Μασάζ Στο Σπίτι Μοσχάτο

Εμπιστευτείτε το Secret Massage για μασάζ στο σπίτι Μοσχάτο για εσάς και όλη την οικογένειά σας. Μπορεί να σας προσφέρει μασάζ κατ’οίκον απο εξειδικευμένους θεραπευτές σε προσιτές τιμές και με ευέλικτο προγραμματισμό των ραντεβού. 

 

Η ομάδα της Secret Massage κατ’οίκον Μοσχάτο έχει την δυνατότητα να προσαρμόσει το μασάζ με τις ανάγκες του καθένα και καθεμία απο εσάς αφήνοντάς σας ευχαριστημένους απο τις υπηρεσίες μας.Επίσης παρέχουμε όλους τους τύπους μασάζ όπου μπορεί να χρειαστείτε από χαλαρωτικό μασάζ,αθλητικό μασάζ μέχρι και μασάζ εγκυμοσύνης!

Μασάζ Μοσχάτο

Μασάζ Κατ’Οίκον Στο Μόσχάτο 

 

Θες μασάζ Μοσχάτο? Τώρα το έχεις. Η ομάδα μας βρίσκεται κοντά σας για να απολαύσετε το αγαπημένο σας μασάζ κάθε ώρα και στιγμή. Επιλέξτε τη θεραπεία μασάζ που χρειάζεται το σώμα μας και οι εξειδικευμένοι θεραπευτές μας θα βρεθούν στον χώρο σας για να σας προσφέρουν τις υπηρεσίες τους.

Στο σπίτι ή το γραφείο…

Οι γρήγοροι ρυθμοί της καθημερινότητας και οι υποχρεώσεις μειώνουν σημαντικά τον χρόνο που αφιερώνετε στον εαυτό σας. Φροντίστε το σώμα σας και αποσυνδεθείτε από κάθε τι που σας γεμίζει αρνητική ενέργεια. Οι θεραπευτές μας διαθέτουν δικό τους εξοπλισμό και σας επισκέπτονται κατ’ οίκον στον προσωπικό σας χώρο σας ή το γραφείο σας.

 

Διάλεξε Το Μασάζ Που Σου Ταιριάζει

Μη διστάσετε να μας ενημερώσετε για τα μυικά προβλήματα που αντιμετωπίζετε και η ομάδα μας θα φροντίσει να σας προτείνει την ιδανική θεραπεία που θα σας αποσυμφορήσει άμεσα και αποτελεσματικά.

 

Υπηρεσίες Μασάζ Στο Σπίτι Μοσχάτο

Παρέχουμε τις επαγγελματικές υπηρεσίες μασάζ κατ’οίκον είτε στο χώρο εργασίας σας με ένα απλό τηλεφώνημα. Οι θεραπευτές μας θα βρίσκονται δίπλα σας για ένα απολαυστικό θεραπευτικό μασάζ στο σπίτι μόλις σε μια ώρα!

Μερικές απο αυτές είναι οι εξής:

2. Anti-Stress Massage

( Χαλαρωτικό )

Χαλαρωτικό μασάζ για ανανέωση και αναζωογόνηση. Επιτρέπει την αποβολή της συσσωρευμένης έντασης. Ηρεμεί, αναζωογονεί, ξεκουράζει και ανανεώνει την ενέργεια άμεσα και αποτελεσματικά. Ιδανικό για την εξουδετέρωση του άγχους ως αιτία πολλών παθήσεων.

2. Deep Tissue

( Μασάζ Βαθιάς Πίεσης )

Στόχος είναι η αύξηση της κυκλοφορίας του αίματος στους μύες, με αποτέλεσμα την απενεργοποίηση ή τη λύση των trigger points και τη μείωση του σωματικού πόνου. Ιδανικό σε περιπτώσεις προβλημάτων στη μέση και τον αυχένα.

3. Functional Sport Massage

( Αθλητικό )

Αθλητικό μασάζ που βοηθά στην αποβολή των τοξινών, των προϊόντων καταβολισμού και τoυ γαλακτικού οξέως. Βελτιώνει την ελαστικότητα των μυών. Συνδυάζει την παθητική εφαρμογή των χειρισμών της μάλαξης με την παθητική κινητοποίηση των αρθρώσεων.

4. Anti-Cellulite Therapy with cups

( Θεραπεία με βεντούζες για την Κυτταρίτιδα )

Σκοπός της μεθόδου αυτής είναι να σπάσουν τα λιποκύτταρα. Με τις γρήγορες κινήσεις και τις βεντούζες δημιουργείται υπεραιμία στην περιοχή για καλύτερη αποβολή της κυτταρίτιδας.

 

4 Λόγοι Για Να Προτιμίσετε Να Έρθουμε Σπίτι Σας!

 

  1. ΕΙΝΑΙ ΒΟΛΙΚΟ

Ο μέσος εργαζόμενος έχει ελάχιστο χρόνο για τον εαυτό του. Οι φρενήρεις ρυθμοί κάθε ημέρας δεν του δίνουν την ευκαιρία να επισκεφθεί κάποιο φυσιοθεραπευτήριο, ώστε να απολαύσει ένα τονωτικό, αθλητικό ή χαλαρωτικό μασάζ. Αυτή ακριβώς την ανάγκη έρχεται να καλύψει το μασάζ στο σπίτι, το οποίο δεν υστέρει σε τίποτα, αφού γίνεται από εξειδικευμένους επαγγελματίες, όμως σας γλιτώνει από πολύ κόπο και χρόνο. Σίγουρα μπορείτε να βρείτε μία ώρα στο χώρο σας, κατά τη διάρκεια της οποίας θα κάνετε κάτι πραγματικά εποικοδομητικό και απολαυστικό για εσάς. Επιπλέον, δεν χρειάζεται καν να το προγραμματίσετε, αφού μπορείτε να το αποφασίσετε και την τελευταία στιγμή, όταν νιώθετε ότι πραγματικά το χρειάζεστε.

 

  1. ΕΙΝΑΙ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟ

Ίσως να έχετε την εντύπωση ότι το μασάζ στο σπίτι είναι μια πολυτέλεια, την οποία δεν μπορείτε να αντέξετε οικονομικά, οπότε συνεχώς το αναβάλετε. Η αλήθεια, όμως, είναι εντελώς διαφορετική. Η τιμή είναι πολύ οικονομική και αν αναλογιστεί κανείς το χρόνο και την ταλαιπωρία που γλιτώνει, οπωσδήποτε αντιλαμβάνεται ότι το μασάζ στο σπίτι είναι η πλέον συμφέρουσα επιλογή.

 

3.ΕΙΝΑΙ ΧΑΛΑΡΩΤΙΚΟ

Το μασάζ στο σπίτι Μοσχάτο είναι μια ολοκληρωμένη εμπειρία, στην οποία συμμετέχει τόσο το σώμα όσο και το μυαλό. Το να νιώσετε άνετα αποτελεί κλειδί, για να απολαύσετε τη διαδικασία αλλά και για να πετύχετε τη μέγιστη θεραπευτική του δύναμη. Και φυσικά, πόσο πιο άνετα μπορεί να νιώσει κανείς από το να αφεθεί στα χέρια έμπειρων θεραπευτών στο δικό του χώρο, όπου η οικειότητα θα είναι το βασικό χαρακτηριστικό, το οποίο θα συνοδεύεται από θετική αύρα και ευεξία;

 

4.ΕΙΝΑΙ ΕΞΕΙΔΙΚΕΥΜΕΝΟ

Η σχέση που θα αναπτύξετε με το θεραπευτή ή τη θεραπεύτρια είναι προσωπική και σας επιτρέπει να συζητήσετε τα προβλήματα που αντιμετωπίζετε και το αποτέλεσμα που θέλετε να πετύχετε. Υπάρχουν πολλά είδη μασάζ ανάλογα με το είδος του προβλήματος και οι εξειδικευμένοι φυσιοθεραπευτές θα σας καταδείξουν το πλέον κατάλληλο για εσάς. Χαλαρωτικό ή αθλητικό μασάζ, ρεφλεξολογία ή θεραπευτική μάλαξη είναι μερικές μόνο από τις μεθόδους που θα σας βοηθήσουν να απαλλαγείτε από τους μυϊκούς πόνους, να ξεμπλοκάρετε το σώμα σας, να αποβάλετε το συσσωρευμένο στρες, να αυξήσετε την αντοχή σας και τελικά να προετοιμάσετε τον εαυτό σας για τις απαιτήσεις και τις προκλήσεις που έχετε να αντιμετωπίσετε κάθε μέρα.

 

Ευελιξία Στις Ώρες Και Μέρες

 

Διαμορφώνουμε τις ώρες και τις μέρες που εσείς μπορείτε να σας επισκεφτούμε και να χαλαρώσετε απόλυτα οποιαδήποτε ώρα και μέρα είστε διαθέσιμοι να μας δεχτείτε.

Περιοχές Κάλυψης Μασάζ Στο Σπίτι

Πως λειτουργεί

1. Διάλεξε Θεραπεία

Είναι σημαντικό να μας ενημερώσεις για τυχόν πρόβλημα υγείας ώστε να επιλέξουμε το κατάλληλο μασάζ μαζί.

2. λείνουμε Το Ραντεβού

Κλείνουμε ραντεβού την ώρα και την ημέρα που εσένα βολεύει. 

3. Περίμενέ Μας!

Μισή ώρα πρίν έρθουμε θα σε καλέσουμε για την επιβεβαίωση του ραντεβού μας.

sm icon 1

Αμεση εξυπηρετηση

Με ένα μόνο τηλέφωνο ή ένα email ο θεραπευτής μας είναι στο χώρο σας σε 1 ώρα.

sm icon 3

Μοναδική εμπειρία

Ζήστε μια πρωτόγνωρη εμπειρία χωρίς μετακινήσεις στην άνεση του δικού σας χώρου

sm icon 2

Οικονομικά

Εκτός από τις προσιτές τιμές μας κερδίζετε χρόνο και αποφεύγετε ταλαιπωρία

Τι λένε οι πελάτες

Συχνές Ερωτήσεις

Θα πρέπει να ενημερώσετε το θεραπευτή για τυχόν προβλήματα υγείας, όπως αλλεργίες, μυοσκελετικές παθήσεις κ.α. Οτιδήποτε σας απασχολεί μπορείτε να το συζητήσετε μαζί του. Μην ξεχνάτε, ο θεραπευτής είναι ένας καλός φίλος!

Καλό θα ήταν ν’ αποφύγετε φαγητό ή ποτό μία ώρα πριν την έναρξη της συνεδρίας. Έτσι ο οργανισμός σας θα είναι πιο ανάλαφρος και καλύτερα προετοιμασμένος για τη διαδικασία της θεραπευτικής μάλαξης.

Η κάθε συνεδρία πληρώνεται μετρητοίς καταβάλλοντας τα χρήματα στο θεραπευτή μετά το τέλος της συνεδρίας.

Οι θεραπευτές μας εξυπηρετούν και χώρους ξενοδοχείων επιλεκτικά.

Καλό θα ήταν την πρώτη και την δεύτερη μέρα της περιόδου να αποφεύγεται το μασάζ λόγω της έντονης αιμάτωσης που προκαλούμε σε όλο το σώμα. Στην υπόλοιπη διάρκεια της περιόδου δεν μας επηρεάζει τη δεύτερη.

Κλείστε ραντεβού

Επιλέξτε την πόλη σας