Μασάζ Στο Σπίτι Πέραμα Από Τη Secret Massage

Σε μια εποχή που χαρακτηρίζεται από έντονους ρυθμούς ζωής, άγχος και περιορισμένο χρόνο ανάπαυσης, το μασάζ είναι ένας τρόπος να αποφορτιστείτε από την πίεση της καθημερινότητας. Μπορεί πολλοί να το θεωρούν πολυτέλεια, ωστόσο τα ευεργετικά του αποτελέσματα σε σώμα και πνεύμα το καθιστούν απαραίτητο για να ξαναβρείτε την ισορροπία σας.


Η Secret Massage σας προσφέρει  υψηλού επιπέδου υπηρεσίες μασάζ  Πέραμα στο  χώρο επιλογής σας που θα σας χαλαρώσουν, θα σας αποφορτίσουν από το καθημερινό στρες και θα σας αναζωογονήσουν.

Μασάζ Πέραμα

Μασαζ Πέραμα

 

Η ομάδα μας βρίσκεται κοντά σας για να απολαύσετε το αγαπημένο σας μασάζ κάθε ώρα και στιγμή. Επιλέξτε τη θεραπεία μασάζ που χρειάζεται το σώμα μας και οι εξειδικευμένοι θεραπευτές μας θα βρεθούν στον χώρο σας για να σας προσφέρουν τις υπηρεσίες τους.

Παρέχουμε τις επαγγελματικές υπηρεσίες μασάζ στο χώρο εργασίας σας με ένα απλό τηλεφώνημα. Οι θεραπευτές μας θα βρίσκονται δίπλα σας για ένα απολαυστικό θεραπευτικό μασάζ μόλις σε μια ώρα! 

 

Γιατί να κάνω μασάζ κατοικον Πέραμα;

 

Η καθημερινότητα μας ακόμα και χωρίς να έχουμε κάποιο ιδιαίτερο πρόβλημα διακατέχεται από άγχος διαχειρίσιμο ή μη, πολλές ώρες εργασίας, κακή στάση σώματος, πολλές φορές έλλειψη άθλησης, κακή διατροφή ακόμα και έλλειψη αρκετού αλλά και ποιοτικού ύπνου.

Το μασάζ ή αλλιώς μάλαξη αποτελεί μια από τις πιο παλιές μορφές θεραπείας για τη χαλάρωση, για την βελτίωση της φυσικής αλλά και της ψυχικής κατάστασης του ατόμου, ανεξάρτητου ηλικίας.

Άγχος, πονοκέφαλοι, μυοσκελετικοί πόνοι, ορμονικά προβλήματα, πιασίματα, μικρά ή μεγαλύτερα προβλήματα μπορούν να αντιμετωπιστούν με ένα καταπραϋντικό μασάζ.

 

Οι θεραπευτές της secret massage

 

Ψάχνεις για μασάζ στο σπίτι Πέραμα; Οι θεραπευτές μας είναι από τους κορυφαίους θεραπευτές μασάζ, άρτια εκπαιδευμένους και καταρτισμένους, που συνεχώς εκπαιδεύονται και εξελίσσονται, γνωρίζουν σε βάθος τις τεχνικές του μασάζ και διακατέχονται από διακριτικότητα και επαγγελματισμό.

Με μία σύντομη συζήτηση μαζί σας πρίν την έναρξη της συνεδρίας θα διαπιστώσουν τις ανάγκες σας  έτσι ώστε να εφαρμόσουν τις κατάλληλες τεχνικές και στα σημεία του σώματός σας που έχουν την μεγαλύτερη ανάγκη.

Περιοχές Κάλυψης Μασάζ Στο Σπίτι

Πως λειτουργεί

1. Προγραμματισμός

Επιλέξτε τη θεραπεία που θέλετε και καλύπτει τις ανάγκες σας από το πλήθος των θεραπειών που  σας προσφέρουμε επιλέγοντας έναν από τους επαγγελματίες θεραπευτές μασάζ μας, μέσα από την ιστοσελίδα μας

2. Ταχύτητα

Σε μία ώρα  ο θεραπευτής μας θα βρίσκεται στον χώρο επιλογή σας, για  να σας προσφέρει τις επαγγελματικές του υπηρεσίες

3. Απολάυστε τη θεραπεία

Ο θεραπευτής μας θα έχει μαζί του όλα τα απαραίτητα σύνεργα για να σας προσφέρει  μια συνεδρία χαλάρωσης και ευεξίας, στην άνεση και οικειότητα του σπιτιού σας

sm icon 1

Ευκολα

Χωρίς μετακινήσεις και ταλαιπωρία. Μόνο με ένα τηλέφωνο ή  email.

sm icon 3

Γρήγορα

Σε 60 λεπτά ο θεραπευτής βρίσκεται στον χώρο που έχετε επιλέξει

sm icon 2

Οικονομικά

Εκτός από τις προσιτές τιμές μας κερδίζετε χρόνο και αποφεύγετε ταλαιπωρία

Τι λένε οι πελάτες

Συχνές Ερωτήσεις

Φυσικά. Συμπληρώστε την ειδική φόρμα online booking και θα λάβετε από εμάς απάντηση το συντομότερο δυνατόν.

Πολλοί άνθρωποι έχουν μειωμένη αυτοπεποίθηση λόγω κάποιων παραπανίσιων κιλών. Καταρχάς, ας ξεκινήσουμε από το ότι κανένας άνθρωπος δεν πρέπει να νιώθει άσχημα με το σώμα του. Σε δεύτερη φάση, ένας επαγγελματίας μασέρ θα επικεντρωθεί στην δουλειά του και όχι στο αν είστε στα σωστά κιλά. Η δουλειά του είναι να σας κάνει να νιώσετε καλύτερα και να σας βοηθήσει σε όποιο πρόβλημα αντιμετωπίζετε.

Οι έμπειροι συνεργάτες μας μπορούν να έρθουν στο χώρο σας από τις 10 το πρωί έως τις 09 το βράδυ. Ενημερώστε μας έγκαιρα και ο θεραπευτής μας θα βρίσκεται κοντά σας.

Μην ξεχνάτε ότι οι περισσότεροι άνθρωποι προγραμματίζουν ένα μασάζ μετά από μία κουραστική μέρα, για να χαλαρώσουν. Είναι απόλυτα φυσικό να χαλαρώσετε τόσο ώστε να αποκοιμηθείτε, δεν χρειάζεται να σας προβληματίζει κάτι τέτοιο. Αντίθετα, ο μασέρ σας, θα θεωρήσει ότι κάνει καλά τη δουλειά του που  κατάφερε να σας χαλαρώσει τόσο πολύ, ώστε να κοιμηθείτε

Θα πρέπει να ενημερώσετε το θεραπευτή για τυχόν προβλήματα υγείας, όπως αλλεργίες, μυοσκελετικές παθήσεις κ.α. Οτιδήποτε σας απασχολεί μπορείτε να το συζητήσετε μαζί του. 

Η απάντηση στο ερώτημα αυτό είναι τελείως υποκειμενική. Παραδείγματος χάρη, μπορεί μία γυναίκα να αισθάνεται πιο άνετα όταν ο θεραπευτής είναι του ίδιου φύλου. Το ίδιο βέβαια ισχύει και για τον άντρα. Το καλύτερο κριτήριο πάντως για να επιλέξετε θεραπευτή πρέπει να είναι το πόσο καλός είναι στη δουλειά του και όχι το φύλο του.

Κλείστε ραντεβού

Επιλέξτε την πόλη σας