Μασάζ Στο Σπίτι Χαϊδαρι

Θέλεις το καλύτερο μασάζ Χαϊδαρι; Η SECRET MASSAGE δημιουργήθηκε με σκοπό να παρέχει υψηλού επιπέδου υπηρεσίες μασάζ στο χώρο που εσείς επιθυμείτε και οι οποίες θα σας χαλαρώσουν, θα σας αναζωογονήσουν και θα σας αποφορτίσουν από το στρες που οι καθημερινές συνθήκες ζωής δημιουργούν.

Αν πιστεύετε ότι το μασάζ κατ’οίκον είναι μόνο για χαλάρωση και το θεωρείτε πολυτέλεια, τότε μάλλον πρέπει να αναθεωρήσετε. Διότι το μασάζ είναι πολλά παραπάνω και το κυριότερο είναι πολύ σημαντικό για την υγεία.

Μασάζ Χαϊδάρι

Μασάζ Κατ’Οίκον Χαϊδάρι

 

Για επιλογή μασάζ στο σπίτι Χαϊδάρι η λύση είναι μόνο η Secret Massage.

Με την επιλογή της Secret Massage και το μασάζ κατ’ οίκον στο Χαϊδάρι, το σημαντικότερο πλεονέκτημα είναι ότι μένετε στο χώρο σας και αισθάνεστε αρκετά πιό χαλαροί  και ήρεμοι καθόλη τη διάρκεια του μασάζ, απ΄οτι σε ένα επαγγελματικό χώρο μασάζ.

Επίσης δεν χρειάζεται να μετακινηθείτε και να χάσετε άσκοπο χρόνο, ενισχύοντας έτσι την απαραίτητη ηρεμία και χαλάρωση που χρειάζεται ένα μασαζ.

Αποφασίζετε εσείς το χρόνο που σας βολεύει με βάση μόνο το δικό σας πρόγραμμα.

Απολαύστε λεπτό προς λεπτό το κάθε είδος μάλαξης, με βάση τα ποιοτικότερα έλαια για μασάζ. Αυτά τα έλαια θα σας ανακουφίσουν ενώ θα ενισχύσουν τη καλύτερη εφαρμογή των χεριών του θεραπευτή στο σώμα σας.

 

Μασάζ Χαϊδαρι – Χαλάρωση στο χώρο σας 

 

Σε μια εποχή που χαρακτηρίζεται από έντονους ρυθμούς και περιορισμένο χρόνο ανάπαυσης, το μασάζ είναι ένας τρόπος να αποφορτιστείτε από την πίεση της καθημερινότητας. Μπορεί πολλοί να το θεωρούν πολυτέλεια, ωστόσο τα ευεργετικά του αποτελέσματα σε σώμα και πνεύμα το καθιστούν απαραίτητο για να ξαναβρείτε την ισορροπία που χάνετε από τους καθημερινούς ρυθμούς της ζωής.

Το μασάζ μπορεί να μας βοηθήσει να ξεπεράσουμε εμπόδια του ασυνείδητου όπως η αμφιβολία, η ντροπή, το άγχος, οι αρνητικές σκέψεις και όλο το φάσμα αυτού που ονομάζουμε ”αντιστάσεις”. Αυτές οι αντιστάσεις είναι συχνά ο λόγος που μας εμποδίζουν να ζούμε την ζωή μας.

 

Μασάζ Στο Σπίτι Χαϊδάρι Από Επαγγελματίες Θεραπευτές

 

Διαθέτουμε μία πληθώρα ειδών μασάζ, για να επιλέξετε με τη βοήθεια του εξειδικευμένου προσωπικού μας αυτό που ταιριάζει στις ανάγκες σας. Σε καμία περίπτωση το μασάζ που προσφέρουμε δεν υποκαθιστά τις ιατρικές μεθόδους για την αντιμετώπιση προβλημάτων υγείας, είναι αισθητικό και επικεντρώνεται στο να σας χαλαρώσει και να σας χαρίσει ευεξία.

 

Όλες οι θεραπεύτριες μας, είναι επιλεγμένοι, άρτια εκπαιδευμένοι, ευγενικοί, υπομονετικοί, πρόθυμοι, πιστοί στον σκοπό τους, καταρτισμένοι, και πάντα έτοιμοι να προσφέρουν στον πελάτη τους μοναδικές μαγικές, ανεπανάληπτες στιγμές, πραγματικής χαλάρωσης, γιατί γνωρίζουν όσο κανένας άλλος την τέχνη και τα μυστικά, καθώς και τους τρόπους του θεραπευτικού μασάζ και των εναλλακτικών θεραπειών.

 

Το μασάζ δεν είναι πολυτέλεια, είναι τρόπος ζωής. Σεβαστείτε και φροντίστε το σώμα σας και θα σας το ανταποδώσει. 

 

Πως μας βοηθάει το μασάζ

 

Το να εντάξουμε το μασάζ στη ζωή μας θα μας φέρει άμεσα τα καλύτερα αποτελέσματα.

 

Μία συνεδρία μασάζ μπορεί να επιφέρει πολλά θετικά αποτελέσματα σ’ όλο το σώμα:

 

  • Βελτιώνει την στάση του σώματος
  • Μειώνει τις φλεγμονές (τενοντίτιδες, οσφυαλγία, ισχιαλγία)
  • Άμεση ανακούφιση από μυϊκούς πόνους
  • Βελτιώνει τα συμπτώματα μυοσκελετικών παθήσεων (αρθρίτιδα, αυχενικό σύνδρομο, σκολίωση)
  • Βελτιώνει την ποιότητα του ύπνου
  • Αυξάνει την παραγωγικότητα.
  • Άλλο ένα θετικό του μασάζ είναι το ότι μπορεί να προσαρμοστεί απόλυτα στις ανάγκες αλλά και τις επιθυμίες καθενός. Έτσι κάνουμε λόγο για εξατομικευμένες θεραπείες με εξατομικευμένη χρήση προϊόντων για την καλύτερη μάλαξη αλλά και με επιμονή σε σημεία που έχουν μεγαλύτερη ανάγκη.

Πως λειτουργεί

Πως λειτουργεί

1. Επιλέγετε ώρα και μέρος ραντεβού.

Επιλέξτε θεραπεία μασάζ, θεραπευτή και κλείστε online ραντεβού ή τηλεφωνικά, την ώρα και στο μέρος που επιθυμείτε.

2. Άμεση ανταπόκριση

Ο επιλεγμένος θεραπευτής μας θα είναι στον χώρο που έχετε επιλέξει μέσα σε 1 ώρα

3. Πραγματοποίηση θεραπείας

Όταν έρθει ο θεραπευτής πείτε του για το λόγο που επιλέξατε τη θεραπεία, τι ακριβώς θέλετε ή αν αντιμετωπίζετε κάποιο ζήτημα και αφεθείτε στα έμπειρα χέρια του.

sm icon 1

Ταχύτητα

Επιλέξτε το χώρο που θέλετε και εμείς θα είμαστε εκεί ακριβώς την ώρα που έχουμε συμφωνήσει

sm icon 3

Επαγγελματισμός

Όλες οι θεραπευτές μας είναι άρτια εκπαιδευμένοι, ευγενικοί, υπομονετικοί, πρόθυμοι και πλήρως καταρτισμένοι.

sm icon 2

Πλήθος επιλογών μασαζ

Επιλέξτε ανάμεσα σε χαλαρωτικό, λεμφικό αθλητικό μασάζ,  μασάζ σώματος, μασάζ 4 χεριών ή οποιοδήποτε άλλο σας ταιριάζει.

Τι λένε οι πελάτες

Συχνές Ερωτήσεις

Το Secret Massage παρέχει επαγγελματικές υπηρεσίες θεραπευτικού μασάζ με σκοπό τη χαλάρωση και την ευεξία. Οι παρεχόμενες θεραπείες δεν μπορούν  ν΄ αντικαταστήσουν την ιατρική επιστήμη σε περιπτώσεις οργανικών παθήσεων.

Η συνεδρία λαμβάνει χώρα όπου επιθυμείτε. Το Secret Massage και οι θεραπευτές του, προσφέρουν υπηρεσίες αυστηρά θεραπευτικού μασάζ και ως εκ τούτου είναι στη διακριτική τους ευχέρεια να απορρίψουν κάποιο ραντεβού εφόσον κρίνουν ότι ο χώρος ή η συμπεριφορά ενός πελάτη προσβάλλει την προσωπικότητά τους.

Κάθε τύπος μασάζ προσφέρει και κάτι διαφορετικό. Στην ιστοσελίδα μας παρέχουμε πληροφορίες για όλα τα είδη μασάζ. Επιλέξτε αυτή που σας ταιριάζει.

Απλά χαλαρώστε και μπείτε σε πνεύμα ευχάριστης διάθεσης. Επιπρόσθετα προτείνεται ένα ντους πριν την άφιξη του θεραπευτή, ενώ η θερμοκρασία του χώρου θα πρέπει να είναι σχετικά υψηλή καθώς ο θεραπευόμενος θα βρίσκεται σε ακινησία. Τέλος, συνιστάται η μη λήψη φαγητού και ποτού έως και 90 λεπτά πριν τη συνεδρία

2 μεγάλες πετσέτες και 1 μικρή πετσέτα

Τη μία μεγάλη πετσέτα θα τη στρώσετε στο κρεβάτι και με την άλλη θα σκεπαστείτε από τη μέση και πάνω που θα είστε γυμνοί. Η μικρή πετσέτα είναι για το κεφάλι σας.

Από τη μέση και κάτω μπορείτε να φορέσετε οτιδήποτε επιθυμείτε. Καλό θα ήταν να προτιμήσετε κάτι άνετο και βαμβακερό.

Αφού απολαύσετε το μασάζ, πιείτε άφθονο νερό. Αυτό, θα βοηθήσει το σώμα σας να ενυδατωθεί και να αποβάλλει τοξίνες και στρεσογόνες ουσίες. Έπειτα, χαλαρώστε για 10 λεπτά, αφήνοντας τον οργανισμό σας να επανέλθει σταδιακά.

Κλείστε ραντεβού