Μασάζ Στο Σπίτι Κολωνός

Η Secret Massage είναι η μοναδική εταιρεία στην Ελλάδα που προσφέρει υπηρεσίες κινητού μασάζ, ώστε να μπορείτε να απολαύσετε ένα επαγγελματικό μασάζ στην άνεση του σπιτιού σας! Εάν ψάχνετε το καλύτερο μασάζ στο σπίτι Κολωνός, τότε έχουμε τη λύση.

Διαθέτουμε μια ομάδα εξαιρετικά καταρτισμένων και έμπειρων θεραπευτών, οι οποίοι είναι παθιασμένοι με τη δουλειά τους και αφοσιωμένοι στην παροχή μιας εξαιρετικής εμπειρίας μασάζ. Κλείστε το ραντεβού σας σήμερα!

Μασάζ Κολωνός

Μασάζ Κολωνός

Τα μασάζ κατ΄οίκον από τη Secret Massage είναι προσαρμοσμένα στις προσωπικές σας ανάγκες και προτιμήσεις και χρησιμοποιούμε μόνο τα υψηλότερης ποιότητας προϊόντα για να εξασφαλίσουμε μια πολυτελή εμπειρία. Το Secret Massage είναι ο τέλειος τρόπος για να χαλαρώσετε, να αποφορτιστείτε και να ξεκουραστείτε.

Προσφέρουμε ένα μεγάλο φάσμα υπηρεσιών μασάζ, όπως σουηδικό μασάζ, μασάζ με 4 χέρια, αθλητικό μασάζ, σιάτσου και μασάζ εγκυμοσύνης. Παρέχουμε επίσης μια σειρά από άλλες θεραπείες, όπως ρεφλεξολογία και αρωματοθεραπεία, και μασάζ σώμα με σώμα.

Υπηρεσίες Μασάζ Κατ’οίκον Κολωνός

Είμαστε αφοσιωμένοι στην παροχή μασάζ υψηλής ποιότητας στην άνεση του σπιτιού σας. Είτε θέλετε να χαλαρώσετε και να αποφορτιστείτε, είτε να ανακουφιστείτε από τον πόνο και την ένταση, οι εκπαιδευμένοι και πιστοποιημένοι θεραπευτές μας θα προσαρμόσουν ένα μασάζ ειδικά για εσάς.

 

Οι υπηρεσίες μας περιλαμβάνουν:

 

– Σουηδικό μασάζ: Ένα μασάζ χαλάρωσης που χρησιμοποιεί μακριές, ρέουσες κινήσεις για να προάγει τη χαλάρωση, να χαλαρώσει τη μυϊκή ένταση και να βελτιώσει την κυκλοφορία.

 

– Deep Tissue: Ένα θεραπευτικό μασάζ που χρησιμοποιεί σταθερή πίεση και αργές κινήσεις για να φτάσει σε βαθιά στρώματα των μυών και να απελευθερώσει την ένταση στο σώμα.

– Αθλητικό μασάζ: Ένα μασάζ που έχει σχεδιαστεί για να βοηθήσει τους αθλητές να αναρρώσουν από ή να αποφύγουν τραυματισμούς που σχετίζονται με τον αθλητισμό. Μπορεί να χρησιμοποιηθεί πριν, κατά τη διάρκεια ή μετά την αθλητική δραστηριότητα για την προώθηση της ευελιξίας, τη μείωση του πρηξίματος και της φλεγμονής, και την πρόληψη τραυματισμών.

 

– Προγεννητικό μασάζ: Ένα μασάζ ειδικά σχεδιασμένο για μέλλουσες μητέρες που συμβάλλει στη μείωση του στρες, την ανακούφιση από τον πόνο και την προώθηση της χαλάρωσης.

 

Τα Οφέλη Του Μασάζ Κατ’οίκον Κολωνός

Υπάρχουν πολλά πλεονεκτήματα στην επιλογή υπηρεσιών μασάζ στο σπίτι σε σχέση με άλλες επιλογές, όπως η επίσκεψη σε ένα σπα. Ένα από τα κύρια πλεονεκτήματα είναι ότι είναι πολύ πιο βολικό, αφού δεν χρειάζεται να ταξιδέψετε οπουδήποτε ή να αφαιρέσετε χρόνο από το πολυάσχολο πρόγραμμά σας για να κάνετε μασάζ.

 

Ένα άλλο πλεονέκτημα των υπηρεσιών μασάζ στο σπίτι είναι ότι μπορείτε να είστε σίγουροι ότι ο θεραπευτής θα είναι έμπειρος και εξειδικευμένος. Αυτό οφείλεται στο γεγονός ότι οι περισσότεροι πάροχοι υπηρεσιών μασάζ στο σπίτι είναι πιστοποιημένοι και έχουν πολυετή εμπειρία. Αντίθετα, σε ένα σπα, μπορεί να μην μπορείτε να επιλέξετε τον θεραπευτή σας και δεν υπάρχει εγγύηση ότι θα είναι έμπειρος ή εξειδικευμένος.

Περιοχές Κάλυψης Μασάζ Στο Σπίτι

Πως δουλεύει

1. Επιλέγετε ώρα και μέρος ραντεβού.

Επιλέξτε θεραπεία μασάζ, θεραπευτή και κλείστε online ραντεβού ή τηλεφωνικά, την ώρα και στο μέρος που επιθυμείτε.

2. Άμεση ανταπόκριση

Ο επιλεγμένος θεραπευτής μας θα είναι στον χώρο που έχετε επιλέξει μέσα σε 1 ώρα

3. Πραγματοποίηση θεραπείας

Όταν έρθει ο θεραπευτής πείτε του για το λόγο που επιλέξατε τη θεραπεία, τι ακριβώς θέλετε ή αν αντιμετωπίζετε κάποιο ζήτημα και αφεθείτε στα έμπειρα χέρια του.

sm icon 1

Αμεση εξυπηρετηση

Με ένα μόνο τηλέφωνο ή ένα email ο θεραπευτής μας είναι στο χώρο σας σε 1 ώρα.

sm icon 3

Μοναδική εμπειρία

Ζήστε μια πρωτόγνωρη εμπειρία χωρίς μετακινήσεις στην άνεση του δικού σας χώρου

sm icon 2

Οικονομικά

Εκτός από τις προσιτές τιμές μας κερδίζετε χρόνο και αποφεύγετε ταλαιπωρία

Τι λένε οι πελάτες

Συχνές Ερωτήσεις

Θα πρέπει να ενημερώσετε το θεραπευτή για τυχόν προβλήματα υγείας, όπως αλλεργίες, μυοσκελετικές παθήσεις κ.α. Οτιδήποτε σας απασχολεί μπορείτε να το συζητήσετε μαζί του. Μην ξεχνάτε, ο θεραπευτής είναι ένας καλός φίλος!

Μην ξεχνάτε ότι οι περισσότεροι άνθρωποι προγραμματίζουν ένα μασάζ μετά από μία κουραστική μέρα, για να χαλαρώσουν. Είναι απόλυτα φυσικό να χαλαρώσετε τόσο ώστε να αποκοιμηθείτε, δεν χρειάζεται να σας προβληματίζει κάτι τέτοιο. Αντίθετα, ο μασέρ σας, θα θεωρήσει ότι κάνει καλά τη δουλειά του που  κατάφερε να σας χαλαρώσει τόσο πολύ, ώστε να κοιμηθείτε!

Αν επιθυμείτε μεγαλύτερη πίεση κατά τη διάρκεια της συνεδρίας ή θέλετε να επικεντρωθεί σε ορισμένα σημεία του σώματος περισσότερο, μην αισθανθείτε ότι μπορεί να τον προσβάλετε. Πρέπει να νιώθετε άνετα για το απολαύσετε, αυτό είναι άλλωστε και το νόημα. Νιώστε οικεία και μιλήστε του ανοιχτά. 

Πολλοί άνθρωποι έχουν μειωμένη αυτοπεποίθηση λόγω κάποιων παραπανίσιων κιλών. Καταρχάς, ας ξεκινήσουμε από το ότι κανένας άνθρωπος δεν πρέπει να νιώθει άσχημα με το σώμα του. Σε δεύτερη φάση, ένας επαγγελματίας μασέρ θα επικεντρωθεί στην δουλειά του και όχι στο αν είστε στα σωστά κιλά. Η δουλειά του είναι να σας κάνει να νιώσετε καλύτερα και να σας βοηθήσει σε όποιο πρόβλημα αντιμετωπίζετε.

Αφού απολαύσετε το μασάζ, πιείτε άφθονο νερό. Αυτό, θα βοηθήσει το σώμα σας να ενυδατωθεί και να αποβάλει τοξίνες και στρεσογόνες ουσίες. Έπειτα, χαλαρώστε για 10 λεπτά, αφήνοντας τον οργανισμό σας να επανέλθει σταδιακά.

Μετά τη λήξη της συνεδρίας καταβάλετε μετρητοίς στον θεραπευτή το κόστος της θεραπείας που επιλέξατε και παραλαμβάνετε την αντίστοιχη νόμιμη απόδειξη.

Κλείστε ραντεβού