Reiki

To Ρέικι είναι παραδοσιακή Ιαπωνική ενεργειακή θεραπεία που βασίζεται στην μεταβίβαση της πνευματικής συμπαντικής ενέργειας Ρέικι και η οποία έχει ευεργετικά αποτελέσματα, όπως βελτίωση της υγείας, σωματική ευεξία, χαλάρωση, νοητική ηρεμία, αισιοδοξία, ανάπτυξη θετικών συναισθημάτων, ανάπτυξη συμπόνιας, πνευματική ανέλιξη.

Reiki

Γενικά περι Ρέικι

Το ρέικι είναι μία μορφή εναλλακτικής ιατρικής η οποία αναπτύχθηκε το 1922 στην Ιαπωνία από τον Βουδιστή μοναχό Dr Mikao Usui. Έκτοτε το Ρέικι έχει προσαρμοστεί σε διάφορες πολιτισμικές παραδόσεις. Χρησιμοποιεί μια τεχνική που ονομάζεται παλμική θεραπεία (palm healing) ή θεραπεία αγγίγματος (hands-on-healing).

Σχολές Ιαπωνικού κλάδου

Εκτός από το «Παραδοσιακό Ιαπωνικό Ρέικι» χρησιμοποιείται συνήθως για να περιγράψει συγκεκριμένη θεραπευτική τέχνη Ρέικι η οποία αναπτύχθηκε από τον Ουσούι Μικάο το 1922, υπάρχουν και άλλες σχολές Ιαπωνικού κλάδου που καθιερώθηκαν ως Παραδοσιακές, όπως  παρακάτω:

Usui Reiki Ryoho Gakkai

Reido Reiki Gakkai

Komyo Reiki Kai

Jikiden Reiki

Τί είναι η μέθοδος Ρέικι

Η μέθοδος Ρέικι είναι μία φυσική ενεργειακή τεχνική που χρησιμοποιεί το άγγιγμα των χεριών για να μεταβιβάσει την συμπαντική πνευματική ενέργεια Ρέικι, είναι απλή στην εφαρμογή της και πολύ αποτελεσματική.

Το Ρέικι βοηθά στην αποκατάσταση προβλημάτων σωματικών, ψυχικών, νοητικών. Ένα άτομο μπορεί να πάρει Ρέικι για κάποιο πρόβλημα υγείας αλλά και για την ανακούφιση πόνων, για χαλάρωση, για εξάλειψη άγχους.​

Πως εφαρμόζεται το Ρέικι

Το άτομο που παίρνει Ρέικι, φορώντας όλα τα ρούχα, ξαπλώνει σε ένα κρεβάτι μασάζ.

Ο θεραπευτής Ρέικι διοχετεύει την ενέργεια Ρέικι, ακουμπώντας απαλά τα χέρια του σε διάφορα σημεία του σώματος του αποδέκτη όπως στο κεφάλι, την κοιλιά, την πλάτη, σε άλλα σημεία και σε όποιο σημείο υπάρχει δυσφορία ή πόνος.​

Στην Αγωγή Ρέικι δεν χρησιμοποιούνται ούτε κρύσταλλοι, ούτε έλαια, ούτε χειρομάλαξη, αφού όλα αυτά δεν έχουν καμία σχέση με την παραδοσιακή μέθοδο Ρέικι που είναι αυτοδύναμα αποτελεσματική.​

Τι περιλαμβάνει η Συνεδρία Ρέικι

Η Συνεδρία Ρέικι περιλαμβάνει Αγωγή Ρέικι διάρκειας μέχρι  60-70 λεπτών.

Εάν υπάρχει κάποιο συγκεκριμένο πρόβλημα που αντιμετωπίζει ο αποδέκτης οι συνεδρίες θα οριστούν σε συνεννόηση με τον θεραπευτή για το καλύτερο αποτέλεσμα.

​Το πρόγραμμα, ο αριθμός και η συχνότητα των συνεδριών Ρέικι, καθορίζεται από τη φύση του προβλήματος, τις ανάγκες και τη δυνατότητα του αποδέκτη.

Πως διεξάγεται η Συνεδρία Ρέικι

​Η συνεδρία Ρέικι διεξάγεται σε επαγγελματικό κρεβάτι μασάζ και σε ειδικά διαμορφωμένο χώρο.

Η Συνεδρία Αγωγής Ρέικι είναι ατομική και παρέχεται κατόπιν ραντεβού στο χώρο μας ή στο χώρο του αποδέκτη.

Μενού Reiki

Usui Reiki Healing Therapy

Η δυναμική του Ρέικι, ακολουθώντας τις παραδοσιακές Ιαπωνικές Τεχνικές του Usui Reiki Ryoho μας βοηθά να γνωρίσουμε την χαλάρωση και την ευεξία μέσω της εξισορρόπησης της ενέργειας μας. Βοηθά στην διαχείριση του στρες και αναζωογονεί το πνεύμα προσφέροντας εσωτερική ηρεμία. Οι συνεδρίες είναι πάντοτε ατομικές, ώστε ο εξυπηρετούμενος να έχει την δυνατότητα να βιώσει την εμπειρία στον δικό του χρόνο, με ασφάλεια κατόπιν επιβεβαιωμένου ραντεβού.

Reiki Distance Healing Session

Η συμπαντική ενέργεια υπερβαίνει το χρόνο και το χώρο και μπορεί να λειτουργήσει θεραπευτικά οπουδήποτε στον κόσμο, σε οποιονδήποτε, οποιαδήποτε χρονική στιγμή. Ο πρακτικος του Reiki στο επίπεδο του Master, γνωρίζει την τεχνική της ενεργειακής σύνδεσης με τον θεραπευόμενο, ακόμα και αν δεν βρίσκονται στον ίδιο χώρο. Η εξ αποστάσεως θεραπεία (Distance Reiki Healing) είναι εξίσου αποτελεσματική και ο εξυπηρετούμενος μπορεί να απολαύσει τα οφέλη της από την άνεση του σπιτιού του, με ασφάλεια. Το μόνο που απαιτείται είναι η εκ των προτέρων συνεννόηση μέσω τηλεφώνου, messenger ή e-mail.

Ατομικά Σεμινάρια Ρέικι

Διοργάνωση σεμιναρίων Ρέικι, διαλογισμού και οραματισμού με στόχο τη βελτίωση, την πνευματική εξέλιξη και την προσωπική ανάπτυξη.

Συχνές Ερωτήσεις

Το Ρέικι βοηθά σε κάθε πρόβλημα σωματικό, ψυχολογικό ή νοητικό. Το Ρέικι βοηθά να εξαλειφθεί το άγχος και το στρες, να αντιμετωπισθούν ψυχοσωματικά προβλήματα, να ανακουφιστούν πόνοι, όπως πονοκέφαλοι και ημικρανίες, στομαχόπονοι, κολικοί, νευραγλίες, μυϊκοί πόνοι, να αποκατασταθούν καψίματα, φλεγμονές, διαστρέμματα, προβλήματα του αυχένα, της πλάτης, μέσης, αλλά και σε χρόνιες και σοβαρές παθήσεις όπως καρδιοπάθειες, διαβήτη και άλλες.

Το Ρέικι είναι μία ήπια ενεργειακή μέθοδος που δεν αντικαθιστά την συνετή και κατάλληλη χρήση της αρμόδιας κλασικής ιατρικής περίθαλψης και ψυχοθεραπευτικής βοήθειας. 

Το Ρέικι λειτουργεί αρμονικά παράλληλα με κάθε ιατρική θεραπεία, φαρμακευτική αγωγή, ψυχολογική θεραπεία και βοηθά στην ανάρρωση, αποκατάσταση και βελτίωση της υγείας.

 Το Ρέικι είναι μία απλή φυσική ενεργειακή μέθοδος που δημιουργεί τις θετικές προϋποθέσεις για ένα υγιές σώμα και νου.

Για να ασχοληθεί κάποιος με αυτό δε χρειάζεται να έχει ιδιαίτερες γνώσεις ανατομίας ή ιατρικής, ούτε κάποιο ιδιαίτερο ταλέντο, αρκεί να βρει καποιον δάσκαλο που να τον συντονίσει με αυτή την ενέργεια. Μοναδική προϋπόθεση είναι η επιθυμία για βελτιωμένη υγεία και καλύτερη ζωή.

Ρέι είναι η ιερή θεραπευτική ενέργεια που έρχεται από τα Ανώτερα πνευματικά επίπεδα, δηλαδή η συμπαντική όψη της ενέργειας και το Κι είναι η ενέργεια που υπάρχει παντού και διαρρέει σε κάθε ζωντανό οργανισμό.

Η ενέργεια Reiki (Ρέικι), όταν διαρρέει το φυσικό σώμα, διεγείρει την ικανότητα του οργανισμού για αυτό-θεραπεία, στα πιο βαθιά επίπεδα, και καθαρίζει τα συναισθηματικά και νοητικά μπλοκαρίσματα.

Το Reiki (Ρέικι) καθαρίζει το σώμα από αρνητικές ενέργειες, ισορροπεί τα ενεργειακά κέντρα μας, φέρνοντας αρμονία στο νου, στο σώμα και στο πνεύμα.

Το Ρέικι είναι μια τεχνική που σέβεται κάθε άνθρωπο ανεξάρτητα από τις θρησκευτικές, ιδεολογικές ή φιλοσοφικές του πεποιθήσεις. 

Το Ρέικι λειτουργεί ανεξάρτητα από πίστη. 

Έτσι άνθρωποι σε όλο τον κόσμο εξασκούν το Ρέικι όποια κι αν είναι η θρησκεία τους, η φυλή, η μόρφωση ή η κοινωνική θέση τους. Το Ρέικι είναι μία πνευματική μέθοδος που ενώνει τους ανθρώπους ανά τον κόσμο.

Το Ρέικι αγαπάει τη συνεργασία και γι αυτό μπορούμε να το συνδυάσουμε με Σιάτσου, Βελονισμό, Χειρομάλαξη, Ρεφλεξολογία, Ηχοθεραπεία, μεθόδους άσκησης πριν ή μετά, διαλογισμό και φυσικά με κρυστάλλους και μεθόδους με αιθέρια έλαια.

Απόλαυσε Όλες Τις Αγαπημένες Σου Θεραπείες Μασάζ Στο Χώρο Σου

Επιλέξτε αυτό που σας ταιριάζει καλύτερα και κλείστε τη συνεδρία σας. Το μασάζ στο σπίτι δεν ήταν ποτέ πιο εύκολο!

Επιλέξτε την πόλη σας

Κλείστε ραντεβού