Μασάζ Στο Σπίτι Παγκράτι

Ενδιαφέρεστε για ένα μασάζ στο Παγκράτι, αλλά δεν είστε σίγουροι για το ποιον να εμπιστευτείτε. Στο Secret Massage, προσλαμβάνουμε μόνο τους πιο αξιόπιστους και επαγγελματίες θεραπευτές, ώστε να νιώθετε άνετα και να απολαμβάνετε το μασάζ σας. Εάν ψάχνετε το καλύτερο μασάζ στο σπίτι Παγκράτι, δεν έχετε παρά να μας καλέσετε.

Μασάζ Παγκράτι

Μασάζ Παγκράτι

 

Οι πιστοποιημένοι και επαγγελματίες θεραπευτές μας σέβονται πάντα το σώμα σας και τις ανάγκες του, γι’ αυτό θα έρθουμε σε εσάς αντί να σας αναγκάσουμε να ταξιδέψετε! Με αυτόν τον τρόπο, μπορείτε να ζήσετε μια αξέχαστη εμπειρία μασάζ χωρίς να φύγετε από την άνεση του σπιτιού σας!Μασάζ Κατ’οίκον στο Παγκράτι; Καλέστε την Secret Massage!

 

Η καθημερινή πίεση, το άγχος και το στρες που βιώνουμε μπορεί να είναι πάρα πολλά για να τα διαχειριστούμε. Αυτό κλέβει την ενέργεια και την όρεξή μας, η οποία στη συνέχεια επηρεάζει τον τρόπο με τον οποίο συμπεριφερόμαστε γύρω από εκείνους που μας ενδιαφέρουν περισσότερο – εμποδίζοντάς μας να απολαύσουμε πλήρως τις σχέσεις.

 

Ευτυχώς, με το μασάζ στο σπίτι από τη Secret Massage και την ομάδα επαγγελματιών θεραπευτών της που είναι ειδικευμένοι σε πολλές διαφορετικές τεχνικές μασάζ, μπορείτε εύκολα να βρείτε έναν κόσμο χαλάρωσης και ηρεμίας μέσα στο σπίτι σας!

 

Γιατί όμως να καλέσω μασάζ στο σπίτι Παγκράτι; Τι θα κερδίσω;

 

Ο πρώτος λόγος είναι φυσικά η ευκολία. Είναι πολύ πιο βολικό να κάνετε μασάζ στο σπίτι από το να πρέπει να βγείτε έξω και να αναζητήσετε ένα αξιόπιστο ινστιτούτο μασάζ. Αυτό μπορεί να είναι αρκετά ενοχλητικό, ειδικά αν δεν έχετε χρόνο κατά τη διάρκεια της ημέρας. Ένας άλλος σπουδαίος λόγος για να κάνετε μασάζ στο σπίτι είναι ότι μπορείτε να χαλαρώσετε εντελώς στο δικό σας περιβάλλον. Δεν χρειάζεται να ανησυχείτε ότι θα σας διακόψουν ή ότι θα νιώθετε άβολα. Επιπλέον, μπορείτε να επιλέξετε τη μουσική που θέλετε να ακούσετε και το άρωμα των αιθέριων ελαίων που χρησιμοποιούνται κατά τη διάρκεια του μασάζ. 

Αν ψάχνετε για ένα καλό και χαλαρωτικό μασάζ, οι επαγγελματίες θεραπευτές μας στο Secret Massage μπορούν να σας προσφέρουν τις καλύτερες υπηρεσίες. Ξέρουμε πώς να βρούμε αυτούς τους κόμπους στους μυς σας και να ανακουφίσουμε την ένταση, ώστε να νιώσετε χαλαροί και αναζωογονημένοι. Αν μένετε στο Παγκράτι ή σε κοντινές περιοχές, μη διστάσετε να μας καλέσετε και να κλείσετε ραντεβού! Δεν θα το μετανιώσετε!

Περιοχές Κάλυψης Μασάζ Στο Σπίτι

Πως δουλεύει

1. Επιλέγετε ώρα και μέρος ραντεβού.

Επιλέξτε θεραπεία μασάζ, θεραπευτή και κλείστε online ραντεβού ή τηλεφωνικά, την ώρα και στο μέρος που επιθυμείτε.

2. Άμεση ανταπόκριση

Ο επιλεγμένος θεραπευτής μας θα είναι στον χώρο που έχετε επιλέξει μέσα σε 1 ώρα

3. Πραγματοποίηση θεραπείας

Όταν έρθει ο θεραπευτής πείτε του για το λόγο που επιλέξατε τη θεραπεία, τι ακριβώς θέλετε ή αν αντιμετωπίζετε κάποιο ζήτημα και αφεθείτε στα έμπειρα χέρια του.

sm icon 1

Αμεση εξυπηρετηση

Με ένα μόνο τηλέφωνο ή ένα email ο θεραπευτής μας είναι στο χώρο σας σε 1 ώρα.

sm icon 3

Μοναδική εμπειρία

Ζήστε μια πρωτόγνωρη εμπειρία χωρίς μετακινήσεις στην άνεση του δικού σας χώρου

sm icon 2

Οικονομικά

Εκτός από τις προσιτές τιμές μας κερδίζετε χρόνο και αποφεύγετε ταλαιπωρία

Τι λένε οι πελάτες

Συχνές Ερωτήσεις

Θα πρέπει να ενημερώσετε το θεραπευτή για τυχόν προβλήματα υγείας, όπως αλλεργίες, μυοσκελετικές παθήσεις κ.α. Οτιδήποτε σας απασχολεί μπορείτε να το συζητήσετε μαζί του. Μην ξεχνάτε, ο θεραπευτής είναι ένας καλός φίλος!

Μην ξεχνάτε ότι οι περισσότεροι άνθρωποι προγραμματίζουν ένα μασάζ μετά από μία κουραστική μέρα, για να χαλαρώσουν. Είναι απόλυτα φυσικό να χαλαρώσετε τόσο ώστε να αποκοιμηθείτε, δεν χρειάζεται να σας προβληματίζει κάτι τέτοιο. Αντίθετα, ο μασέρ σας, θα θεωρήσει ότι κάνει καλά τη δουλειά του που  κατάφερε να σας χαλαρώσει τόσο πολύ, ώστε να κοιμηθείτε!

Αν επιθυμείτε μεγαλύτερη πίεση κατά τη διάρκεια της συνεδρίας ή θέλετε να επικεντρωθεί σε ορισμένα σημεία του σώματος περισσότερο, μην αισθανθείτε ότι μπορεί να τον προσβάλετε. Πρέπει να νιώθετε άνετα για το απολαύσετε, αυτό είναι άλλωστε και το νόημα. Νιώστε οικεία και μιλήστε του ανοιχτά. 

Πολλοί άνθρωποι έχουν μειωμένη αυτοπεποίθηση λόγω κάποιων παραπανίσιων κιλών. Καταρχάς, ας ξεκινήσουμε από το ότι κανένας άνθρωπος δεν πρέπει να νιώθει άσχημα με το σώμα του. Σε δεύτερη φάση, ένας επαγγελματίας μασέρ θα επικεντρωθεί στην δουλειά του και όχι στο αν είστε στα σωστά κιλά. Η δουλειά του είναι να σας κάνει να νιώσετε καλύτερα και να σας βοηθήσει σε όποιο πρόβλημα αντιμετωπίζετε.

Αφού απολαύσετε το μασάζ, πιείτε άφθονο νερό. Αυτό, θα βοηθήσει το σώμα σας να ενυδατωθεί και να αποβάλει τοξίνες και στρεσογόνες ουσίες. Έπειτα, χαλαρώστε για 10 λεπτά, αφήνοντας τον οργανισμό σας να επανέλθει σταδιακά.

Μετά τη λήξη της συνεδρίας καταβάλετε μετρητοίς στον θεραπευτή το κόστος της θεραπείας που επιλέξατε και παραλαμβάνετε την αντίστοιχη νόμιμη απόδειξη.

Κλείστε ραντεβού

Επιλέξτε την πόλη σας