Μασάζ Για Ζευγάρια

Έχετε αναρωτηθεί ποτέ σχετικά με το ποιοι θα ήταν μερικοί τρόποι με τους οποίους θα μπορούσατε να αναζωογονήσετε την σχέση με το άλλο σας μισό?

Θα σκεφτόσασταν άραγε να στραφείτε στο Couples Massage για κάτι τέτοιο? Πιθανότατα η απάντηση είναι αρνητική, ωστόσο στην Secret Massage πιστεύουμε πως χάρη στο Couples Massage η σχέση σας μπορεί να ανανεωθεί ξανά!

Μασάζ Για Ζευγάρια

Τι είναι το Μασάζ Για Ζευγάρια?

To Couples Massage διαφέρει από τα υπόλοιπα είδη μασάζ που προσφέρει η πλατφόρμα μας καθώς ουσιαστικά δεν πρόκειται για μία συγκεκριμένη τεχνική βάση της οποίας γίνεται το μασάζ ή αλλιώς η μάλαξη.

Το στοιχείο αυτό που κάνει το Couples Massage διαφορετικό, είναι ότι το μασάζ πραγματοποιείται σε δύο άτομα συγχρόνως, τα οποία βρίσκονται προφανώς στον ίδιο χώρο και μπορούν να αλληλεπιδρούν μεταξύ τους, σε αντίθεση με τον κλασικό τρόπο μασάζ που θέλει τον θεραπευόμενο μόνο του μαζί με τον θεραπευτή.

Επίσης το Couples Massage έχει ακόμα το πλεονέκτημα ότι μπορεί να συνδυαστεί σχεδόν με οποιαδήποτε είδος μασάζ διαθέτει η πλατφόρμα μας, προφανώς με την μόνη διαφορά ότι θα έχετε διπλή απόλαυση, αφού θα την απολαμβάνετε με το πρόσωπο της επιλογής σας. Μερικά από τα είδη μασάζ που διαθέτουμε στην Secret Massage είναι τα εξής:

 • Μασάζ Lomi Lomi
 • Σουηδικό μασάζ
 • Μασάζ αρωματοθεραπείας
 • Μασάζ ποδιών
 • Μασάζ Shiatsu

Αυτά είναι λίγες από τις πάρα πολλές επιλογές μαλάξεων που διαθέτει η πλατφόρμα μας και τις οποίες μπορείτε να απολαύσετε μαζί με τα αγαπημένα σας πρόσωπα στην άνεση του σπιτιού σας με την υπηρεσία μασάζ στο σπίτι!

Πώς λειτουργεί το Μασάζ Για Ζευγάρια?

Κατά την διάρκεια μιας συνεδρίας Couples Massage σκοπός των θεραπευτών μας είναι να ικανοποιήσουν τις ανάγκες και των δύο θεραπευόμενων όσο καλύτερα μπορούν. Αρχικά δύο από τους ειδικά εκπαιδευμένους θεραπευτές μας θα έρθουν στον προσωπικό σας χώρο και αφού δημιουργήσουν μια άνετη ατμόσφαιρα και κάνουν τις απαραίτητες προετοιμασίες θα ξεκινήσει η συνεδρία σας. Λόγω του ότι υπάρχουν δύο θεραπευτές, αυτό δίνει την δυνατότητα στον λάθε θεραπευόμενο να επιλέξει διαφορετική τεχνική μασάζ.

Οι δύο θεραπευόμενοι τοποθετούνται είτε παράλληλα, ώστε να μπορούν αν θέλουν να κρατούν ο ένας το χέρι του άλλου, είτε ο ένας απέναντι στον άλλον. Κατά την διάρκεια της συνεδρίας, σκοπός είναι τόσο η σωματική όσο και η πνευματική και ψυχική τόνωση και ηρεμία, αλλά κυρίως η ενίσχυση και η αναζωογόνηση της σχέσης μεταξύ των δύο θεραπευόμενων. Επίσης κατά την διάρκεια των συνεδριών Couples Massage τείνει να χρησιμοποιούνται αιθέρια έλαια από μια μεγάλη γκάμα που διαθέτουμε στην πλατφόρμα της Secret Massage, τα οποία σκοπό έχουν να ενδυναμώσουν την ένταση της εμπειρίας μασάζ, για εσάς και τον/την σύντροφο σας ή τον/την φίλο/φίλη σας. Μην ξεχνάτε ότι στην Secret Massage, προσφέρουμε τις τεχνικές μασάζ σας στην άνεση του σπιτιού σας με την υπηρεσία μασάζ κατ’ οίκον!

Ό, τι πρέπει για ερωτευμένα ζευγάρια

Το Couple Massage λόγω του ότι συμπεριλαμβάνει την ταυτόχρονη θεραπεία δύο ατόμων, πολλά είναι τα ζευγάρια που το έχουν κάνει κομμάτι της σχέσης τους, καθώς λέγεται ότι προάγει την σύνδεση με το άλλο σας μισό σε ένα ακόμα βαθύτερο επίπεδο, επιδρώντας με αυτόν τον τρόπο θετικά στην συνολική ποιότητα της σχέσης σας. 

Ακόμα και σε περιόδους που η σχέση σας μπορεί να περνάει μια κρίση και αισθάνεστε ότι η επικοινωνία με τον άνθρωπό σας δεν είναι όπως ήταν παλιά αλλά δεν ξέρετε πώς να ανάψετε και πάλι την φλόγα ανάμεσά σας, το Couple Massage είναι ένας υπέροχος τρόπος για να κάνετε τα πρώτα βήματα ώστε να σώσετε την σχέση σας. Το να μοιραστείτε μια καινούργια εμπειρία με τον σύντροφό σας, απομακρύνοντας τον εαυτό σας από την πίεση της καθημερινότητας ίσως είναι αυτό που χρειάζεστε, αφού κατά την διάρκεια του Couple Massage με το άλλο σας μισό παράγονται από το σώμα οι εξής ορμόνες:

 • Οξυτοκίνη (η λεγόμενη και ορμόνη της αγάπης)
 • Ντοπαμίνη (βασική ορμόνη συνδεδεμένη με το κίνητρο και την δημιουργικότητα)
 • Σεροτονίνη

Με την βοήθεια των ορμονών αυτών οι οποίες ρυθμίζουν την ανθρώπινη διάθεση αλλά και των άριστα εκπαιδευμένων θεραπευτών μας εξασφαλίζεται η αποτελεσματικότητα του Couples Massage όσον αφορά την επανασύνδεση αλλά και την ενδυνάμωση της ήδη υπάρχουσας βαθιάς συναισθηματικής σύνδεσης με τον άνθρωπό σας! Και φυσικά με την υπηρεσία μας μασάζ στο σπίτι, δεν χρειάζεται καν να αποχωριστείτε κάν τον προσωπικό σας χώρο!

Μια τέλεια γνωριμία με τον κόσμο του μασάζ!

Πολλοί είναι οι άνθρωποι που θα ήθελαν να γνωρίσουν τον κόσμο του μασάζ αλλά για διάφορους λόγους διστάζουν. Ο κυριότερος συνήθως λόγος είναι το ότι δεν νιώθουν άνετα με το να βρεθούν μόνοι τους με έναν θεραπευτή και να του εμπιστευτούν το σώμα και κατ’ επέκταση την υγεία τους. Γι’ αυτό το Couples Massage είναι η τέλεια ευκαιρία να γνωρίσετε τον μαγικό κόσμο της Secret Massage μαζί με ένα από τα αγαπημένα σας πρόσωπα. Έτσι, μαζί με την απολαυστική συνεδρία μασάζ, θα μπορείτε να περάσετε και χρόνο με τα αγαπημένα σας πρόσωπα χωρίς να απομακρυνθείτε από την άνεση του σπιτιού σας χάρη στην υπηρεσία μασάζ κατ’ οίκον που διαθέτουμε!

Άριστα καταρτισμένο προσωπικό  για τις δικές σας ανάγκες!

Στην Secret Massage θα βρείτε μία ομάδα από άρτια εκπαιδευμένους θεραπευτές, έτοιμους να σας προσφέρουν στην άνεση του σπιτιού σας τις υψηλής ποιότητας υπηρεσίες τους, με την υπηρεσία μασάζ στο σπίτι! Αφού έρθετε σε επικοινωνία με την πλατφόρμα μας, οι θεραπευτές μας θα προσπαθήσουν να φτιάξουν ένα ιστορικό σας με τυχόν:

 • Προβλήματα υγείας που χρήζουν ειδικής μεταχείρισης 
 • Αλλεργίες σε κάποια αιθέρια έλαια ή υλικά που χρησιμοποιούμε
 • Το πρόβλημα που θέλετε να αντιμετωπίσουμε μαζί ή τον γενικότερο σκοπό που θα θέλατε να λάβετε ένα μασάζ.

Με αυτόν τον τρόπο, οι θεραπευτές μας θα είναι σε θέση να ανταποκριθούν στις ιδιαίτερες ανάγκες σας με αποτέλεσμα την ταχύτερη επίλυση του προβλήματός σας!

Όχι μόνο οικονομικά προσιτό

Στην Secret Massage σεβόμαστε εσάς και τα χρήματά σας, γι’ αυτό και πιστεύουμε πως όλοι οι άνθρωποι έχουν δικαίωμα σε μία από τις συνεδρίες μας. Έτσι, στην πλατφόρμα μας μπορείτε να βρείτε μία πληθώρα επιλογών τόσο σε υπηρεσίες όσο και σε πακέτα που να ταιριάζουν στις δικές σας ανάγκες! Ακόμα και στην περίπτωση που ο χρόνος σας είναι περιορισμένος, η πλατφόρμα μας διαθέτει συνεδρίες για όλους από τις πιο βασικές μέχρι και τις πιο πλήρεις. Και όλα αυτά από την ζεστασιά του σπιτιού σας με την υπηρεσία μασάζ κατ’ οίκον!

Ήρθε η ώρα να αναζητήσετε μια διαφυγή από την πιεστική καθημερινότητα απολαμβάνοντας ένα ευχάριστο διάλειμμα με την συντροφιά των ειδικών θεραπευτών μας που είναι σίγουρο ότι θα σας καταπλήξουν με την δεξιοτεχνεία τους και τον επαγγελματισμό τους. Επικοινωνήστε με την πλατφόρμα μας και μην ξεχνάτε πως ερχόμαστε στον προσωπικό σας χώρο με την υπηρεσία μασάζ στο σπίτι για να μην χάνετε καθόλου χρόνο από τις υποχρεώσεις σας!

Μενού Μασάζ Για Ζευγάρια

Μασάζ Για Ζευγάρια 30 λεπτών

Απολαύστε μία βασική συνεδρία Couples Massage 30 λεπτών με το άτομο της επιλογής σας. Το συγκεκριμένο πρόγραμμα είναι προσιτό για όσους ανθρώπους δεν διαθέτουν πληθώρα χρόνου στην ημέρα τους και μπορεί να συνδυάζεται τέλεια με την υπηρεσία μασάζ κατ’ οίκον.

Μασάζ Για Ζευγάρια 60 λεπτών

Πακέτο Couples Massage τριάντα λεπτών για να νιώσετε ισχυρή συναισθηματική αναζωογόνηση με το άλλο σας μισό διαθέτοντας μια μέση ποσότητα χρόνου. Οι μασέρ μας θα γνωρίσουν το σώμα σας με μία έντονη αίσθηση χαλάρωσης η οποία και θα μεγιστοποιηθεί στα 60 λεπτά που θα περάσετε με τον άνθρωπό σας.

Μασάζ Για Ζευγάρια 120 λεπτών

Αφήστε τους ειδικά εκπαιδευμένους θεραπευτές μας να σας ξεναγήσουν σε έναν κόσμο χαλάρωσης και συναισθηματικής ενδυνάμωσης σε συνδυασμό με την μεγάλη ποικιλία αιθέριων ελαίων που διαθέτει η πλατφόρμα μας με μία συνεδρία 120 λεπτών που δεν θα ξεχάσετε! 

Μασάζ Για Ζευγάρια 240 λεπτών

Κλείστε τώρα ραντεβού για μια πλήρη συνεδρία Couples Massage μίας ώρας η οποία περιλαμβάνει αιθέρια έλαια και χαλαρωτική μουσική. Βυθιστείτε σε έναν κόσμο πλήρους χαλάρωσης με το full package μας και συνδυάστε το με την υπηρεσία μασάζ στο σπίτι που διαθέτουμε για να ζήσετε μαγικές στιγμές επανασύνδεσης με το άλλο σας μισό ακόμα και στην άνεση του σαλονιού σας!

Αναζωογονήστε την σχέση σας!

Καιρός να κάνετε ένα διάλειμμα με τον έρωτά σας από την πλήξη της καθημερινότητας, η οποία φθείρει τα περισσότερα ζευγάρια με το Couples Massage και δώστε στους εαυτούς σας μια ευκαιρία να ανασάνουν!

SMGR60
Deep Tissue Massage

Αφεθείτε στα χέρια των ειδικών

Στην πλατφόρμα της Secret Massage, πέραν της μεγάλης ποικιλίας διαφόρων ειδών μασάζ που διαθέτουμε, έχουμε στο πλευρό μας και άριστα εκπαιδευμένους και πιστοποιημένους ειδικούς, έτοιμους να ακούσουν το πρόβλημά σας και τις ανάγκες σας, στην άνεση του χώρου σας με την υπηρεσία μασάζ κατ’ οίκον!

Συχνές Ερωτήσεις

Μα φυσικά! Τα χρήματα που έχετε διαθέσει και η συνεδρία είναι δικά σας για να τα απολαύσετε όπως εσείς επιθυμείτε. Καποιοι προτιμούν ακόμα και να κρατούν τα χέρια κατά την διάρκεια του μασάζ για μία πιο ρομαντική ατμόσφαιρα.

Ο αριθμός των συνεδριών ποικίλει ανάλογα με την ένταση του προβλήματος και το πρόβλημα που αντιμετωπίζετε.

Κάποια ελαφριά και χαλαρά πάνω απ’ όλα ρούχα που δεν θα δυσκολέψουν την διεξαγωγή του μασάζ, χαρίζοντάς σας άνεση και αυξημένη συναισθηματική διέγερση κατά την διάρκεια του μασάζ.

Ο θεραπευτής μας θα σας ενημερώσει για τυχόν ευεργετικά αποτελέσματα που μπορεί να έχουν κάποια έλαια αλλά η απόφαση για το ποια θα χρησιμοποιηθούν είναι καθαρά δική σας!

Προφανώς και ένας ειδικός θα σας βοηθήσει να λύσετε το πρόβλημά σας αλλά μια συνεδρία Couples Massage είναι πολύ πιο αισθησιακή και σας κάνει να νιώθετε άνετα χωρίς να εμπιστευτείτε τα προσωπικά σας προβλήματα σε κάποιον που δεν γνωρίζετε

Προφανώς και ένας ειδικός θα σας βοηθήσει να λύσετε το πρόβλημά σας αλλά μια συνεδρία Couples Massage είναι πολύ πιο αισθησιακή και σας κάνει να νιώθετε άνετα χωρίς να εμπιστευτείτε τα προσωπικά σας προβλήματα σε κάποιον που δεν γνωρίζετε

Απόλαυσε Όλες Τις Αγαπημένες Σου Θεραπείες Μασάζ Στο Χώρο Σου

Επιλέξτε αυτό που σας ταιριάζει καλύτερα και κλείστε τη συνεδρία σας. Το μασάζ στο σπίτι δεν ήταν ποτέ πιο εύκολο!

Επιλέξτε την πόλη σας

Κλείστε ραντεβού