Θεραπείες μασάζ στο σπίτι ΒΑ Αττική

Η Secret Massage δημιουργήθηκε με σκοπό να παρέχει υψηλού επιπέδου υπηρεσίες μασάζ που θα σας χαλαρώσουν, θα σας αναζωογονήσουν και θα σας αποφορτίσουν από το στρες που οι καθημερινές συνθήκες ζωής δημιουργούν.

Το μασάζ δεν είναι πολυτέλεια, είναι τρόπος ζωής, καθώς αποτελεί την πιο ανώδυνη και ευχάριστη μέθοδο εναλλακτικής θεραπείας, για να καταπολεμήσετε το άγχος και τους πόνους που σας ταλαιπωρούν. Σεβαστείτε και φροντίστε το σώμα σας και θα σας το ανταποδώσει!

Μασάζ Βα Αττική

Κατ’οίκον μασάζ στη ΒΑ Αττική

Γνωρίζοντας τον περιορισμένο χρόνο που διαθέτετε λόγω των έντονων ρυθμών της καθημερινότητας, η εταιρεία μας σας δίνει τη δυνατότητα να απολαύσετε τα οφέλη ενός ευεργετικού μασάζ στην άνεση του σπιτιού σας.

Επιθυμώντας να σας προσφέρουμε άριστη ποιότητα υπηρεσιών, συνεργαζόμαστε με κορυφαίους θεραπευτές μασαζ, οι οποίοι κατέχουν τις τεχνικές γνώσεις που απαιτούνται για κάθε είδος μασάζ και διαθέτουν πάθος για τη δουλειά τους.

 

Τί θέλουμε να επιτύχουμε

Στόχος μας είναι να προστατεύσουμε και να διατηρήσουμε την υγεία σας μέσω μιας φιλικής στάσης απέναντι στη ζωή και την εργασία. Οι θεραπευτές συνεργάτες μας είναι επιλεγμένοι με αυστηρά κριτήρια άριστης γνώσης του θεραπευτικού μασάζ και των εναλλακτικών θεραπειών σε συνδυασμό με εκείνα τα στοιχεία της προσωπικότητας τους που θα αποφέρουν μια αναζωογονητική συνάντηση.

 

Πώς επιτυγχάνουμε το καλύτερο αποτέλεσμα;

Το μασάζ αποτελεί την πιο ανώδυνη και ευχάριστη μέθοδο εναλλακτικής θεραπείας, για να καταπολεμήσετε το άγχος και τους πόνους που σας ταλαιπωρούν.

Επιλέγουμε τους θεραπευτές μας με γνώμονα την κατάρτιση τους και την εμπειρία τους στην τέχνη του μασάζ οι οποίοι γνωρίζουν σε βάθος τις τεχνικές του μασάζ και διακατέχονται από διακριτικότητα και επαγγελματισμό. Σκοπός μας είναι όχι απλώς ένα χάδι, αλλά να νιώσετε την πραγματική αναζωογόνηση μέσα από τη μάλαξη των θεραπευτών μας.

 

Πώς θα σας ωφελήσει το μασάζ στο σπίτι στη Βορειοανατολική Αττική; 

Προκαλεί χαλάρωση και ευεξία μιας και βοηθάει στη μείωση του στρες και των πονοκεφάλων. Παράλληλα βοηθάει στην μείωση των συμπτωμάτων της κατάθλιψης όπως και στην καλύτερη διαχείριση αρνητικών σκέψεων και συναισθημάτων.

Αποτελεί ανακούφιση για τους μυοσκελετικούς πόνους και τη δυσκαμψία. Βοηθάει στην καλύτερη φυσική κατάσταση και σταθεροποίηση των πόνων του αυχενικού συνδρόμου αλλά και στην γενικότερη δυσκαμψία του σώματος. 

Ανάλογα με την πίεση που ασκείται από τον θεραπευτή απελευθερώνονται ενδορφίνες που κατευνάζουν τα συμπτώματα του πόνου.

 Κάθε τύπος μασάζ προσφέρει και κάτι διαφορετικό, επιλέξτε ανάμεσα σε χαλαρωτικό μασάζ, λεμφικό μασάζ σώματος, αθλητικό μασάζ, μασάζ 4 χεριών ή οποιοδήποτε άλλο σας ταιριάζει.

Περιοχές Κάλυψης Μασάζ Στο Σπίτι

Πως λειτουργεί

1. Κλείστε ραντεβού.

 Επιλέξτε θεραπεία μασάζ, θεραπευτή και κλείστε online ραντεβού ή τηλεφωνικά χωρίς να χρειαστεί να μετακινηθείτε από το χώρο σας.

2. Άμεση ανταπόκριση

 Ο θεραπευτής μας θα έρθει στον χώρο που έχετε επιλέξει μέσα σε 1 ώρα

3. Απολάυστε τη θεραπεία

Ώρα για χαλάρωση! Ο θεραπευτής μας θα έχει μαζί του όλα τα απαραίτητα για ένα απολαυστικό μασάζ!

sm icon 1

Ευκολία

Επικοινωνήστε μαζί μας για να επιλέξουμε μαζί την κατάλληλη θεραπεία μασάζ για εσάς

sm icon 3

Επαγγελματισμός

Όλα τα μέλη της ομάδας μας, διαθέτουν πιστοποιημένες γνώσεις και διακρίνονται για τον επαγγελματισμό και τη διακριτικότητα τους.

sm icon 2

Εξατομικευμένη αντιμετώπιση

Προσαρμόζουμε τις θεραπείες απόλυτα στις ανάγκες αλλά και στις επιθυμίες σας. 

Τι λένε οι πελάτες

Συχνές Ερωτήσεις

Το Secret Massage παρέχει επαγγελματικές υπηρεσίες θεραπευτικού μασάζ με σκοπό τη χαλάρωση και την ευεξία. Οι παρεχόμενες θεραπείες δεν μπορούν  ν΄ αντικαταστήσουν την ιατρική επιστήμη σε περιπτώσεις οργανικών παθήσεων.

Καλό θα ήταν ν’ αποφύγετε φαγητό ή ποτό μία ώρα πριν την έναρξη της συνεδρίας. Έτσι ο οργανισμός σας θα είναι πιο ανάλαφρος και καλύτερα προετοιμασμένος για τη διαδικασία της θεραπευτικής μάλαξης.

Κάθε τύπος μασάζ προσφέρει και κάτι διαφορετικό. Στην ιστοσελίδα μας παρέχουμε πληροφορίες για όλα τα είδη μασάζ. Επιλέξτε αυτή που καλύπτει τις ανάγκες σας.

Θα πρέπει να ενημερώσετε το θεραπευτή για τυχόν προβλήματα υγείας, όπως αλλεργίες, μυοσκελετικές παθήσεις κ.α. Οτιδήποτε σας απασχολεί μπορείτε να το συζητήσετε μαζί του. 

Συνήθως οι περισσότεροι προτιμούν να μένουν με το εσώρουχό τους κατά τη διάρκεια μίας συνεδρίας, άλλοι νιώθουν πιο άνετα γυμνοί. Ο θεραπευτής, κάθε φορά καλύπτει τον θεραπευόμενο με μία πετσέτα στα επίμαχα σημεία και μένει ακάλυπτο το σημείο που πρόκειται να κάνει μασάζ.

Πρόκειται για κάτι που είναι εντελώς προσωπικό. Αν επιθυμείτε να αφήσετε ένα φιλοδώρημα μπορείτε να το κάνετε, αν πάλι δεν έχετε αυτή την άποψη, φυσικά δεν είναι υποχρεωτικό.

Κλείστε ραντεβού

Επιλέξτε την πόλη σας