Τι μου προσφέρει το μασάζ στο σπίτι Κερατσίνι;

 

Το μασάζ ή αλλιώς μάλαξη αποτελεί μια από τις πιο παλιές μορφές θεραπείας για την βελτίωση της φυσικής αλλά και της ψυχικής κατάστασης του ατόμου, ανεξάρτητου ηλικίας.

Υπήρχε σαν θεραπεία από τα αρχαία χρόνια με γνωστές τις ευεργετικές του ιδιότητες. 

Ο συνδυασμός της μάλαξης στο σώμα από τον κορυφή του κεφαλιού έως τα πέλματα, η χρήση διαφόρων ελαίων ανάλογα με τις ανάγκες ή την επιθυμία μας, ακόμα και οι μυρωδιές που απορρέουν από αυτή την διαδικασία βελτιώνουν την σωματική αλλά και ψυχική μας υγεία.

Όταν δε γίνεται στο χώρο σας, αποφεύγοντας την κίνηση και την ταλαιπωρία της πόλης τότε τα αποτελέσματα της θεραπείας είναι ακόμα καλύτερα.

Περιοχές Κάλυψης Μασάζ Στο Σπίτι

Πως λειτουργεί

1. Κλείστε ραντεβού

 Επιλέξτε θεραπεία μασάζ, θεραπευτή και κλείστε online ραντεβού ή τηλεφωνικά χωρίς να χρειαστεί να μετακινηθείτε από το χώρο σας.

2. Άμεση ανταπόκριση

Ανταποκρινόμενοι άμεσα στις επιθυμίες σας, ένας θεραπευτής μας θα είναι σε μια ώρα στο χώρο που θέλετε, για να σας παρέχει τις υψηλού επιπέδου υπηρεσίες της Secret Massage.

3. Πραγματοποίηση θεραπείας

Πρίν ξεκινήσει η συνεδρία μιλήστε μαζί του για το λόγο που επιλέξατε τη θεραπεία, τι ακριβώς θέλετε ή αν αντιμετωπίζετε κάποιο ζήτημα και αφεθείτε στα έμπειρα χέρια του για μια μοναδική εμπειρία χαλάρωσης, αναζωογόνησης ή τόνωσης αναλόγως της επιλογής σας.

sm icon 1

Ταχύτητα

Επιλέξτε το χώρο που θέλετε και εμείς θα είμαστε εκεί ακριβώς την ώρα που έχουμε συμφωνήσει

sm icon 3

Επαγγελματισμός

Όλες οι θεραπευτές μας είναι άρτια εκπαιδευμένοι, ευγενικοί, υπομονετικοί, πρόθυμοι κα ιπλήρως καταρτισμένοι.

sm icon 2

Πλήθος επιλογών μασαζ

Επιλέξτε ανάμεσα σε χαλαρωτικό μασάζ, λεμφικό μασάζ σώματος, αθλητικό μασάζ, μασάζ 4 χεριών ή οποιοδήποτε άλλο σας ταιριάζει.

Τι λένε οι πελάτες

Συχνές Ερωτήσεις

Θα πρέπει να ενημερώσετε το θεραπευτή για τυχόν προβλήματα υγείας, όπως αλλεργίες, μυοσκελετικές παθήσεις κ.α. Οτιδήποτε σας απασχολεί μπορείτε να το συζητήσετε μαζί του. Μην ξεχνάτε, ο θεραπευτής είναι ένας καλός φίλος!

Μας ενημερώνετε για το είδος θεραπείας που θέλετε, σας ενημερώνουμε για τους διαθέσιμους θεραπευτές μας επιλύοντας οποιαδήποτε απορία σας και είναι προσωπική σας απόφαση ποιόν θεραπευτή θα επιλέξετε.

Απλά χαλαρώστε και μπείτε σε πνεύμα ευχάριστης διάθεσης. Επιπρόσθετα προτείνεται ένα ντους πριν την άφιξη του θεραπευτή, ενώ η θερμοκρασία του χώρου θα πρέπει να είναι σχετικά υψηλή καθώς ο θεραπευόμενος θα βρίσκεται σε ακινησία. Τέλος, συνιστάται η μη λήψη φαγητού και ποτού έως και 90 λεπτά πριν τη συνεδρία.

Συνήθως οι περισσότεροι προτιμούν να μένουν με το εσώρουχό τους κατά τη διάρκεια μίας συνεδρίας, άλλοι νιώθουν πιο άνετα γυμνοί. Ο θεραπευτής, κάθε φορά καλύπτει τον θεραπευόμενο με μία πετσέτα στα επίμαχα σημεία και μένει ακάλυπτο το σημείο που πρόκειται να κάνει μασάζ.

Μετά τη λήξη της συνεδρίας καταβάλετε μετρητοίς στον θεραπευτή το κόστος της θεραπείας που επιλέξατε και παραλαμβάνετε την αντίστοιχη νόμιμη απόδειξη.

Η ακύρωση ενός ραντεβού γίνεται τηλεφωνικά και τουλάχιστον μία ώρα πριν την προγραμματισμένη άφιξη του συνεργάτη μας στον χώρο σας.

Κλείστε ραντεβού

Επιλέξτε την πόλη σας