Μασάζ 4 χέρια

Το μασάζ με 4 χέρια είναι ακριβώς αυτό που ακούγεται : δύο μασέρ που εργάζονται στο σώμα σας ταυτόχρονα. Πρόκειται για μια βαθιά καταπραϋντική και ικανοποιητική εμπειρία, καθώς απολαμβάνετε τα οφέλη δύο θεραπευτών μασάζ που κάνουν τα “μαγικά” τους ταυτόχρονα.

Το μασάζ με 4 χέρια είναι πλέον πολύ διαδεδομένο, καθώς οι άνθρωποι ανακαλύπτουν τα οφέλη αυτής της μοναδικής μορφής μασάζ.Το μασάζ 4 χεριών μπορεί να αποτελέσει μια χαλαρωτική και ευχάριστη εμπειρία.

Αν ενδιαφέρεστε να το δοκιμάσετε, φροντίστε να κάνετε την έρευνά σας και να βρείτε αξιόπιστους θεραπευτές. Αν αναζητάτε, λοιπόν, ένα πραγματικά μοναδικό βίωμα: δοκιμάστε ένα Μασάζ με 4 χέρια. Δύο θεραπευτές που εργάζονται ταυτόχρονα πάνω σας. Μπορούν να σας προσφέρουν ένα συγχρονισμένο μασάζ σε όλο το σώμα που εγγυημένα θα σας προσφέρει βαθιά γαλήνη και ηρεμία.

Το Μασαζ Αθηνα και Θεσσαλονικη με 4 χέρια γίνεται όλο και πιο δημοφιλές, καθώς οι άνθρωποι ανακαλύπτουν τα οφέλη αυτής της μοναδικής μορφής μασάζ. Εννοείται πως αν έχετε οποιεσδήποτε ιατρικές παθήσεις ή είστε έγκυος, φροντίστε να συμβουλευτείτε τον γιατρό σας πριν κλείσετε ραντεβού για Μασάζ 4 χεριών.

Μασάζ 4 Χέρια

Τι είναι το Μασάζ 4 χέρια.

Το “Massage 4 hands” είναι μια υπηρεσία μασάζ που προσφέρει δύο θεραπευτές που εργάζονται ταυτόχρονα σε έναν πελάτη. Το Μασάζ 4 χέρια μπορεί να ενσωματωθεί με άλλες υπηρεσίες όπως το σουηδικό μασάζ, η αρωματοθεραπεία και το μασάζ βαθιών ιστών. Αυτός ο τύπος μασάζ λέγεται ότι προσφέρει μια πιο χαλαρωτική και αναζωογονητική εμπειρία από τις παραδοσιακές μεθόδους μασάζ.Αν ψάχνετε, λοιπόν, έναν τρόπο για να χαλαρώσετε και να αναζωογονηθείτε, δεν υπάρχει τίποτα καλύτερο από ένα μασάζ. Και αν ψάχνετε για μια ακόμη πιο πολυτελή εμπειρία, το μασάζ με 4 χέρια είναι ο καλύτερος τρόπος.

Μερικά πράγματα που πρέπει να γνωρίζετε πριν κλείσετε τη συνεδρία σας για το μασάζ 4 χεριών:                                                                                                                                         

Το Μασάζ με 4 χέρια είναι ένας τύπος μασάζ που περιλαμβάνει δύο θεραπευτές που εργάζονται ταυτόχρονα σε έναν πελάτη. Αυτό μπορεί να προσφέρει μια πιο καθηλωτική και χαλαρωτική εμπειρία από το παραδοσιακό μασάζ.

Τα Μασάζ με 4 χέρια γίνονται συχνά σε ζευγάρια, με έναν θεραπευτή να εργάζεται σε κάθε πλευρά του σώματος. Αυτό μπορεί να βοηθήσει στην ομοιόμορφη κατανομή της πίεσης και αποφύγετε τυχόν άβολες περιοχές.

Το massage 4 χεριών μπορεί να γίνει με τον έναν θεραπευτή να εργάζεται στο μπροστινό μέρος του σώματος και τον άλλο στην πλάτη ή και οι δύο θεραπευτές μπορούν να εργάζονται σε διαφορετικές περιοχές ταυτόχρονα.

Τα Μασάζ 4 χεριών μπορεί να είναι πιο δαπανηρά από το παραδοσιακό μασάζ, γι’ αυτό είναι σημαντικό να κάνετε την έρευνά σας και να βρείτε  έγκριτους επαγγελματίες θεραπευτές.

Ποια είναι η σειρά των ασκήσεων στο Μασάζ 4 χέρια.

Δεν υπάρχει καθορισμένη σειρά ασκήσεων στο Μασάζ 4 χέρια, αλλά υπάρχουν κάποιες γενικές οδηγίες που μπορούν να ακολουθηθούν. Συνήθως, το άτομο που δέχεται το μασάζ ξεκινά ξαπλωμένο ανάσκελα, με το κεφάλι και τον αυχένα του να υποστηρίζονται από ένα μαξιλάρι. Στη συνέχεια, οι μασέρ θα εργαστούν στην πλάτη του ατόμου, χρησιμοποιώντας και τα δύο χέρια για να κάνουν μασάζ στους μύες. 

Στην πορεία, θα ζητηθεί από το άτομο να γυρίσει έτσι, ώστε η μπροστινή πλευρά του να είναι στραμμένη προς τα πάνω. Οι θεραπευτές θα δουλέψουν στο μπροστινό μέρος του σώματος, ξεκινώντας από τα χέρια και προχωρώντας προς τα κάτω, στα πόδια. 

Τέλος, θα ζητηθεί από το άτομο να καθίσει έτσι, ώστε να του κάνουν μασάζ στην πλάτη. Αφού δουλέψουν όλες οι μεγάλες μυϊκές ομάδες, το μασάζ θα ολοκληρωθεί. Το Massage 4 Hands είναι ένας πολύ καλός τρόπος για να χαλαρώσετε και να αναζωογονήσετε το σώμα σας και να αποκομίσετε το μέγιστο από το μασάζ σας.

Τι φοράμε κατά τη διάρκεια του μασάζ 4 χέρια.

Εάν σκοπεύετε να κάνετε μασάζ στο σπίτι, είναι σημαντικό να γνωρίζετε τι να φορέσετε. Οι θεραπευτές μασάζ πρέπει να μπορούν να έχουν πρόσβαση στο δέρμα σας προκειμένου να σας προσφέρουν το καλύτερο δυνατό μασάζ. Το να φοράτε χαλαρά, άνετα ρούχα είναι συνήθως η καλύτερη επιλογή. Θα πρέπει επίσης να αποφεύγετε να φοράτε οτιδήποτε είναι πολύ περιοριστικό ή στενό. Οι θεραπευτές μασάζ μπορεί επίσης να σας ζητήσουν να αφαιρέσετε τυχόν κοσμήματα πριν από το μασάζ.Συνήθως οι περισσότεροι προτιμούν να μένουν με το μαγιό ή το εσώρουχό τους κατά τη διάρκεια μιας συνεδρίας, ενώ άλλοι νιώθουν πιο άνετα γυμνοί. Ο θεραπευτής, κάθε φορά καλύπτει τον θεραπευόμενο με μία πετσέτα στα επίμαχα σημεία, αφήνοντας ακάλυπτο το σημείο όπου πρόκειται να γίνουν οι χειρομαλάξεις..

Τα οφέλη από το Μασάζ 4 χέρια.                                                                          

Υπάρχουν πολλά οφέλη από το Μασάζ  4 χέρια, όπως:

Βαθιά χαλάρωση: Όταν δύο θεραπευτές μασάζ εργάζονται στο σώμα σας ταυτόχρονα, μπορεί να είναι βαθιά χαλαρωτικό και ηρεμιστικό. Αυτός είναι ένας πολύ καλός τρόπος για να μειώσετε το άγχος και την ένταση στο σώμα σας. Μείωση του στρες και των πονοκεφάλων έντασης 

Αυξημένη κυκλοφορία: Το μασάζ είναι γνωστό ότι βοηθά στην αύξηση και βελτίωση της κυκλοφορίας του αίματος. Και με δύο θεραπευτές να εργάζονται ταυτόχρονα, το αποτέλεσμα αυτό ενισχύεται.

Ανακούφιση από τον πόνο. Εάν υποφέρετε από χρόνιο πόνο, ένα Μασάζ με 4 χέρια μπορεί να είναι ένας πολύ καλός τρόπος για να βρείτε ανακούφιση.

Ενίσχυση του ανοσοποιητικού συστήματος και προαγωγή της συνολικής ευεξίας του πελάτη.

Σε ποιες περιπτώσεις συνιστάται το μασάζ 4 χέρια.

Υπάρχουν μερικές διαφορετικές περιπτώσεις όπου συνιστάται να κάνετε μασάζ με τέσσερα χέρια. Η πρώτη είναι αν ψάχνετε για ένα πιο έντονο μασάζ. Αυτό συμβαίνει επειδή δύο θεραπευτές μπορούν να δουλέψουν σε διαφορετικές περιοχές του σώματός σας ταυτόχρονα, γεγονός που μπορεί να βοηθήσει στην απελευθέρωση περισσότερης έντασης.

Μια άλλη περίπτωση όπου το μασάζ με τέσσερα χέρια μπορεί να είναι ευεργετικό είναι αν έχετε πολλούς κόμπους ή σφίξιμο στους μύες σας. Αυτό συμβαίνει επειδή οι δύο θεραπευτές μπορούν να δουλέψουν ταυτόχρονα σε διαφορετικές περιοχές του σώματός σας, γεγονός που μπορεί να βοηθήσει να χαλαρώσουν οι κόμποι πιο γρήγορα.

Τέλος, το μασάζ με τέσσερα χέρια μπορεί επίσης να είναι ευεργετικό για άτομα που αναζητούν μια πιο χαλαρωτική εμπειρία. Αυτό οφείλεται στο γεγονός ότι έχοντας δύο θεραπευτές που κάνουν ταυτόχρονα μασάζ στο σώμα σας μπορεί να είναι πολύ καταπραϋντικό και να σας βοηθήσει να πέσετε σε μια πιο χαλαρή κατάσταση.

Προγράμματα Μασάζ 4 χέρια (κατ’ επιλογήν)

 Ο πελάτης, κατά το κλείσιμο του ραντεβού για Μασάζ 4 χέρια, επιλέγει το φύλο των θεραπευτών του και δηλώνει τις ιδιαιτερότητες του μασάζ που επιθυμεί, το αν πρέπει να δοθεί έμφαση σε κάποιο πάσχον σημείο κ.λπ.

Μασάζ 4 χέρια 30’ λεπτών

Αυτό το πρόγραμμα Μασάζ 4 χέρια εστιάζει στην ανακούφιση από το στρες της πλάτης, την ένταση των μυών και τον πόνο, σε σχέση με το σημείο όπου βρίσκεται το τραύμα ή υπάρχει κάποια ευαισθησία του αθλουμένου. Για να εκτελέσουν το  μασάζ 4 χέρια, οι θεραπευτές θα εφαρμόσουν συνδυαστικά μια ποικιλία τεχνικών, όπως effleurage (μακριές, ολισθαίνουσες κινήσεις), petrissage (ζύμωμα), tapotement (ρυθμικά χτυπήματα) και friction (σύντομες, βαθιές κινήσεις), χρησιμοποιώντας παράλληλα και ζεστές πετσέτες για απολαυστική απόλυτη ξεκούραση.

Mασάζ 4 χέρια 60’ λεπτών

Στο ωριαίο πρόγραμμα Μασάζ 4 χέρια, οι θεραπευτές θα κάνουν ένα άπλωμα και εντριβή από απαραίτητα συστατικά, για να κάνει απολέπιση στην πλάτη σας.Θα χρησιμοποιήσουν συνδυαστικά την ποικιλία τεχνικών μασάζ που αρμόζουν στην περίπτωση, παρέχοντας παράλληλα ζεστές πετσέτες που θα συνδράμουν στην επίτευξη πλήρους νωθρότητας, απόλυτης ηρεμίας και φυσικά ανάκαμψης.

Μασάζ 4 χέρια 90’ λεπτών

Το συγκεκριμένο πρόγραμμα Μασάζ 4 χέρια συνδυάζει διάφορες μεθόδους σουηδικής εκγύμνασης, για να αποβληθεί η  συσσωρευμένη μυϊκή ένταση, μια πιθανή φλεγμονή και το στρες από την περιοχή της πλάτης, του λαιμού και των ώμων. Οι θεραπευτές μπορεί επίσης να εντάξουν και ασκήσεις διάτασης, καθώς και εύρους κίνησης, για να βοηθήσουν τον σώμα του πελάτη  να επιτύχει μεγαλύτερη ευλυγισία.

Mασάζ 4 χέρια 120’ λεπτών

Το συγκεκριμένο φουλ πρόγραμμα Μασάζ 4 χέρια περιλαμβάνει δίωρη εμπειρία απόλυτης χαλάρωσης μυών, αλλά και περιποίησης των πιθανών πονεμένων σημείων, ανάλογα με τη δυνατότητα που έχουν οι θεραπευτές. Με βάση τις προαναφερθείσες μεθόδους σουηδικής εκγύμνασης, αναζωογονείται το πιθανό ευαίσθητο ή πονεμένο σημείο του σώματος του γυμναζόμενου. Στόχος των θεραπευτών είναι η ανακούφιση του σώματος του πελάτη, παράλληλα με την γαλήνη και ηρεμία του νου. Επίσης, η συνεδρία περιλαμβάνει περιποίηση προσώπου (απολέπιση) σε μια προσπάθεια να καθαρίσει ο οργανισμός του πελάτη από τις τοξίνες. Επιπλέον,το πρόγραμμα περιλαμβάνει ολικό σωματικό μασάζ με λοσιόν μασάζ ή αιθέρια έλαια, καθώς και μασάζ στο τριχωτό μέρος της κεφαλής για να επέλθει αναζωογονητική ηρεμία.

Συχνές Γενικές Ερωτήσεις περί Μασάζ Κατ’ Οίκον

Πολλοί άνθρωποι αισθάνονται μειονεκτικά λόγω κάποιων πρόσθετων κιλών. Καταρχάς, ας ξεκινήσουμε από το ότι κανένας άνθρωπος δεν πρέπει να νιώθει άσχημα με το σώμα του. Σίγουρα ο επαγγελματίας θεραπευτής θα επικεντρωθεί στην δουλειά του και όχι στο αν είστε στα σωστά κιλά. Η ευθύνη  του είναι να σας κάνει να νιώσετε καλύτερα και να σας βοηθήσει σε όποιο πρόβλημα αντιμετωπίζετε.

Καλό είναι να έχετε μεριμνήσει για τις φυσικές σας ανάγκες από πριν. Δηλαδή να έχετε πάει στο μπάνιο πριν από το ραντεβού σας. Τώρα αν πάλι προκύψει, εννοείται πως θα ζητήσετε “συγγνώμη” και θα επισκεφτείτε την τουαλέτα.

Συνήθως οι περισσότεροι προτιμούν να μένουν με το εσώρουχό τους κατά τη διάρκεια μιας συνεδρίας, άλλοι νιώθουν πιο άνετα γυμνοί. Ο θεραπευτής, κάθε φορά καλύπτει τον θεραπευόμενο με μία πετσέτα στα επίμαχα σημεία και μένει ακάλυπτο το σημείο που πρόκειται να κάνει μασάζ.

Βεβαίως μπορεί να γίνει σε ζευγάρι, οποιουδήποτε φύλου, με δύο θεραπευτές, και μάλιστα γίνεται και καλύτερη τιμή.

Μην ξεχνάτε ότι οι περισσότεροι άνθρωποι προγραμματίζουν ένα μασάζ μετά από μία κουραστική μέρα, για να χαλαρώσουν. Είναι απόλυτα φυσικό να χαλαρώσετε τόσο ώστε να αποκοιμηθείτε, δεν χρειάζεται να σας προβληματίζει κάτι τέτοιο. Αντίθετα, ο θεραπευτής σας, θα θεωρήσει ότι έκανε τη δουλειά του τόσο καλά, που κατάφερε να σας αποκοιμίσει. Ο στόχος της “χαλάρωσης” πέτυχε!

Η απάντηση στο ερώτημα αυτό είναι ιδιαιτέρως υποκειμενική. Για παράδειγμα, μπορεί μία γυναίκα να αισθάνεται πιο άνετα όταν ο θεραπευτής είναι του ίδιου φύλου. Το ίδιο βέβαια μπορεί να ισχύει και για τον άντρα. Το καλύτερο κριτήριο πάντως για να επιλέξετε θεραπευτή πρέπει να είναι η ποιότητα και η υπευθυνότητα στο έργο του και όχι το φύλο του.

Απόλαυσε Όλες Τις Αγαπημένες Σου Θεραπείες Μασάζ Στο Χώρο Σου

Επιλέξτε αυτό που σας ταιριάζει καλύτερα και κλείστε τη συνεδρία σας. Το μασάζ στο σπίτι δεν ήταν ποτέ πιο εύκολο!

Επιλέξτε την πόλη σας

Κλείστε ραντεβού