Ρεφλεξολογία

Ρεφλεξολογία ονομάζεται μια ειδική τεχνική μασάζ, που σκοπό της έχει να απαλλάξει τον θεραπευόμενο από διάφορα προβλήματα τόσο σωματικά όσο και ψυχικά μέσα από μία σειρά ειδικών πιέσεων οι οποίες ασκούνται κυρίως στα πόδια ή αν αυτό δεν είναι εφικτό, τότε στις παλάμες του θεραπευόμενου. Ανήκει στον κλάδο της εναλλακτικής ιατρικής και πλέον μέσω της πλατφόρμας μας μπορείτε να την απολαύσετε και εσείς.

Ρεφλεξολογία

Πώς λειτουργεί η Ρεφλεξολογία?

Οι υποστηρικτές της Ρεφλεξολογίας πιστεύουν πως μέσα από την άσκηση πιέσεων σε συγκεκριμένα σημεία του πέλματος του ποδιού, εκ των οποίων το καθένα κατά την πίεσή του προκαλεί μια αντανακλαστική αντίδραση στο ανάλογο όργανο ή μέρος του σώματος. Με τον τρόπο αυτό, ενεργοποιούνται οι νευρικοί και αμυντικοί δίοδοι του σώματος, προωθώντας την επίλυση του εκάστοτε προβλήματος. Καθώς το πρόβλημά σας ή ο χρόνος σας μπορεί να σας κάνουν να σκεφτείτε ότι δεν μπορείτε να απολαύσετε μια συνεδρία ρεφλεξολογίας, σκεφτείτε το ξανά! Μέσω της υπηρεσίας μας ‘’μασάζ κατ’ οίκον σας φέρνουμε την ρεφλεξολογία στο σπίτι σας.

 

Γρήγορη αν γίνεται σωστά

Πολλοί είναι αυτοί που θα αναρωτηθούν, αν διαθέτουν τον απαραίτητο χρόνο στην ημέρα τους για να τον επενδύσουν σε μια συνεδρία Ρεφλεξολογίας, αφού μια τόσο επαναστατική θεραπεία ‘’θα πρέπει να διαρκεί πολύ ώρα’’ σωστά? Η πραγματικότητα όμως είναι πολύ διαφορετικη καθώς η ρεφλεξολογία δεν είναι μία απλή συνεδρία μασάζ. Το άριστα καταρτισμένο προσωπικό μας, μπορεί σε μία συνεδρία των 20-30 λεπτών, την οποία σας φέρνουμε στον χώρο σας με την υπηρεσία ‘’μασάζ στο σπίτι’’, να προσφέρει στα πέλματά σας τις κατάλληλες πιέσεις χωρίς ωστόσο να τα ‘’υπερφορτίσει’’. 

 

Μέγιστα αποτελέσματα με τα έλαιά μας

Αναρωτιέστε αν μπορεί μία συνεδρία Ρεφλεξολογίας να γίνει ακόμα πιο αποτελεσματική? Η απάντηση είναι ‘’φυσικά’’! Ποιος είναι όμως ο τρόπος? Μέσα από την μεγάλη ποικιλία εκλεκτών αιθέριων ελαίων που διαθέτει το κατάστημά μας οι ειδικοί ρεφλεξολόγοι μας θα χαρούν, με την υπηρεσία ‘’μασάζ κατ’ οίκον’’, να προσφέρουν στο σώμα σας την κατάλληλη θεραπεία, ενώ ταυτόχρονα θα αποκτήσετε πιο μαλακά και υγιή πόδια, καθώς οι ειδικοί μας θα συνδυάσουν τις πιέσεις των πελμάτων σας με τα θεραπευτικά μας έλαια. Όλα αυτά με το ‘’μασάζ στο σπίτι’’!

 

Ρεφλεξολογία κατά του άγχους

Καταπολεμήστε το άγχος και το στρες με την βοήθεια της Ρεφλεξολογίας και των κατάλληλα καταρτισμένων επαγγελματιών που διαθέτει η πλατφόρμα μας.

Μέσα από μία ποικιλία ειδικών πιέσεων στα πέλματά σας, οι Ρεφλεξολόγοι μας έχουν την δυνατότητα να ‘’ξεμπλοκάρουν’’ τα ενεργειακά σας ‘’κανάλια’’, και να χαρίσουν και πάλι στο σώμα σας την χαλάρωση και την ευεξία που του αξίζει. Φυσικά όλα αυτά, χωρίς να χρειαστεί να μετακινηθείτε από το σαλόνι σας, με την υπηρεσία ‘’μασάζ κατ οίκον που διαθέτει η πλατφόρμα μας στο δυναμικό της.

 

Όλοι έχουν δικαίωμα σε μία συνεδρία

Εάν το μόνο που σας κρατάει πίσω από το να κλείσετε ‘’τώρα’’ μία συνεδρία Ρεφλεξολογίας μαζί μας είναι το οικονομικό ‘’κομμάτι’’, ερχόμαστε να σας καθησυχάσουμε. Στην πλατφόρμα μας πιστεύουμε ότι όλοι έχουν δικαίωμα στην υγεία, γι αυτό και διαθέτουμε πακέτα προσφορών για όλες τις οικονομικές επιφάνειες μέσα στο ίδιο σας το σπίτι, συνδυάζοντας την υψηλής ποιότητας συνεδρία Ρεφλεξολογίας σας με την άνεση και ζεστασιά του προσωπικού σας χώρου, με την υπηρεσία ‘’μασάζ στο σπίτι’’. Με την υπηρεσία ‘’μασάζ κατ’ οίκον, ακόμα και τα έξοδα που θα χρειαζόσασταν για να μεταβείτε στον πιο κοντινό Ρεφλεξολόγο σας μηδενίζονται αφού ερχόμαστε εμείς σε εσάς!

 

Πιστοποιημένο και φιλικό προσωπικό

Μία απλή συνεδρία Ρεφλεξολογίας όμως δεν θα ήταν αρκετή να λύσει τα προβλήματά σας, χωρίς ένα άριστα εκπαιδευμένο προσωπικό στο αντικείμενο της Ρεφλεξολογίας, το οποίο μπορεί να βρίσκεται στον χώρο σας, αφού κλείσετε ραντεβού μέσω της πλατφόρμας μας, με την υπηρεσία ‘’μασάζ στο σπίτι’’. Εύκολα και γρήγορα!

Μενού Ρεφλεξολογία

Ρεφλεξολογία 30 λεπτών

Απολαύστε μια βασική συνεδρία Ρεφλεξολογίας διάρκειας 30 λεπτών και γνωρίστε τον μαγικό κόσμο της Ρεφλεξολογίας σήμερα!

Ρεφλεξολογία 60 λεπτών

Γευτείτε την συνεδρία Ρεφλεξολογίας διάρκειας μίας ώρας και εμπλουτίστε την ημέρα σας με ένα θεραπευτικό μασάζ που θα σας καταπλήξει!

Ρεφλεξολογία 120 λεπτών

Απολαύστε μια συνεδρία Ρεφλεξολογίας 120 λεπτών για εγγυημένη ανακούφιση από κάθε πρόβλημα που μπορεί να αντιμετωπίζετε μέσω των ειδικών τεχνικών μας!

Ρεφλεξολογία 240 λεπτών

Απογειώστε την συνεδρία Ρεφλεξολογίας σας με το πλήρες πακέτο συνεδρίας των 240 λεπτών για θεραπεία από κάθε πρόβλημα που αντιμετωπίζετε σε βάθος

Ρεφλεξολογία και μαλακά πόδια

Μια απλή συνεδρία Ρεφλεξολογίας μπορεί να απογειωθεί με μερικά από τα αιθέρια έλαια που διαθέτει η πλατφόρμα μας, χαρίζοντάς σας υγεία αλλά και μαλακά πόδια γεμάτα ευεξία.

SMGR56
SMGR55

Ρεφλεξολογία και ενέργεια

Η πιεστική καθημερινότητά μας μπορεί σύμφωνα με την ρεφλεξολογία να ‘’μπλοκάρει’’ την ροή της ενέργειας μέσα από το σώμα μας, λόγω διαφόρων παραγόντων όπως το στρες. η Ρεφλεξολογία όμως, με τις ειδικές τεχνικές πιέσεών της είναι εδώ για να σας λύσει τα χέρια!

Συχνές Ερωτήσεις

Η Ρεφλεξολογία αν και υποστηρίζεται από πολλούς Ρεφλεξολόγους ανά τον κόσμο, δεν είναι αναγνωρισμένη ως επιστήμη.

Είναι απολύτως ασφαλές αρκεί να γίνεται πάντα σε συνεννόηση και την συγκατάθεση του προσωπικού σας γιατρού. 

Χάρη στους ειδικά εκπαιδευμένους Ρεφλεξολόγους που διαθέτουμε η εμπειρία σας στο σπίτι δεν θα υποβιβαστεί στο ελάχιστο!

Ο αριθμός των απαραίτητων συνεδριών ποικίλει ανάλογα με την έκταση του προβλήματός σας.

Χάρη στην Ρεφλεξολογία θα μπορέσετε να καταπολεμήσετε ψυχολογικά προβλήματα όπως το άγχος και το αυξημένο στρές.

Προφανώς και όχι καθώς ένας ειδικός στην ρεφλεξολογία είναι αναντικατάστατος.

Απόλαυσε Όλες Τις Αγαπημένες Σου Θεραπείες Μασάζ Στο Χώρο Σου

Επιλέξτε αυτό που σας ταιριάζει καλύτερα και κλείστε τη συνεδρία σας. Το μασάζ στο σπίτι δεν ήταν ποτέ πιο εύκολο!

Επιλέξτε την πόλη σας

Κλείστε ραντεβού