Μασάζ Στο Σπίτι Νίκαια

Εάν κατοικείτε στη Νίκαια και επιθυμείτε υπηρεσίες massage, τώρα πιά δεν χρειάζεται να απομακρύνεστε από το χώρο σας.

 Οι έμπειροι θεραπευτές του secret massage έρχονται για μασάζ στο χώρο σας, προσφέροντας τις ποιοτικές υπηρεσίες μας. 

Το προσωπικό μας απαρτίζεται από επαγγελματίες φυσικοθεραπευτές και αισθητικούς, εξειδικευμένους στην μάλαξη και την ευεξία του σώματος.

Μασάζ Νίκαια

Μασάζ Νίκαια Κατ΄οίκον

 

Με την επιλογή του secret massage και το μασάζ κατ’ οίκον το σημαντικότερο πλεονέκτημα είναι ότι μένετε στο χώρο σας και αισθάνεστε αρκετά πιό χαλαροί  και ήρεμοι καθόλη τη διάρκεια του μασάζ, απ΄οτι σε ένα επαγγελματικό χώρο μασάζ.

Επίσης δεν χρειάζεται να μετακινηθείτε και να χάσετε άσκοπο χρόνο, ενισχύοντας έτσι την απαραίτητη ηρεμία και χαλάρωση που χρειάζεται ένα μασαζ.

Αποφασίζετε εσείς το χρόνο που σας βολεύει με βάση μόνο το δικό σας πρόγραμμα.

 

Ποιό πρόγραμμα massage μπορώ να επιλέξω; 

 

Αποφασίζετε εσείς τί είδος μασαζ θέλετε από την πληθώρα των προσφερόμενων υπηρεσιών, από ένα χαλαρωτικό μασάζ  αθλητικό μασάζ, μασάζ εγκυμοσύνης, μέχρι σουηδικό και ρέικι υπάρχει κάτι, για όλες τις προτιμήσεις και ανάγκες σας.

Αν αναζητάτε τρόπους που βοηθούν στην αναζωογόνηση του σώματος και τη βελτίωση της διάθεσής σας, μπορείς να ανατρέξεις στις περισσότερες από 40 υπηρεσίες μας.

Μιληστε με τον θεραπευτή μας για να εστιάσει σ’ εκείνο το σημείο του σώματος που εσείς έχετε περισσότερο ανάγκη:  στον αυχένα, στα χέρια, στο σώμα , στα πόδια, στις παλάμες ή στα πέλματα των ποδιών.

 

Τι προσφέρει το μασαζ;

 

Το μασάζ σώματος δεν έχει να κάνει με πολυτέλεια. Μάλιστα είναι ένας από τους καλύτερους τρόπους να ενισχύσετε την αντοχή και την ενέργειά σας.

Άγχος, πονοκέφαλοι, μυοσκελετικοί πόνοι, ορμονικά προβλήματα, πιασίματα, μικρά ή μεγαλύτερα προβλήματα μπορούν να αντιμετωπιστούν με ένα καταπραϋντικό μασάζ.

Το κατά πόσο ένα μασάζ θα είναι θεραπευτικό εξαρτάται από την τεχνική του θεραπευτή, ο οποίος με άριστες γνώσεις ανατομίας, φυσιολογίας και παθολογίας έχει σκοπό την ενίσχυση της λειτουργικότητας και της ευεξίας του σώματος.

 

Τα οφέλη του μασάζ

 

Μία συνεδρία μασάζ μπορεί να επιφέρει πολλά θετικά αποτελέσματα σ’ όλο το σώμα:

Κατά την διάρκεια της μάλαξης το κυκλοφορικό σύστημα είναι το πρώτο που επωφελείται. Η κυκλοφορία του αίματος βελτιώνεται με αποτέλεσμα όλα τα όργανα να λειτουργούν καλύτερα. Η υπεραιμία που δημιουργείται θεραπεύει τις φλεγμονές, αν υπάρχουν, πριν αυτές γίνουν χρόνιο πρόβλημα στη ζωή μας.

Η επιδερμίδα εξωτερικά επωφελείται όχι μόνο από την εφαρμογή των προϊόντων αλλά και με την μάλαξη που δέχεται καθώς προκαλεί την αύξηση της παραγωγής κολλαγόνου και ελαστίνης.

Η λέμφος λειτουργεί καλύτερα και η απαλλαγή από τις τοξίνες είναι γεγονός.

Προκαλεί χαλάρωση και ευεξία μιας και βοηθάει στη μείωση του στρες και των πονοκεφάλων. Παράλληλα βοηθάει στην μείωση των συμπτωμάτων της κατάθλιψης όπως και στην καλύτερη διαχείριση αρνητικών σκέψεων και συναισθημάτων.

Αποτελεί ανακούφιση για τους μυοσκελετικούς πόνους και τη δυσκαμψία. Βοηθάει στην καλύτερη φυσική κατάσταση και σταθεροποίηση των πόνων του αυχενικού συνδρόμου αλλά και στην γενικότερη δυσκαμψία του σώματος.

Περιοχές Κάλυψης Μασάζ Στο Σπίτι

Πως λειτουργεί

1. Επιλογή θεραπείας

Επιλέξτε ποιά θεραπεία θέλετε από το πλήθος των θεραπειών που προσφέρει η secret massage.

2. Επικοινωνία

Επικοινωνήστε τηλεφωνικά ή μέσω email για να κλείσετε το ραντεβού σας.

Πείτε μας αν έχετε κάποια ιδιαίτερη επιθυμία ή κάποιον συγκεκριμένο λόγο για την επιλεγμένη θεραπεία, ή οποιοδήποτε ζήτημα που σας απασχολεί.

3. Πραγματοποίηση θεραπείας

Ένας από τους θεραπευτές μας θα είναι στο χώρο σας, την ώρα που κανονίστηκε το ραντεβού. Μιλήστε μαζί του για το λόγο που επιλέξατε τη θεραπεία, τι ακριβώς θέλετε ή αν αντιμετωπίζετε κάποιο ζήτημα και αφεθείτε στα έμπειρα χέρια του.

sm icon 1

Αμεση εξυπηρετηση

Με ένα μόνο τηλέφωνο ή ένα email ο θεραπευτής μας είναι στο χώρο σας σε 1 ώρα.

sm icon 3

Μοναδική εμπειρία

Ζήστε μια πρωτόγνωρη εμπειρία χωρίς μετακινήσεις στην άνεση του δικού σας χώρου

sm icon 2

Οικονομική απόλαυση

Με τις τιμές της secret massage το μασαζ δεν είναι πλέον πολυτέλεια

Τι λένε οι πελάτες

Συχνές Ερωτήσεις

Φυσικά. Συμπληρώστε την ειδική φόρμα online booking και θα λάβετε από εμάς απάντηση το συντομότερο δυνατόν.

Φροντίζουμε για την προσφορά των υπηρεσιών μας σε όλη την Αττική εξυπηρετώντας όλες τις περιοχές του λεκανοπεδίου.

Οι έμπειροι συνεργάτες μας μπορούν να έρθουν στο χώρο σας από τις 10 το πρωί έως τις 09 το βράδυ. Ενημερώστε μας έγκαιρα και ο θεραπευτής μας θα βρίσκεται κοντά σας.

Κάθε τύπος μασάζ προσφέρει και κάτι διαφορετικό. Στην ιστοσελίδα μας παρέχουμε πληροφορίες για όλα τα είδη μασάζ. Επιλέξτε αυτή που καλύπτει τις ανάγκες σας.

Θα πρέπει να ενημερώσετε το θεραπευτή για τυχόν προβλήματα υγείας, όπως αλλεργίες, μυοσκελετικές παθήσεις κ.α. Οτιδήποτε σας απασχολεί μπορείτε να το συζητήσετε μαζί του. 

Η κάθε συνεδρία πληρώνεται μετρητοίς, καταβάλλοντας τα χρήματα στο θεραπευτή μετά το τέλος της συνεδρίας, αλλά και με χρήση πιστωτικής ή χρεωστικής κάρτας. 

Κλείστε ραντεβού

Επιλέξτε την πόλη σας