Μασάζ Στο Σπίτι Νέος Κόσμος

Με τους γρήγορους ρυθμούς και το άγχος στον κόσμο που ζούμε, δεν είναι περίεργο που συχνά πρέπει να ξοδεύουμε τον πολύτιμο ελεύθερο χρόνο μας προσπαθώντας να χαλαρώσουμε. Αυτός είναι ο λόγος που η Secret Massage είναι εδώ για να σας εισαγάγει στον κόσμο του μασαζ στο σπίτι στο Νέο Κόσμο!

Μασάζ Νέος Κόσμος

Μασάζ  Νέος Κόσμος

Ένας κόσμος μασάζ σας περιμένει, ακόμη και στην άνεση του σπιτιού σας. Οι άριστα εκπαιδευμένοι επαγγελματίες θεραπευτές μας είναι διαθέσιμοι να χαλαρώσουν το σώμα και το πνεύμα σας με τις εξειδικευμένες τεχνικές τους για οποιοδήποτε θέμα ή αίτημα έχετε!

Στο Secret Massage, παρέχουμε μια απόδραση από τις πεζές πτυχές της καθημερινής ζωής. Φορτίστε τις μπαταρίες σας μαζί μας, ώστε να επιστρέψετε στις υποχρεώσεις σας νιώθοντας ανανεωμένοι και γεμάτοι ενέργεια. Και το καλύτερο είναι ότι μπορείτε να τα κάνετε όλα αυτά από την άνεση του σπιτιού σας! Γι’ αυτό μη διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας σήμερα!

Μασάζ Κατ’Οίκον Νέος Κόσμος; Επικοινωνήστε με την Secret Massage!

Στο Secret Massage, πιστεύουμε ότι όλοι αξίζουν την ευκαιρία να χαλαρώσουν με ένα επαγγελματικό μασάζ. Γι’ αυτό προσφέρουμε τις υπηρεσίες μας στον ιδιωτικό σας χώρο, τώρα και στο Νέο Κόσμο! Γλιτώστε χρόνο και χρήματα που θα ξοδεύατε σε άσκοπες μετακινήσεις και αφήστε μας να σας φέρουμε τον κόσμο του μασάζ κοντά σας.

Περιοχές Κάλυψης Μασάζ Στο Σπίτι

Πως δουλεύει

1. Επιλέγετε ώρα και μέρος ραντεβού.

Επιλέξτε θεραπεία μασάζ, θεραπευτή και κλείστε online ραντεβού ή τηλεφωνικά, την ώρα και στο μέρος που επιθυμείτε.

2. Άμεση ανταπόκριση

Ο επιλεγμένος θεραπευτής μας θα είναι στον χώρο που έχετε επιλέξει μέσα σε 1 ώρα

3. Πραγματοποίηση θεραπείας

Όταν έρθει ο θεραπευτής πείτε του για το λόγο που επιλέξατε τη θεραπεία, τι ακριβώς θέλετε ή αν αντιμετωπίζετε κάποιο ζήτημα και αφεθείτε στα έμπειρα χέρια του.

sm icon 1

Αμεση εξυπηρετηση

Με ένα μόνο τηλέφωνο ή ένα email ο θεραπευτής μας είναι στο χώρο σας σε 1 ώρα.

sm icon 3

Μοναδική εμπειρία

Ζήστε μια πρωτόγνωρη εμπειρία χωρίς μετακινήσεις στην άνεση του δικού σας χώρου

sm icon 2

Οικονομικά

Εκτός από τις προσιτές τιμές μας κερδίζετε χρόνο και αποφεύγετε ταλαιπωρία

Τι λένε οι πελάτες

Συχνές Ερωτήσεις

Θα πρέπει να ενημερώσετε το θεραπευτή για τυχόν προβλήματα υγείας, όπως αλλεργίες, μυοσκελετικές παθήσεις κ.α. Οτιδήποτε σας απασχολεί μπορείτε να το συζητήσετε μαζί του. Μην ξεχνάτε, ο θεραπευτής είναι ένας καλός φίλος!

Μην ξεχνάτε ότι οι περισσότεροι άνθρωποι προγραμματίζουν ένα μασάζ μετά από μία κουραστική μέρα, για να χαλαρώσουν. Είναι απόλυτα φυσικό να χαλαρώσετε τόσο ώστε να αποκοιμηθείτε, δεν χρειάζεται να σας προβληματίζει κάτι τέτοιο. Αντίθετα, ο μασέρ σας, θα θεωρήσει ότι κάνει καλά τη δουλειά του που  κατάφερε να σας χαλαρώσει τόσο πολύ, ώστε να κοιμηθείτε!

Αν επιθυμείτε μεγαλύτερη πίεση κατά τη διάρκεια της συνεδρίας ή θέλετε να επικεντρωθεί σε ορισμένα σημεία του σώματος περισσότερο, μην αισθανθείτε ότι μπορεί να τον προσβάλετε. Πρέπει να νιώθετε άνετα για το απολαύσετε, αυτό είναι άλλωστε και το νόημα. Νιώστε οικεία και μιλήστε του ανοιχτά. 

Πολλοί άνθρωποι έχουν μειωμένη αυτοπεποίθηση λόγω κάποιων παραπανίσιων κιλών. Καταρχάς, ας ξεκινήσουμε από το ότι κανένας άνθρωπος δεν πρέπει να νιώθει άσχημα με το σώμα του. Σε δεύτερη φάση, ένας επαγγελματίας μασέρ θα επικεντρωθεί στην δουλειά του και όχι στο αν είστε στα σωστά κιλά. Η δουλειά του είναι να σας κάνει να νιώσετε καλύτερα και να σας βοηθήσει σε όποιο πρόβλημα αντιμετωπίζετε.

Αφού απολαύσετε το μασάζ, πιείτε άφθονο νερό. Αυτό, θα βοηθήσει το σώμα σας να ενυδατωθεί και να αποβάλει τοξίνες και στρεσογόνες ουσίες. Έπειτα, χαλαρώστε για 10 λεπτά, αφήνοντας τον οργανισμό σας να επανέλθει σταδιακά.

Μετά τη λήξη της συνεδρίας καταβάλετε μετρητοίς στον θεραπευτή το κόστος της θεραπείας που επιλέξατε και παραλαμβάνετε την αντίστοιχη νόμιμη απόδειξη.

Κλείστε ραντεβού

Επιλέξτε την πόλη σας