Μασάζ Στο Σπίτι Βόρεια Προάστια

Εμπιστευτείτε τη Secret Massage για μασάζ στο σπίτι Βόρεια Προάστια. Σας φέρνουμε θεραπευτές και θεραπεύτριες μασάζ με μεγάλη εξειδίκευση και εμπειρία στο μασάζ στο χώρο σας. Σας παρέχουμε μία μεγάλη ποικιλία από διάφορα είδη μασάζ από την οποία μπορείτε να διαλέξετε τη θεραπεία που ανταποκρίνεται καλύτερα στις ανάγκες σας. 

Η ομάδα της Secret Massage για μασάζ κατ’οίκον Βόρεια Προάστια είναι καταρτισμένη και πιστοποιημένη ώστε να μπορείτε να απολαμβάνετε το μασάζ σας στο χώρο σας. Κλείστε το ραντεβού σας στην ώρα που σας βολεύει και ένας θεραπευτής ή μία θεραπεύτρια θα βρεθεί στην πόρτα σας. Διαθέτουμε τις υπηρεσίες για μασάζ κατ’ οίκον Βόρεια Προάστια όλες τις ημέρες της εβδομάδας και εξυπηρετούμε όλες τις περιοχές της Αθήνας.

Μασάζ Βόρεια Προάστεια

Μασάζ Στο Σπίτι Βόρεια Προάστια 

Αν έχετε ανάγκη από μασάζ, αν είναι οι ρυθμοί της καθημερινότητας σας τέτοιοι που καταπονούν το σώμα σας και το μυαλό σας, αν απλά χρειάζεστε μερικές στιγμές χαλάρωσης, τότε επικοινωνήστε με το Secret Massage. Ξέρουμε από μασάζ και αναγνωρίζουμε τις ανάγκες του καθένα και της καθεμίας από εσάς και σας προσφέρουμε το πιο χαλαρωτικό και ανακουφιστικό μασάζ κατ’οίκον Βόρεια Προάστια. 

Αν Ψάχνεις Για Μασάζ Κατ’Οίκον Βόρεια Προάστια, Μην Ψάχνεις Άλλο!

Το μασάζ είναι μία ιδιαίτερη κατηγορία υπηρεσίας για δυο βασικούς λόγους. Ο πρώτος είναι ότι έχουμε συνδυάσει στο μυαλό μας το μασάζ με τη χαλάρωση. Και φυσικά η χαλάρωση είναι πολύ σημαντική αν κρίνουμε από τους ταχύτατους ρυθμούς της καθημερινότητας που μας καταπονούν τόσο σωματικά όσο και ψυχικά. 

Ο δεύτερος λόγος είναι η ανακούφιση από τον πόνο. Το μασαζ Αθηνα και Θεσσαλονικη έχει θεραπευτικές ιδιότητες που έχουν ως σκοπό να απαλύνουν τον σωματικό και τον ψυχικό πόνο. 

Στο Secret Massage καταλαβαίνουμε τις ανάγκες σας και σας προτείνουμε το κατάλληλο είδος μασάζ ώστε από την πρώτη στιγμή να αισθανθείτε καλύτερα, πιο ανάλαφρα και με λιγότερο πόνο. Επιτρέψτε μας να σας το αποδείξουμε!

Τι Μου Προσφέρει Το Μασάζ; 4 Λόγοι Για Να Κλείσεις Μασάζ Στο Σπίτι Βόρεια Προάστια

Προφανώς για να διαβάζεις αυτές τις γραμμές τώρα, έψαξες για ‘μασάζ στο σπίτι Βόρεια Προάστια’ και καλά έκανες. Αλλά ξέρεις πραγματικά ποια είναι τα οφέλη του μασάζ;

Διάβασε παρακάτω και δες τι μπορεί να σου προσφέρει το μασάζ και πως μπορείς να επωφεληθείς από το μασάζ κατ’οίκον Βόρεια Προάστια. 

#1 Απαλλάξου Από Το Άγχος

Το βασικό πλεονέκτημα του μασάζ είναι ότι μας απαλλάσσει από το άγχος που συσσωρεύεται στο σώμα. Σκέψου το εξής: όταν αγχώνεσαι ενστικτωδώς το σώμα σου σφίγγεται, οι ώμοι σου σηκώνονται έστω και ελαφρά προς τα πάνω και δημιουργείται το λεγόμενο “πιάσιμο” στις ωμοπλάτες που οδηγεί σε κύρτωση του άνω μέρους της πλάτης. Σκέψου ότι κάποιοι άνθρωποι κοιμούνται με το ίδιο σφίξιμο στους ώμους. Και όλα από το άγχος….

#2 Όχι Άλλοι Πόνοι

Το μασάζ είνα ιδανικό για πόνους λόγω ινομυαλγίας, κεφαλαλγίας, μυοσκελετικών παθήσεων, αρθρίτιδας και άλλων παθήσεων. Ξεκαθαρίζουμε φυσικά ότι το μασάζ δεν αποτελεί θεραπεία τέτοιων παθήσεων αλλά λειτουργεί επικουρικά όπως η φαρμακευτική αγωγή, η φυσιοθεραπεία ή οι συνεδρίες με ψυχολόγο). Η βασική λειτουργία του μασάζ είναι ότι βοηθάει στην καλύτερη κυκλοφορία του αίματος στην περιοχή του πόνου προκαλώντας τοπικά υπεραιμία απαλλάσσοντας σταδιακά την περιοχή από τον πόνο ή το πιάσιμο. 

#3 Μασάζ Για Εγκύους

Η εγκυμοσύνη είναι μία ιδιαίτερη κατάσταση κυρίως για τις γυναίκες (αλλά και για τους άντρες που το βιώνουν μαζί με τη σύντροφο τους). Πολλές γυναίκες δικαίως παραπονιούνται για κακή κυκλοφορία και άρα πρηξίματα στα άκρα, πόνους στη μέση ή στην πλάτη και γενικότερη κακοδιαθεσία. Πάντα με τη σύμφωνη γνώμη του/της γυναικολόγου, το θεραπευτικό μασάζ για εγκύους μπορεί να ανακουφίσει σημαντικά την έγκυο ώστε να μπορέσει να απολαύσει μία από τις πιο ιδιαίτερες περιόδους στη ζωή της.

#4 Τέλος Στην Αϋπνία

Αποδεδειγμένα, το μασάζ βοηθά στα προβλήματα ύπνου κυρίως επειδή βοηθά στην απαλλαγή από το άγχος και κατά δεύτερον, επειδή βοηθά στη χαλάρωση των σφιγμένων μυών. Ακόμα, μέσω του μασάζ προωθούμε κάποιες καλές συνήθειες για τον ύπνο όπως η χαλάρωση (έστω και για λίγα λεπτά) πριν τον ύπνο, η χρήση ελαίων όπως η λεβάντα, και φυσικά η επίγνωση ότι ο ύπνος είναι μία διαδικασία που μας αναζωογονεί και μας ξεκουράζει (κατ’αναλογία με το μασάζ). 

Μην μένεις άλλο με τους πόνους και την κακή διάθεση όταν έχεις τη λύση έτοιμη στα χέρια σου. Κλείσε το ραντεβού σου στο Secret Massage και νιώσε την απόλυτη χαλάρωση. Το μασάζ άλλωστε λειτουργεί και λίγο ως επιβράβευση γιατί στην καθημερινότητα μας δουλεύουμε πολύ, αγχωνόμαστε για τα πάντα, να είμαστε πρώτοι, να είμαστε οι καλύτεροι, να τα προλάβουμε όλα, να μην αργήσουμε, να τα φέρουμε όλα εις πέρας…Και ξεχνάμε κάτι βασικό: να προσέξουμε τον εαυτό μας!

Στη Secret Massage αυτή είναι η προτεραιότητα μας: Να προσέξουμε τον εαυτό σας!

Περιοχές Κάλυψης Μασάζ Στο Σπίτι

Πως δουλεύει

1. Επιλέγετε ώρα και μέρος ραντεβού.

Επιλέξτε θεραπεία μασάζ, θεραπευτή και κλείστε online ραντεβού ή τηλεφωνικά, την ώρα και στο μέρος που επιθυμείτε.

2. Άμεση ανταπόκριση

Ο επιλεγμένος θεραπευτής μας θα είναι στον χώρο που έχετε επιλέξει μέσα σε 1 ώρα

3. Πραγματοποίηση θεραπείας

Όταν έρθει ο θεραπευτής πείτε του για το λόγο που επιλέξατε τη θεραπεία, τι ακριβώς θέλετε ή αν αντιμετωπίζετε κάποιο ζήτημα και αφεθείτε στα έμπειρα χέρια του.

sm icon 1

Αμεση εξυπηρετηση

Με ένα μόνο τηλέφωνο ή ένα email ο θεραπευτής μας είναι στο χώρο σας σε 1 ώρα.

sm icon 3

Μοναδική εμπειρία

Ζήστε μια πρωτόγνωρη εμπειρία χωρίς μετακινήσεις στην άνεση του δικού σας χώρου

sm icon 2

Οικονομικά

Εκτός από τις προσιτές τιμές μας κερδίζετε χρόνο και αποφεύγετε ταλαιπωρία

Τι λένε οι πελάτες

Συχνές Ερωτήσεις

Θα πρέπει να ενημερώσετε το θεραπευτή για τυχόν προβλήματα υγείας, όπως αλλεργίες, μυοσκελετικές παθήσεις κ.α. Οτιδήποτε σας απασχολεί μπορείτε να το συζητήσετε μαζί του. Μην ξεχνάτε, ο θεραπευτής είναι ένας καλός φίλος!

Μην ξεχνάτε ότι οι περισσότεροι άνθρωποι προγραμματίζουν ένα μασάζ μετά από μία κουραστική μέρα, για να χαλαρώσουν. Είναι απόλυτα φυσικό να χαλαρώσετε τόσο ώστε να αποκοιμηθείτε, δεν χρειάζεται να σας προβληματίζει κάτι τέτοιο. Αντίθετα, ο μασέρ σας, θα θεωρήσει ότι κάνει καλά τη δουλειά του που  κατάφερε να σας χαλαρώσει τόσο πολύ, ώστε να κοιμηθείτε!

Αν επιθυμείτε μεγαλύτερη πίεση κατά τη διάρκεια της συνεδρίας ή θέλετε να επικεντρωθεί σε ορισμένα σημεία του σώματος περισσότερο, μην αισθανθείτε ότι μπορεί να τον προσβάλετε. Πρέπει να νιώθετε άνετα για το απολαύσετε, αυτό είναι άλλωστε και το νόημα. Νιώστε οικεία και μιλήστε του ανοιχτά. 

Πολλοί άνθρωποι έχουν μειωμένη αυτοπεποίθηση λόγω κάποιων παραπανίσιων κιλών. Καταρχάς, ας ξεκινήσουμε από το ότι κανένας άνθρωπος δεν πρέπει να νιώθει άσχημα με το σώμα του. Σε δεύτερη φάση, ένας επαγγελματίας μασέρ θα επικεντρωθεί στην δουλειά του και όχι στο αν είστε στα σωστά κιλά. Η δουλειά του είναι να σας κάνει να νιώσετε καλύτερα και να σας βοηθήσει σε όποιο πρόβλημα αντιμετωπίζετε.

Αφού απολαύσετε το μασάζ, πιείτε άφθονο νερό. Αυτό, θα βοηθήσει το σώμα σας να ενυδατωθεί και να αποβάλει τοξίνες και στρεσογόνες ουσίες. Έπειτα, χαλαρώστε για 10 λεπτά, αφήνοντας τον οργανισμό σας να επανέλθει σταδιακά.

Μετά τη λήξη της συνεδρίας καταβάλετε μετρητοίς στον θεραπευτή το κόστος της θεραπείας που επιλέξατε και παραλαμβάνετε την αντίστοιχη νόμιμη απόδειξη.

Κλείστε ραντεβού

Επιλέξτε την πόλη σας