Θεραπείες μασάζ στο Μενίδι από την SECRET MASSAGE

Η SECRET MASSAGE δημιουργήθηκε με σκοπό να παρέχει θεραπείες μασάζ στο χώρο που επιθυμείτε, οι οποίες θα σας χαλαρώσουν, θα σας αναζωογονήσουν και θα σας αποφορτίσουν από το στρες που οι καθημερινές συνθήκες ζωής δημιουργούν.

Μασάζ Μενίδι

Μασάζ Μενίδι Κατ΄οίκον

Η καθημερινότητα μας ακόμα και χωρίς να έχουμε κάποιο ιδιαίτερο πρόβλημα διακατέχεται από άγχος διαχειρίσιμο ή μη, πολλές ώρες εργασίας, κακή στάση σώματος, πολλές φορές έλλειψη άθλησης, κακή διατροφή ακόμα και έλλειψη αρκετού αλλά και ποιοτικού ύπνου.

Η SECRET MASSAGE  σας δίνει τη δυνατότητα να απολαύσετε τα οφέλη ενός ευεργετικού μασάζ στην άνεση του σπιτιού σας, το οποίο θα σας βοηθήσει να αντιμετωπίσετε όλα τα παραπάνω. 

 

Τι σας προσφέρουμε; 

Εκτός από την ευχαρίστηση που σου προσφέρει ένα επαγγελματικό μασάζ εξίσου σημαντικά είναι και τα οφέλη τόσο στην υγεία όσο και στην ψυχολογία. Αδιαμφισβήτητα λοιπόν το μασάζ κατ’ οίκον είναι το νέο trend της εποχής λόγω του χαμηλού κόστους και της άμεσης εξυπηρέτησης.

Επιθυμώντας να σας προσφέρουμε άριστη ποιότητα υπηρεσιών, συνεργαζόμαστε με κορυφαίους θεραπευτές μασαζ, οι οποίοι κατέχουν τις τεχνικές γνώσεις που απαιτούνται για κάθε είδος μασάζ και διαθέτουν πάθος για τη δουλειά τους.

 

Τα οφέλη του μασάζ

Κατά την διάρκεια της μάλαξης το κυκλοφορικό σύστημα είναι το πρώτο που επωφελείται. 

Η κυκλοφορία του αίματος βελτιώνεται με αποτέλεσμα όλα τα όργανα να λειτουργούν καλύτερα. 

Η υπεραιμία που δημιουργείται θεραπεύει τις φλεγμονές, αν υπάρχουν, πριν αυτές γίνουν χρόνιο πρόβλημα στη ζωή μας. Τα αποτελέσματα της καλύτερης λειτουργίας του κυκλοφορικού είναι άμεσα, αντιληπτά μετά το τέλος της συνεδρίας.

Αλλά και η επιδερμίδα εξωτερικά επωφελείται όχι μόνο από την εφαρμογή των προϊόντων αλλά και με την μάλαξη που δέχεται καθώς προκαλεί την αύξηση της παραγωγής κολλαγόνου και ελαστίνης.

Άλλο ένα θετικό του μασάζ είναι το ότι μπορεί να προσαρμοστεί απόλυτα στις ανάγκες αλλά και τις επιθυμίες καθενός. Έτσι κάνουμε λόγο για εξατομικευμένες θεραπείες με εξατομικευμένη χρήση προϊόντων για την καλύτερη μάλαξη αλλά και με επιμονή σε σημεία που έχουν μεγαλύτερη ανάγκη.

 

Επαγγελματική  προσέγγιση κάθε θεραπείας

Όλες οι θεραπεύτριες μας – μασέρ, είναι επιλεγμένοι, άρτια εκπαιδευμένοι, ευγενικοί, υπομονετικοί, πρόθυμοι, πιστοί στον σκοπό τους, καταρτισμένοι, και πάντα έτοιμοι να προσφέρουν στον πελάτη τους μοναδικές μαγικές, ανεπανάληπτες στιγμές, πραγματικής χαλάρωσης, γιατί γνωρίζουν όσο κανένας άλλος την τέχνη και τα μυστικά, καθώς και τους τρόπους του θεραπευτικού μασάζ και των εναλλακτικών θεραπειών.

Περιοχές Κάλυψης Μασάζ Στο Σπίτι

Πως δουλεύει

1. Επιλέγετε ώρα και μέρος ραντεβού.

Επιλέξτε θεραπεία μασάζ, θεραπευτή και κλείστε online ραντεβού ή τηλεφωνικά, την ώρα και στο μέρος που επιθυμείτε.

2. Άμεση ανταπόκριση

Ο επιλεγμένος θεραπευτής μας θα είναι στον χώρο που έχετε επιλέξει μέσα σε 1 ώρα

3. Πραγματοποίηση θεραπείας

Όταν έρθει ο θεραπευτής πείτε του για το λόγο που επιλέξατε τη θεραπεία, τι ακριβώς θέλετε ή αν αντιμετωπίζετε κάποιο ζήτημα και αφεθείτε στα έμπειρα χέρια του.

sm icon 1

Αμεση εξυπηρετηση

Με ένα μόνο τηλέφωνο ή ένα email ο θεραπευτής μας είναι στο χώρο σας σε 1 ώρα.

sm icon 3

Μοναδική εμπειρία

Ζήστε μια πρωτόγνωρη εμπειρία χωρίς μετακινήσεις στην άνεση του δικού σας χώρου

sm icon 2

Οικονομικά

Εκτός από τις προσιτές τιμές μας κερδίζετε χρόνο και αποφεύγετε ταλαιπωρία

Τι λένε οι πελάτες

Συχνές Ερωτήσεις

Θα πρέπει να ενημερώσετε το θεραπευτή για τυχόν προβλήματα υγείας, όπως αλλεργίες, μυοσκελετικές παθήσεις κ.α. Οτιδήποτε σας απασχολεί μπορείτε να το συζητήσετε μαζί του. Μην ξεχνάτε, ο θεραπευτής είναι ένας καλός φίλος!

Μην ξεχνάτε ότι οι περισσότεροι άνθρωποι προγραμματίζουν ένα μασάζ μετά από μία κουραστική μέρα, για να χαλαρώσουν. Είναι απόλυτα φυσικό να χαλαρώσετε τόσο ώστε να αποκοιμηθείτε, δεν χρειάζεται να σας προβληματίζει κάτι τέτοιο. Αντίθετα, ο μασέρ σας, θα θεωρήσει ότι κάνει καλά τη δουλειά του που  κατάφερε να σας χαλαρώσει τόσο πολύ, ώστε να κοιμηθείτε!

Αν επιθυμείτε μεγαλύτερη πίεση κατά τη διάρκεια της συνεδρίας ή θέλετε να επικεντρωθεί σε ορισμένα σημεία του σώματος περισσότερο, μην αισθανθείτε ότι μπορεί να τον προσβάλετε. Πρέπει να νιώθετε άνετα για το απολαύσετε, αυτό είναι άλλωστε και το νόημα. Νιώστε οικεία και μιλήστε του ανοιχτά. 

Πολλοί άνθρωποι έχουν μειωμένη αυτοπεποίθηση λόγω κάποιων παραπανίσιων κιλών. Καταρχάς, ας ξεκινήσουμε από το ότι κανένας άνθρωπος δεν πρέπει να νιώθει άσχημα με το σώμα του. Σε δεύτερη φάση, ένας επαγγελματίας μασέρ θα επικεντρωθεί στην δουλειά του και όχι στο αν είστε στα σωστά κιλά. Η δουλειά του είναι να σας κάνει να νιώσετε καλύτερα και να σας βοηθήσει σε όποιο πρόβλημα αντιμετωπίζετε.

Αφού απολαύσετε το μασάζ, πιείτε άφθονο νερό. Αυτό, θα βοηθήσει το σώμα σας να ενυδατωθεί και να αποβάλει τοξίνες και στρεσογόνες ουσίες. Έπειτα, χαλαρώστε για 10 λεπτά, αφήνοντας τον οργανισμό σας να επανέλθει σταδιακά.

Μετά τη λήξη της συνεδρίας καταβάλετε μετρητοίς στον θεραπευτή το κόστος της θεραπείας που επιλέξατε και παραλαμβάνετε την αντίστοιχη νόμιμη απόδειξη.

Κλείστε ραντεβού

Επιλέξτε την πόλη σας