Μασάζ Ποδιών

Απολαύστε ένα χαλαρωτικό μασάζ ποδιών και αποβάλλετε την πίεση της καθημερινότητας. Από την πρώτη κιόλας συνεδρία, το μασάζ ποδιών θα δώσει στο σώμα σας την ευκαιρία να ‘’ανασάνει’’ και σε βάθος χρόνου να ‘’απαλλαχθεί από την κόπωση που μας προκαλεί η βιαστική και εξουθενωτική καθημερινότητα. Όποιο και αν είναι το πρόβλημά σας, το μασάζ ποδιών είναι βέβαιο ότι έχει την δυνατότητα να συμβάλλει στην αντιμετώπισή του.

Μασάζ Ποδιών

Πώς λειτουργεί το μασάζ ποδιών

Χρησιμοποιώντας μια μεγάλη ποικιλία τεχνικών, σε συνδυασμό με εξειδικευμένους μασέρ ποδιών, αποβάλουμε από τα πόδια σας την συσσωρευμένη πίεση και κόπωση της ημέρας, χαλαρώνοντας και ανακουφίζοντας τους μυς με αποτέλεσμα να αισθάνεστε το ολόκληρο το σώμα σας πιο ανάλαφρο. 

Προσαρμογή στις ανάγκες σας

Σε μια εποχή που οι δύσκολοι ρυθμοί της καθημερινότητας έχουν την τάση να γίνονται εξουθενωτικοί και το πρόγραμμα εργασίας μας πιεστικό, μπορεί να γίνει δύσκολο το να αφιερώσουμε λίγο χρόνο για την προσωπική μας χαλάρωση και ευεξία. Ακόμα και σε περιπτώσεις που συμβούν απρόσμενες αλλαγές στο πρόγραμμά σας, χάρη στην ευρεία γκάμα των υπηρεσιών μας, ίσως να μην χρειαστεί να ακυρώσετε το ραντεβού σας. Χάρη στην υπηρεσία μας ‘’μασάζ στο σπίτι’’, οι εξειδικευμένοι μασέρ μας μπορούν να σας επισκεφθούν ακόμα και στον προσωπικό σας χώρο, εξοικονομώντας σας πολύτιμο χρόνο.

Ποικιλία θεραπευτικών ελαίων

Σε συνδυασμό με τις πρωτοποριακές τεχνικές μας, σημαντικό ρόλο στην υγεία των ποδιών αλλά και ολόκληρου του σώματός σας, ως κεντρικού πυλώνα των υπηρεσιών μας, κατέχει και η χρήση ειδικών ελαίων μασάζ ποδιών, αυξάνοντας περαιτέρω τα θετικά αποτελέσματα των πρωτοποριακών τεχνικών μας.

Ένα μαγικό περιβάλλον περιποίησης  

Οι υπηρεσίες μας ωστόσο, δεν θα ήταν αρκετές ώστε να προσφέρουν σε εσάς και τα πόδια σας το μέγιστο αποτέλεσμα χωρίς ένα όμορφο, ζεστό και φιλικό περιβάλλον. Γι’ αυτό στους ειδικά διαμορφωμένους χώρους μας θα βρείτε έναν μικρό ‘’παράδεισο’’ όπου μπορείτε να καταφύγετε μετά από κάθε κουραστική ημέρα για ένα αξέχαστο μασάζ ποδιών. 

Προσιτό και προσβάσιμο σε όλους

Πολλοί είναι οι άνθρωποι που πιστεύουν ότι για μία τόσο ξεχωριστή μεταχείριση απέναντι σε εσάς και τα πόδια σας θα χρειαζόταν να ξοδέψουν πολλά χρήματα.

Σε εμάς ωστόσο θα βρείτε υπηρεσίες για όλες τις ανάγκες σας σε προσιτές τιμές και πάνω απ’όλα σεβασμό και επαγγελματισμό απέναντι στην υγεία των ποδιών σας.

Πάνω απ’ όλα η άνεσή σας

Καθώς καταλαβαίνουμε ότι πολλοί άνθρωποι ενδέχεται να μην είναι σε θέση να χαλαρώσουν εάν βρίσκονται σε έναν καινούργιο χώρο, το κατάστημα μας έρχεται να δώσει την λύση και σε αυτό το πρόβλημα.. Απολαύστε τις καινοτόμες υπηρεσίες μας στην άνεση και ζεστασιά του ίδιου σας του σπιτιού και ασφαλώς με την ίδια ποιότητα υπηρεσιών που θα είχατε εάν είχατε επισκεφτεί ένα από τα φυσικά καταστήματά μας. Με την υπηρεσία μας ‘’μασάζ στο σπίτι’’ το επαγγελματικό και άριστα καταρτισμένο προσωπικό μας, βρίσκεται στην διάθεσή σας για να μετατρέψει τον προσωπικό σας χώρο σε ένα μικρό βασιλειο χαλάρωσης και πάνω  απ όλα άνεσης, ώστε να έχεται τα μέγιστα δυνατά αποτελέσματα από τις πρωτοπόρες θεραπείες μας.

Μενού μασάζ ποδιών

Foot Massage 30 λεπτών

Γνωρίστε τον κόσμο του Foot Massage με την βασική μας συνεδρία των 30 λεπτών και δώστε χώρο στα πόδια σας να αναπνεύσουν.

Foot Massage 60 λεπτών

Μια συνεδρία Foot Massage της μιας ώρας για να βυθιστείτε σε μια έντονη εμπειρία χαλάρωσης και θεραπείας, βοηθώντας τα πόδια σας να αποκτήσουν την υγεία που τους αξίζει

Foot Massage 120 λεπτών

Μια πλήρης συνεδρία Foot Massage διάρκειας 120 λεπτών. Αφήστε τις αισθήσεις σας να σας ταξιδέψουν στα έμπειρα χέρια των ειδικών θεραπευτών μας και απαλλαγείτε από κάθε πρόβλημα που αντιμετωπίζετε με τα πόδια σας σήμερα κιόλας!

Foot Massage 240 λεπτών

Μια υπερπλήρης συνεδρία Foot Massage των 240 λεπτών μόνο για εσάς. Οι έμπειροι θεραπευτές μας θα φροντίσουν τα πόδια σας αλλά και τις ιδιαίτερες ανάγκες τους με μια συλλογή αιθέριων ελαίων και ειδικών τεχνικών που είμαστε σίγουροι ότι θα σας καταπλήξουν ενώ θα σας χαλαρώσουν πέρα από κάθε φαντασία!

Η χρήση ελαίων στο μασάζ ποδιών

Η χρήση ελαίων το μασάζ ποδιών έρχεται να απογειώσει την εμπειρία μασάζ σας, χαρίζοντας στα πόδια σας όχι μόνο ανακούφιση αλλά και απαλότητα. Η απορρόφηση των ελαίων από τους πόρους σας προσφέρει στα πόδια σας τρυφερότητα και ακαταμάχητη μυρωδιά.

SMGR2
SMGR15

Αισθητική του χώρου

Το περιβάλλον στο οποίο θα λάβει μέρος μία συνεδρία μασάζ ποδιών κατέχει σημαντικό ρόλο για εμάς. Κεντρικοί πυλώνες μας είναι η καλαισθησία, η χαλάρωση και πάνω απ όλα η αίσθηση ασφάλειας, προσφέροντάς σας ένα περιβάλλον διαφυγής από την καθημερινότητα.

Συχνές Ερωτήσεις

Η διάρκεια των συνεδριών μπορεί να διαμορφωθεί ανάλογα με τις ανάγκες σας και πάντα με σεβασμό στο προσωπικό σας πρόγραμμα.

Διαθέτουμε τεχνικές για όλες τις ανάγκες των ποδιών σας όπως και τεχνικές διαμορφωμένες για τις ανάγκες του κάθε πελάτη μας ξεχωριστά.

Το προσωπικό μας είναι πλήρως καταρτισμένο και πιστοποιημένο, έτοιμο να σας προσφέρει το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα.

Μέσα από την πλατφόρμα μας ή το τηλεφωνικό μας κέντρο.

Διαθέτουμε μια ευρεία γκάμα τιμών για όλες τις ανάγκες καθώς πιστεύουμε πως όλοι έχουν δικαίωμα στην υγεία των ποδιών τους.

Φυσικά! Σεβόμαστε το πρόγραμμά σας και τις τυχόν αλλαγές που μπορεί να προκληθούν σε αυτό. Μέσω της πλατφόρμας μας, η ομάδα εξυπηρέτησής μας θα χαρεί να διευθετήσει ό,τι αλλαγές θέλετε να κάνετε στο ραντεβού σας. 

Απόλαυσε Όλες Τις Αγαπημένες Σου Θεραπείες Μασάζ Στο Χώρο Σου

Επιλέξτε αυτό που σας ταιριάζει καλύτερα και κλείστε τη συνεδρία σας. Το μασάζ στο σπίτι δεν ήταν ποτέ πιο εύκολο!

Επιλέξτε την πόλη σας

Κλείστε ραντεβού