Μασάζ Στο Σπίτι Κορυδαλλός

Θέλεις το καλύτερο μασάζ Κορυδαλλός; Το μασάζ κατ’οίκον ή αλλιώς μάλαξη αποτελεί μια από τις πιο παλιές μορφές θεραπείας για την βελτίωση της φυσικής αλλά και της ψυχικής κατάστασης του ατόμου, ανεξάρτητου ηλικίας. Υπήρχε σαν θεραπεία από τα αρχαία χρόνια με γνωστές τις ευεργετικές του ιδιότητες.

Εμείς στην Secret Massage αποφασίσαμε να σας παρέχουμε τις θεραπείες μασάζ 5-αστέρων σε όποιο χώρο επιλέξετε στον Κορυδαλλό στις καλύτερες τιμές της αγοράς.

Μασάζ Κορυδαλλό

Μασάζ Κατ’Οίκον Κορυδαλλός

Αναζωογονηθείτε και χαλαρώστε στο χώρο σας.

 

Ποιος θα μπορούσε να αρνηθεί στην πρόταση για ένα χαλαρωτικό μασάζ στο σπίτι Κορυδαλλός μετά από μια κουραστική μέρα και πόσο μάλλον στον δικό του χώρο; 

Εκτός από την ευχαρίστηση που σου προσφέρει ένα επαγγελματικό μασάζ εξίσου σημαντικά είναι και τα οφέλη τόσο στην υγεία όσο και στην ψυχολογία. 

Επιπλέον γλυτώνετε την ταλαιπωρία από την κίνηση και τις καθυστερήσεις που θα είχατε αν πηγαίνατε σε ένα επαγγελματικό χώρο υπηρεσιών μασαζ.

Αδιαμφισβήτητα λοιπόν το μασάζ κατ’ οίκον είναι το νέο trend της εποχής λόγω του χαμηλού κόστους και της άμεσης εξυπηρέτησης.

 

Μασάζ κατ’οίκον από τους κορυφαίους επαγγελματίες

 

Επιλέγουμε τους θεραπευτές μας με γνώμονα την κατάρτιση τους και την εμπειρία τους στην τέχνη του μασάζ. Σκοπός μας είναι όχι απλώς ένα χάδι, αλλά να νιώσετε την πραγματική αναζωογόνηση μέσα από τη μάλαξη των θεραπευτών μας και να προσφέρουμε τα καλύτερα αποτελέσματα αναλόγως της θεραπείας μασάζ που θα επιλέξετε.

 

Πως θα με βοηθήσει το μασάζ;

 

Το σώμα ενός/μίας ενήλικα είναι ένα μυστηριώδες και πολύπλοκο σύστημα του οποίου η μορφή και το σχήμα είναι το αποτέλεσμα αμέτρητων παραγόντων, είτε ορατών είτε αοράτων. 

Εκτός από τα προφανή προβλήματα διάπλασης που προέρχονται από την κακή στάση του σώματος, την έλλειψη άσκησης και την κακή διατροφή , το σώμα μας αποθηκεύει κόμπλεξ, ανασφάλειες, φοβίες και τραύματα, μία διεργασία που μακροπρόθεσμα οργανώνει διαμορφώνει και μορφοποιεί το σώμα μας, το οποίο αποτελεί το πλαίσιο για την λεπτοφυή δουλειά του μασάζ. 

Μπορούμε να είσαστε απαλλαγμένοι από όλα αυτά  δουλεύοντας στο φυσικό επίπεδο με τους επαγγελματίες θεραπευτές μας.

Περιοχές Κάλυψης Μασάζ Στο Σπίτι

Πως λειτουργεί

1. Καθορίζεται το ραντεβού και τη θεραπεία

Αποφασίζετε για το που το πότε και ποιά θεραπεία μασάζ θέλετε, με μοναδικό γνώμονα  το πρόγραμμά και τις επιθυμίες σας

2. Προγραμματίζετε το ραντεβού σας

Επικοινωνήστε τηλεφωνικά ή μέσω email για να κλείσετε το ραντεβού σας.

Μας ενημερώνετε για το αν έχετε κάποια ιδιαίτερη επιθυμία ή κάποιον συγκεκριμένο λόγο για την επιλεγμένη θεραπεία, ή οποιοδήποτε ζήτημα που σας απασχολεί.

3. Άμεση ανταπόκριση

Ο θεραπευτής μας θα έρθει στον χώρο που έχετε επιλέξει μέσα σε 1 ώρα, μαζί του θα έχει μαζί του όλα τα απαραίτητα για ένα απολαυστικό μασάζ!

sm icon 1

Ευκολία

Επικοινωνήστε μαζί μας για να επιλέξουμε μαζί την κατάλληλη θεραπεία μασάζ για εσάς

sm icon 3

Μοναδική εμπειρία

Ζήστε μια πρωτόγνωρη εμπειρία χωρίς μετακινήσεις στην άνεση του δικού σας χώρου

sm icon 2

Μοναδική εμπειρία

Απολαύστε μια πρωτόγνωρη εμπειρία  χαλάρωσης και αναζωογόνησης  αποφέυγοντας την ταλαιπωρία της μετακίνησης

Τι λένε οι πελάτες

Συχνές Ερωτήσεις

Το Secret Massage και οι θεραπευτές του παρέχουν υψηλού επιπέδου υπηρεσίες μασάζ στον χώρο σας με σκοπό τη δική σας σωματική και πνευματική χαλάρωση και αναζωογόνηση. 

Ωστόσο, σε καμιά περίπτωση δεν πρέπει να θεωρηθεί ότι υποκαθιστούν τις μεθόδους αντιμετώπισης χρόνιων προβλημάτων υγείας και νευρομυοσκελετικών προβλημάτων που αποτελούν αποκλειστικό αντικείμενο της ιατρικής.

Κάθε τύπος μασάζ προσφέρει και κάτι διαφορετικό. Στην ιστοσελίδα μας παρέχουμε πληροφορίες για όλα τα είδη μασάζ. Επιλέξτε αυτή που καλύπτει τις ανάγκες σας.

Οι έμπειροι συνεργάτες μας μπορούν να έρθουν στο χώρο σας από τις 10 το πρωί έως τις 09 το βράδυ. Ενημερώστε μας έγκαιρα και ο θεραπευτής μας θα βρίσκεται κοντά σας.

Θα πρέπει να ενημερώσετε το θεραπευτή για τυχόν προβλήματα υγείας, όπως αλλεργίες, μυοσκελετικές παθήσεις κ.α. Οτιδήποτε σας απασχολεί μπορείτε να το συζητήσετε μαζί του. 

Καλό είναι να έχετε φροντίσει τις φυσικές σας ανάγκες από πριν. Δηλαδή να έχετε πάει τουαλέτα πριν το ραντεβού σας. Τώρα αν πάλι προκύψει, εννοείται πως θα ζητήσετε συγγνώμη και θα επισκεφτείτε το μπάνιο.

Η κάθε συνεδρία πληρώνεται μετρητοίς, καταβάλλοντας τα χρήματα στο θεραπευτή μετά το τέλος της συνεδρίας, αλλά και με χρήση πιστωτικής ή χρεωστικής κάρτας. 

Κλείστε ραντεβού

Επιλέξτε την πόλη σας