Shiatsu Massage

Αυτή η εξειδικευμένη τεχνική μασάζ, έρχεται να σας προσφέρει χαλάρωση και ανακούφιση για όλο το σώμα, μέσα από την ποικιλία ειδικών τεχνικών που διαθέτει στο δυναμικό της. Με προέλευση από τα βάθη της μακρινής Ιαπωνίας, το συγκεκριμένο είδος μασάζ, που στην γλώσσα μας μεταφράζεται ως ‘’πίεση με τα δάχτυλα’’, κρύβει πίσω από το όνομά του μια βαθιά φιλοσοφία την οποία η πλατφόρμα μας είναι έτοιμη να σας προσφέρει στην ζεστασιά του σπιτιού σας.

Μασάζ Σιάτσου

Πώς δουλεύει το Shiatsu?

To Shiatsu (ελληνιστί σιάτσου), μέσα από μια ποικιλία εξειδικευμένων τεχνικών που χρησιμοποιεί όπως: πιέσεις με τους αγκώνες, τα δάχτυλα, τα γόνατα κ.α. αλλά και σε συνδυασμό με τους εξειδικευμένους και πλήρως καταρτισμένους μασέρ που διαθέτει η πλατφόρμα μας, είναι ικανό να σας προσφέρει ανακούφιση από τυχόν πόνους και τραυματισμούς καθώς και να γαληνέψει τόσο το πνεύμα όσο και το σώμα σας. Μια βασική συνεδρία Shiatsu, διαρκεί περίπου μία ώρα, καθώς βρίσκεστε ξαπλωμένοι με άνετη ενδυμασία στα ειδικά στρώματα που διαθέτουμε, στην ασφάλεια του προσωπικού σας χώρου με την υπηρεσία ‘’μασάζ στο σπίτι’’.

Όλοι έχουν δικαίωμα σε μια συνεδρία Shiatsu

Δεδομένου ότι μια βασική συνεδρία Shiatsu διαρκεί περίπου μία ώρα, πολλοί μπορεί να αναρωτηθούν εάν διαθέτουν τον απαραίτητο χρόνο στην καθημερινότητά τους ώστε να απολαύσουν μια από τις συνεδρίες μας. Η πλατφόρμα μας ωστόσο, έχει την απάντηση, αφού μία από τις υπηρεσίες που προσφέρει η πλατφόρμα μας είναι το ‘’μασάζ στο σπίτι’’. Ακόμα και αν ο χρόνος σας είναι περιορισμένος, στην Secret Massage, πιστεύουμε πως όλοι αξίζουν μια συνεδρία Shiatsu.

Απογειώστε την εμπειρία της τεχνικής Shiatsu

Χάρη στην μεγάλη ποικιλία αιθέριων ελαίων που διαθέτει η πλατφόρμα μας, σας δίνεται η δυνατότητα να συνδυάσετε την υπηρεσία μας ‘’μασάζ στο σπίτι’’ με μία μεγάλη γκάμα από έλαια που θα σας επιτρέψουν να αδράξετε τα μέγιστα θετικά αποτελέσματα από την συνεδρία Shiatsu σας. Αφεθείτε στα χέρια του ειδικά εκπαιδευμένου προσωπικού μας, ώστε να σας μετατρέψει τον προσωπικό σας χώρο σε ένα παραδεισένιο μέρος χαλάρωσης και γαλήνης αποκλειστικά για εσάς. 

Shiatsu και άγχος

Πόσες είναι οι φορές που έχετε αισθανθεί πιεσμένοι ή αγχωμένοι κατά την διάρκεια της ημέρας σας? Εάν η επίσκεψη σε έναν ειδικό ψυχικής υγείας έχει περάσει από το μυαλό σας αλλά δεν αισθάνεστε άνετα, για τους δικούς σας λόγους, τότε η πλατφόρμα μας σας έχει την λύση. Ιδιαίτερα στην περίπτωση της τεχνικής Shiatsu, η οποία στοχεύει σε ολόκληρο το σώμα, δεν είναι λίγες οι περιπτώσεις ατόμων που αντιμετωπίζουν το άγχος τους με την βοήθειά της. Χάρη στην αρχαία Ιαπωνική τεχνική, την οποία σας φέρνουμε μέσω της πλατφόρμας μας στον δικό σας χώρο με την υπηρεσία ‘’μασάζ στο σπίτι’’, μπορείτε να απαλλαγείτε από το άγχος και άλλα προβλήματα ψυχικής και πνευματικής υγείας.

Προσιτό για κάθε οικονομική επιφάνεια

Πολλοί άνθρωποι ενδέχεται να σκεφτούν ότι για μία συνεδρία Shiatsu θα πρέπει να διαθέσουν κάποιο μεγάλο χρηματικό ποσό. Η πραγματικότητα όμως είναι πολύ διαφορετική. Η πλατφόρμα μας προσφέρει μια ποικιλία τιμών και υπηρεσιών για όλες τις ανάγκες με σεβασμό στα χρήματά σας. 

Πλήρως καταρτισμένο προσωπικό

Στην Secret Massage θα βρείτε μια ομάδα από πλήρως καταρτισμένους επαγγελματίες στην τεχνική Shiatsu και όχι μόνο, έτοιμοι να σας προσφέρουν τις υπηρεσίες τους στην άνεση του σπιτιού σας με την υπηρεσία ‘’μασάζ στο σπίτι’’ για μια αξέχαστη εμπειρία μασάζ.

Μενού Μασάζ Σιάτσου

Shiatsu 30 λεπτών

Απολαύστε μια mini, προσιτή συνεδρία Shiatsu για να γνωρίσετε την Ιαπωνική τεχνική και την αρχαία φιλοσοφία της μέσα σε μόλις 30 λεπτά. Μια δοκιμή θα σας πείσει!

Shiatsu 1ας ώρας

Μία αυθεντική συνεδρία Shiatsu της μίας ώρας για πλήρη και βαθιά χαλάρωση με άρωμα Ιαπωνίας. Αφήστε τους ειδικά εκπαιδευμένους μασέρ μας να πλάσουν και να θεραπεύσουν το σώμα σας και αλλάξτε την ζωή σας σήμερα!

Shiatsu 120 λεπτών

Απολαύστε μια συνεδρία Shiatsu των 120 λεπτών για έντονη ανακούφιση από πόνους και στρες αλλά και για αυξημένη σωματική και πνευματική εγρήγορση!

Shiatsu 240 λεπτών

Η απόλυτη εμπειρία Shiatsu με την απόλυτη συνεδρία Shiatsu των 240 λεπτών για πλήρης χαλάρωση σε βάθος και εξυγίανση πνεύματος και σώματος. Γνωρίστε έναν κόσμο απόλυτης χαλάρωσης με την υπερπλήρης συνεδρία μας σήμερα!

Τεχνική Shiatsu και ενέργεια

Γιατί η τεχνική Shiatsu λέγεται ότι είναι η πιο ‘’σε βάθος’’ τεχνική μασάζ¨?

Πώς ρυθμίζει τα ενεργειακά κανάλια του σώματός μας, τους επονομαζόμενους και ‘’μεσημβρινούς’’ προσφέροντάς μας μια αναντικατάστατη εμπειρία γαλήνης?

SMGR41
SMGR8

Η φιλοσοφία της τεχνικής Shiatsu

Η άνεση του θεραπευόμενου στην τεχνική Shiatsu είναι υψίστης σημασίας για να φέρει σε πέρας τον σκοπό της, που είναι η χαλάρωση νού και σώματος με την χρήση των αρχαίων της τεχνικών, οι οποίες φέρουν την σφραγίδα της Ιαπωνίας. 

Συχνές Ερωτήσεις

Το Shiatsou ανήκει στην κατηγορία των ψευδοεπιστημών, που σημαίνει οτί δεν είναι εγκεκριμένο από την ιατρική και επιστημονική κοινότητα ως επιστήμη.

Παρόλο που η τεχνική Shiatsu μπορεί να αντιμετωπίσει αρκετά σωματικά και ψυχικά προβλήματα, θα πρέπει πάντα να συμβουλεύεστε τον γιατρό σας για να σας προτείνει το καλύτερο δυνατό για την υγεία σας.

Φυσικά και όχι! Οι πλατφόρμα μας με τους άριστα καταρτισμένους επαγγελματίες που διαθέτει, σας φέρνει την πλήρη εμπειρία Shiatsu στο ίδιο σας το σπίτι.

Οι συνεδρίες που θα χρειαστούν για την επίλυση του προβλήματός σας ποικίλει ανάλογα με τις δικές σας ανάγκες και την περίπτωσή σας.

Η απάντηση είναι όχι! Για να αποφύγετε τυχόν τραυματισμούς από παρόμοιες συσκευές θα σας προτείναμε να εμπιστευτείτε το πρόβλημα και την υγεία σας στα χέρια των ειδικών επαγγελματιών μας.

Μα φυσικά! Αν και δεν έχει αποδειχθεί ότι η τεχνική Shiatsu μπορεί να σας απαλλάξει μια για πάντα από σοβαρά προβλήματα όπως η κατάθλιψη, αυτό που μπορεί να κάνει είναι να βοηθήσει το σώμα σας να χαλαρώσει, μεγιστοποιώντας έτσι τα αποτελέσματα μιας συνεδρίας με τον σύμβουλο ψυχικής υγείας σας.

Απόλαυσε Όλες Τις Αγαπημένες Σου Θεραπείες Μασάζ Στο Χώρο Σου

Επιλέξτε αυτό που σας ταιριάζει καλύτερα και κλείστε τη συνεδρία σας. Το μασάζ στο σπίτι δεν ήταν ποτέ πιο εύκολο!

Επιλέξτε την πόλη σας

Κλείστε ραντεβού