Πως Λειτουργεί

Η ομάδα των επαγγελματιών και πιστοποιημένων μασέρ μας είναι εδώ για να σας προσφέρει την καλύτερη δυνατή εμπειρία μασάζ. Προσφέρουμε μια ποικιλία υπηρεσιών, από σουηδικό μασάζ μέχρι αθλητικό, και μπορούμε να ανταποκριθούμε σε οποιεσδήποτε προτιμήσεις μπορεί να έχετε.

Αν δεν είστε σίγουροι για το είδος του μασάζ που χρειάζεστε, η ομάδα μας μπορεί να σας καθοδηγήσει στην κατάλληλη υπηρεσία. Θέλουμε να αισθάνεστε χαλαροί και άνετοι κατά τη διάρκεια της συνεδρίας, γι’ αυτό ενημερώστε μας αν υπάρχει κάτι για να κάνουμε την εμπειρία σας καλύτερη.

ΕΥΚΟΛΑ ΚΑΙ ΓΡΗΓΟΡΑ ΜΕΣΩ ΤΗΛΕΦΩΝΟΥ

Μιλήστε Μαζί Μας Μέσω Τηλεφώνου & Μέσω WhatsApp

Τηλεφωνικό Κέντρο

+306983587714

Ώρες Επικοινωνίας
11:00-11:00

Ώρες Ραντεβού
11:00-02:00

Enquiries and Questions: info [at] secretmassage [dot] gr

Τηλεφωνικό Κέντρο

+306983587714


Download WhatsApp App.

 

SMGR28

1

Επιλογή θεραπείας

Προσφέρουμε υπηρεσίες μασάζ μέσα από μία μεγάλη γκάμα επιλογών για κάθε άτομο. Διαθέτουμε μια ομάδα επαγγελματιών θεραπευτών που είναι ειδικοί στον τομέα τους.

2

Διαλέξτε ώρα και μέρος

Μπορείτε να κλείσετε το μασάζ σας online ή να μας καλέσετε. Μόλις λάβουμε τα στοιχεία σας, θα στείλουμε έναν θεραπευτή στην τοποθεσία σας την ώρα που έχετε επιλέξει. Εάν έχετε οποιεσδήποτε ερωτήσεις ή θέλετε περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τις υπηρεσίες μας, μη διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας. Είμαστε πάντα πρόθυμοι να σας βοηθήσουμε!

3

Χαλαρώστε και ερχόμαστε σε εσάς

Με το που κάνετε την κράτησή σας, μπορείτε να ξεχάσετε τα πάντα και να χαλαρώσετε. Ένας από τους ειδικούς θεραπευτές μας θα έρθει στην τοποθεσία σας, στην ώρα του/της, για να σας προσφέρει μια καταπληκτική εμπειρία μασάζ.

Απόλαυσε Όλες Τις Αγαπημένες Σου Θεραπείες Μασάζ Στο Χώρο Σου

Επιλέξτε αυτό που σας ταιριάζει καλύτερα και κλείστε τη συνεδρία σας. Το μασάζ στο σπίτι δεν ήταν ποτέ πιο εύκολο!

Συχνές Ερωτήσεις

Η τιμή για τις υπηρεσίες μασάζ μας περιλαμβάνει το κόστος του ίδιου του μασάζ, καθώς και τυχόν φόρους και τέλη. Εάν έχετε οποιεσδήποτε ερωτήσεις που σχετίζονται με την τιμή, ενημερώστε μας.

Δεχόμαστε μετρητά, και όλες τις μεγάλες πιστωτικές κάρτες. Οι θεραπείες μασάζ κατ’οίκον μπορούν επίσης να χρεωθούν στο πρόγραμμα ασφάλισής σας (φυσιοθεραπείες).

Τα μασάζ μας κυμαίνονται συνήθως από 30 λεπτά έως 1 ώρα. Ωστόσο, μπορούμε να προσαρμόσουμε τη διάρκεια του μασάζ σας για να καλύψει τις ιδιαίτερες ανάγκες σας.

Ναι, προσφέρουμε εκπτώσεις για ηλικιωμένους, φοιτητές και στρατιωτικό προσωπικό. Προσφέρουμε επίσης προσφορές πακέτων, εάν σκοπεύετε να προγραμματίσετε πολλαπλά ραντεβού. Επικοινωνήστε μαζί μας για περισσότερες πληροφορίες.

Η συχνότητα των μασάζ σας θα εξαρτηθεί από τις ατομικές σας ανάγκες. Ορισμένοι άνθρωποι κάνουν μασάζ μία φορά την εβδομάδα, ενώ άλλοι μία φορά το μήνα. Θα συνεργαστούμε μαζί σας για να καθορίσουμε το καλύτερο πρόγραμμα για εσάς.

Καταλαβαίνουμε ότι μερικές φορές πρέπει να ακυρώσετε ή να επαναπρογραμματίσετε το ραντεβού σας. Απλώς σας ζητάμε να μας ειδοποιείτε τουλάχιστον 24 ώρες νωρίτερα, ώστε να μπορούμε να εξυπηρετήσουμε άλλους πελάτες. Εάν ακυρώσετε το ραντεβού σας με λιγότερο από 24 ώρες ειδοποίησης ή δεν εμφανιστείτε στο ραντεβού σας, ενδέχεται να χρεωθείτε την πλήρη τιμή του μασάζ.

Κλείστε ραντεβού

Επιλέξτε την πόλη σας