Πώς Να Κάνεις Το Τέλειο Ερωτικό Μασάζ

Table of Contents

Ερωτικό μασάζ Αθήνα…μασάζ ερωτικό κατ οικον ακούν και τρελαίνονται! Αλλά πώς μπορείς να κάνεις το καλύτερο αισθησιακό μασάζ στο σύντροφό σου;

Ερωτικό Μασάζ

Τι Είναι Το Ερωτικό Μασάζ

Το ερωτικό μασάζ είναι ένα είδος μασάζ που επικεντρώνεται στις ερωτογενείς ζώνες του σώματος. Μπορεί να γίνει με διάφορες τεχνικές, εργαλεία και έλαια. Συνήθως έχει ως αποτέλεσμα τόσο τη σωματική και συναισθηματική χαλάρωση όσο και την ευχαρίστηση.

Πώς κάνω ερωτικό μασάζ

Σε αντίθεση με το κανονικό μασάζ, το ερωτικό μασάζ έχει σχεδιαστεί για να απελευθερώσει το άγχος και να μειώσει τα νεύρα του αποδέκτη του, ενώ ταυτόχρονα αυξάνει ή επιτυγχάνει σεξουαλική απόλαυση.

Εισαγωγή – Αισθησιακό Μασάζ

Από το τυπικό μασάζ που μπορεί να σας προσφέρει χαλάρωση μέχρι το εξαιρετικό ερωτικό μασάζ, το οποίο έχει μια επίδραση που αλλάζει τη ζωή σας – αυτές είναι μόνο μερικές από τις πολλές διαθέσιμες επιλογές. Σε αντίθεση με το παραδοσιακό μασάζ, το ερωτικό μασάζ έχει σχεδιαστεί για να μειώνει την ένταση και το στρες, ενώ παράλληλα παράγει ή αυξάνει τη σεξουαλική διέγερση του δέκτη. Ο στόχος αυτού του τύπου μασάζ δεν είναι μόνο η χαλάρωση αλλά και η αυξημένη αίσθηση διέγερσης.

Για όσους επιθυμούν να προσφέρουν στον σύντροφό τους ένα διεγερτικό μασάζ, είναι απαραίτητο να δώσετε όλη σας την προσοχή και την προσπάθεια. Περιποιηθείτε το σώμα της με το άγγιγμά σας, εξασφαλίζοντας ότι είστε άριστοι τόσο στο μασάζ όσο και στη σεξουαλική διέγερση. Αυτό είναι που μετατρέπει ένα συνηθισμένο μασάζ σε ένα οικείο ταξίδι αυξημένης απόλαυσης.

Βελτιωμένη Διάθεση Στο Έπακρο

Ενθαρρύνετε τον σύντροφό σας να γδυθεί και να ξαπλώσει μπρούμυτα στο κρεβάτι. Αν ανησυχεί για το επίπεδο άνεσής του, προσφέρετε του ένα σεντόνι για μερική ή πλήρη κάλυψη.

Χαμηλώστε τα φώτα, ανάψτε μερικά κεριά και επιλέξτε ένα χαλαρωτικό soundtrack – δεν χρειάζεται καν να είναι τυπική μουσική για σπα ή ήχοι από το δάσος της βροχής- απλά επιλέξτε κάτι που ξέρετε ότι αρέσει στον σύντροφό σας. Για να ολοκληρώσετε πραγματικά την ατμόσφαιρα, προσθέστε στο δωμάτιο και ένα άρωμα με βάση αιθέρια έλαια.

Πριν από την έναρξη του μασάζ, είναι σημαντικό για εσάς και τη σύντροφό σας να καθορίσετε τα όρια – όπως για παράδειγμα τις περιοχές του σώματός της που προτιμά να μην αγγίζονται.

Ερωτικό Μασάζ Αθήνα

Ξύπνα Όλες Τις Αισθήσεις

Πριν αρχίσετε να δουλεύετε τους σφιγμένους μύες της συντρόφου σας, αφιερώστε λίγο χρόνο για να τη βοηθήσετε να νιώσει αγκυροβολημένη στο παρόν και συνδεδεμένη με το σώμα της, κάνοντας κάποιο άγγιγμα ή αισθησιακό παιχνίδι. Η Charla Hathaway, προπονήτρια οικειότητας και κλινική σεξολόγος, η οποία έχει συγγράψει ένα βιβλίο για το ερωτικό μασάζ, συνιστά τη χρήση φτερών, γουναρικών, μεταξωτών μαντηλιών και δερμάτινων μαστιγίων πριν από οποιοδήποτε λάδι για να ενισχύσει την εμπειρία.

Χρησιμοποιώντας Λάδι Για Μασάζ

Όταν έρθει η ώρα να κάνετε το μασάζ, μην αρπάξετε οποιοδήποτε προϊόν στο ράφι σας, αλλά χρησιμοποιήστε λάδι. Όπως συνιστά η Hathaway, το λάδι καρύδας είναι ιδανικό κατά τη διάρκεια του καλοκαιριού, ενώ το αμυγδαλέλαιο λειτουργεί καλύτερα τη χειμερινή περίοδο. Αυτό συμβάλλει στη διασφάλιση μιας αυθεντικής εμπειρίας μασάζ κάθε φορά.

Ενισχύστε ακόμη περισσότερο τη χαλάρωση ενσωματώνοντας λάδι μασάζ CBD. Απλά φροντίστε να ελέγξετε πρώτα για τυχόν δερματικές αλλεργίες! Μια επαγγελματική συμβουλή: Αν σκοπεύετε να ολοκληρώσετε με ένα διεγερτικό μασάζ, χρησιμοποιήστε λάδι καρύδας ή πλύνετε τα χέρια σας πριν εμπλακείτε σε κολπική διείσδυση, καθώς ορισμένα συστατικά μπορεί να επηρεάσουν την ευαίσθητη ισορροπία του pH του κόλπου.

Easy and Steady Does The Trick

Αρχικά, τα πρώτα είκοσι λεπτά ενός ερωτικού μασάζ δεν πρέπει να διαφέρουν από ένα κανονικό μασάζ. Δεν θέλετε να πέσετε κατευθείαν στις πιο ευαίσθητες περιοχές του συντρόφου σας- αντίθετα, προχωρήστε αργά και βοηθήστε τον να χαλαρώσει καθώς πλησιάζετε προς αυτές τις ερωτογενείς ζώνες. Αυτό δημιουργεί προσμονή, ώστε όταν τελικά φτάσετε στην προσωπική του περιοχή να είναι τόσο ψυχικά όσο και σωματικά έτοιμος για περισσότερα!

Σύμφωνα με τη Susan Findlay, διευθύντρια του North London School of Sports Massage, χρησιμοποιήστε την παλάμη σας και κινήστε την με συνεχείς κυκλικές κινήσεις σε κάθε μυ για δύο ολόκληρα λεπτά. Επικεντρωθείτε σε όλο το μήκος πριν προχωρήσετε σε άλλη περιοχή. Αν τυχαίνει να συναντήσετε κόμπους κατά τη διάρκεια αυτής της διαδικασίας, φροντίστε να εστιάσετε εκεί ιδιαίτερη προσοχή μέχρι να δουλέψουν διεξοδικά.

μασαζ ερωτικο κατ οικον

Πρώτα Μασάζ, Μετά Πειράγματα

Τώρα ήρθε η ώρα να απογειώσετε την εμπειρία του μασάζ σας! Χωρίς να κάνετε άμεση επαφή, πλησιάστε βασανιστικά τις ευαίσθητες περιοχές του συντρόφου σας. Για παράδειγμα, όταν κάνετε μασάζ στο στήθος – αποφύγετε το άμεσο άγγιγμα των θηλών και αντ’ αυτού επικεντρωθείτε στην περιοχή γύρω από αυτές. Όταν διεγείρετε τις ερωτογενείς ζώνες κοντά στο κάτω μέρος του κορμού του ή της – ξεκινήστε εξερευνώντας το σημείο όπου ο γοφός του συναντά τη λεκάνη του, προτού προχωρήσετε νοτιότερα. Οι δυνατότητες είναι ατελείωτες και περιορίζονται μόνο από τη φαντασία!

Εστίασε Τη Μάλαξη Σε Ορισμένα Σημεία

Όταν η σεξουαλική ένταση φτάσει στο αποκορύφωμά της, μόνο τότε θα πρέπει να προχωρήσετε στο άγγιγμα συγκεκριμένων σημείων. Ξεκινήστε με στρογγυλές κινήσεις γύρω από την κλειτορίδα του συντρόφου σας και σταδιακά ανεβάστε το επίπεδο – είτε πρόκειται για άμεση διέγερση είτε για στοματική δράση. Για να δημιουργήσετε πολυποίκιλες αισθήσεις ταυτόχρονα για την απόλαυσή της, η Hathaway συμβουλεύει να της ζητήσετε να “ακολουθήσει” αυτό που κάνετε- μπορεί να διεγείρει τον εαυτό της ενώ εσείς μπαίνετε από κάτω!

Μαγευτικό Grand Φινάλε

Μετά τις προσπάθειές σας, υπάρχει μεγάλη πιθανότητα ο σύντροφός σας να βιώσει μια εκστατική κορύφωση από όλο το συσσωρευμένο πάθος. Στη συνέχεια, θα αισθάνεται χαλαρή και ικανοποιημένη. Παρηγορήστε την στην αγκαλιά σας μετά τον οργασμό, καθώς σημειώνετε όσα μάθατε για το σώμα και τις προτιμήσεις της. Για να ενδυναμώσετε περαιτέρω τον δεσμό μεταξύ σας, συνεχίστε με τακτικές συνεδρίες αισθησιακού μασάζ- σύμφωνα με τη Hathaway είναι καλύτερο να γίνεται “τουλάχιστον μία φορά τον μήνα, ώστε και οι δύο σύντροφοι να γνωριστούν σε βαθύτερα επίπεδα”.

Share:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn

Related Posts

Απόλαυσε Όλες Τις Αγαπημένες Σου Θεραπείες Μασάζ Στο Χώρο Σου

Επιλέξτε αυτό που σας ταιριάζει καλύτερα και κλείστε τη συνεδρία σας. Το μασάζ στο σπίτι δεν ήταν ποτέ πιο εύκολο!

Κλείστε ραντεβού

Επιλέξτε την πόλη σας