Πώς Να Απολαύσετε Μια Συνεδρία Μασάζ

Table of Contents

Αναρωτιέστε πως μπορείτε να απολαύσετε μία τέλεια συνεδρία μασάζ; Οι ειδικοί μας στη Secret Massage έχουν τη λύση!

Συνεδρία Μασάζ

Όλοι ξέρουμε ότι το μασάζ αποτελεί έναν υπέροχο τρόπο ώστε να χαλαρώσουμε και να ηρεμήσουμε μετά από μια κουραστική και επίπονη ημέρα. Είναι ίσως μια από τις πιο ωραίες αισθήσεις που μπορούμε να βιώσουμε, αφού αφήνουμε το σώμα μας στα χέρια του ειδικού θεραπευτή και χαλαρώνουμε χωρίς να χρειάζεται να κάνουμε κάτι από την μεριά μας, ή μήπως τα πράγματα δεν είναι ακριβώς έτσι;

Στην πραγματικότητα, το πόσο αποτελεσματική και απολαυστική θα είναι η συνεδρία μασάζ μας, εξαρτάται αρκετά και από εμάς τους ίδιους. Μην ανησυχείτε όμως! Τα πράγματα που μπορείτε να κάνετε για να έχετε μια απολαυστική συνεδρία μασάζ είναι πολύ απλά και εύκολα και δεν χρειάζονται ιδιαίτερη προσπάθεια. Είτε είστε νέος στον κόσμο του μασάζ είτε το μασάζ είναι χρόνια το μέσο με το οποίο ξεφεύγετε από την πίεση της καθημερινότητας, ίσως να μάθετε κάτι που δεν γνωρίζατε έως τώρα.

Ας δούμε μερικούς τρόπους με τους οποίους θα απογειώσετε την συνεδρία σας!

Το Καλό Μασάζ Ξεκινάει Από Νωρίς!

Οι πρώτες συμβουλές που έχουμε για εσάς, αφορούν την προετοιμασία σας πριν απολαύσετε το μασάζ σας, αφού η σωστή προετοιμασία μπορεί να επηρεάσει κατά πολύ την ποιότητα του αποτελέσματος!

Πάρτε τον Χρόνο σας

Στην πραγματικότητα, η προετοιμασία για το πώς θα απολαύσετε μια μαγική συνεδρία μασάζ, ξεκινά πολύ πριν ξεκινήσετε για πρώτη φορά την συνεδρία σας. Η τέχνη του μασάζ μπορεί να έχει πολλά θετικά αποτελέσματα και ευεργετικές επιδράσεις στο ανθρώπινο σώμα και πνεύμα, αλλά αυτό προϋποθέτει ότι θα γίνει από πιστοποιημένους επαγγελματίες και όχι απλά κάποιους που ενδιαφέρονται μόνο για τα χρήματά σας. Έτσι, σας συμβουλεύουμε το πρώτο βήμα σας να είναι η όχι βιαστική επιλογή των ειδικών που θα εργαστούν πάνω στο σώμα σας, ώστε να βεβαιωθείτε ότι θα καλύπτει εσάς και τις ανάγκες σας αλλά και η επιλογή μιας ώρας και ημέρας για το ραντεβού σας που να μην έχετε πολύ φορτωμένο πρόγραμμα.

Άδειο Στομάχι για να Έχετε το Κεφάλι σας Ήσυχο!

Προφανώς και δεν εννοούμε να πάτε στην συνεδρία μασάζ σας χωρίς να έχετε φάει απολύτως τίποτα όλη μέρα, αφού αυτό, πέρα από το ότι είναι ανθυγιεινό, ενδέχεται να σας προκαλέσει και αυξημένη νευρικότητα ή και άγχος. Κανείς δεν θα ήθελε άλλωστε να πάει στην συνεδρία του με σκοπό να χαλαρώσει και αντ αυτού να είναι αγχωμένος συνεχώς. Για τον λόγο αυτό θα σας προτείναμε πριν κάνετε μασάζ, να τρώτε πολύ ελαφριά ώστε να μην παρεμβαίνει το στομάχι σας στην χαλάρωσή σας αλλά και να αποφεύγετε να πίνετε πολλά υγρά ή ποτά που περιέχουν καφεΐνη και μπορούν να σας κάνουν να αισθάνεστε φουσκωμένοι.

Μοιραστείτε με τον Θεραπευτή σας τις Ανάγκες και τα Προβλήματά σας!

Είναι πολύ σημαντικό να έχετε επικοινωνήσει με τον θεραπευτή σας πριν την έναρξη της συνεδρίας σας σχετικά με τυχόν προβλήματα υγείας ή αλλεργίες που ενδέχεται να αντιμετωπίζετε. Αυτό θα αποτρέψει την συνεδρία σας από το να έχει κακή έκβαση, αφού κανείς δεν θέλει να έχει μια αλλεργική αντίδραση σε κάποιο αιθέριο έλαιο ή υλικό κατά την διάρκεια του μασάζ του. Επίσης, όταν ο θεραπευτής σας έχει μια πλήρη εικόνα των προβλημάτων που αντιμετωπίζετε, θα είναι σε θέση να προσαρμόσει την συνεδρία σας στα μέτρα και τις ανάγκες σας. 

Ένα Ζεστό Ντους Πριν Τη Συνεδρία Μασάζ!

Θα σας προτείναμε ανεπιφύλακτα, πριν ξεκινήσετε την συνεδρία σας, να κάνετε ένα χαλαρωτικό ντους με ζεστό νερό στο σπίτι σας. Έτσι, οι πόροι του δέρματός σας θα ανοίξουν, κάνοντας πολύ πιο εύκολη την απορρόφηση των αιθέριων ελαίων που θα χρησιμοποιηθούν από τον θεραπευτή σας κατά την διάρκεια του μασάζ. Ακόμη, το δέρμα σας θα είναι πολύ πιο χαλαρό κάνοντας την δουλειά του θεραπευτή πολύ πιο εύκολη, αλλά και σε εσάς θα προσφέρει μια πολύ πιο χαλαρωτική εμπειρία! Ωστόσο, κάτι που πρέπει να προσέξετε, είναι να μην χρησιμοποιήσετε καυτό νερό κατά την διάρκεια του ντους σας, αφού αυτό μπορεί να επιφέρει τα αντίθετα αποτελέσματα, ερεθίζοντας το δέρμα και δημιουργώντας φλεγμονές.

Ντυθείτε Άνετα!

Επιλέξτε ρούχα που είναι απλά και λιτά. Με αυτόν τον τρόπο θα διευκολύνετε την δουλειά του θεραπευτή σας αλλά θα είναι και πολύ πιο εύκολο να χαλαρώσετε και να αφεθείτε κατά την διάρκεια του μασάζ!

Κατά την Διάρκεια του Μασάζ!

Στην συνέχεια ακολουθούν οι συμβουλές μας, τις οποίες μπορείτε να εφαρμόσετε κατά την διάρκεια του μασάζ σας!

Αδειάστε το Μυαλό σας!

Η αλήθεια είναι ότι κανένας μας δεν θα ήθελε κατά την διάρκεια της συνεδρίας του, που το ζητούμενο και ο στόχος του θεραπευτή είναι να χαλαρώσει και να ηρεμήσει το σώμα και το πνεύμα σας, να εισβάλουν στο μυαλό σας αρνητικές και αγχωτικές σκέψεις. Ο σκοπός άλλωστε είναι το μασάζ να καθαρίσει το μυαλό σας από αυτές ακριβώς τις σκέψεις, οπότε κατά μια έννοια είναι σαν να δουλεύετε ενάντια στον εαυτό σας. Το ξέρουμε ότι δεν είναι εύκολο, αλλά μερικές φορές, η ζωή είναι πολύ πιο απολαυστική και εύκολη όταν αφηνόμαστε στην στιγμή. Ακριβώς όπως όταν τρώμε ένα νόστιμο φαγητό, κλείνουμε τα μάτια μας και αφήνουμε την γεύση να μας ταξιδέψει, έτσι και κατά την διάρκεια του μασάζ, κλείνουμε τα μάτια και αφήνουμε τα χέρια του θεραπευτή να μας ταξιδέψουν!

Η Επικοινωνία Μόνο Καλό Μπορεί να Κάνει!

Όπως όταν επισκέπτεστε τον κομμωτή σας, είναι πολύ σημαντικό να του δίνετε τις κατάλληλες οδηγίες για τον τρόπο με τον οποίο θέλετε να μεταχειριστεί τα μαλλιά σας αλλά και για το αποτέλεσμα που θέλετε να πετύχετε, έτσι και κατά την διάρκεια μιας συνεδρίας μασάζ είναι πολύ σημαντικό να επικοινωνείτε με τον θεραπευτή σας σχετικά με το πώς θέλετε να χειριστεί το σώμα σας. Σας αρέσει η έντονη πίεση ή μήπως οι πιο απαλές μαλάξεις? Ό,τι και αν είναι του γούστου σας, είναι πολύ σημαντικό να το μεταβιβάζετε στον θεραπευτή σας, ώστε να έχετε μια όσο το δυνατόν την καλύτερη εμπειρία μασάζ!

Αφήστε την Σιωπή να Κάνει Δουλειά!

Ξέρουμε τι σκέφτεστε, μα εσείς δεν με συμβουλεύσατε να επικοινωνώ με τον θεραπευτή μου κατά την διάρκεια του μασάζ; Φυσικά, και δεν το παίρνουμε πίσω! Ωστόσο, είναι σημαντικό οι συμβουλές και η καθοδήγηση του θεραπευτή για τις ανάγκες του σώματός να γίνονται όποτε είναι αναγκαίο. Το να μιλάει κανείς συνεχώς κατά την διάρκεια του μασάζ, πέραν από το ότι είναι κουραστικό είναι και το ότι μπορεί να σταθεί εμπόδιο στην εμπειρία χαλάρωσης που θέλετε να έχετε! Κατά την διάρκεια της συνεδρίας σας λοιπόν, κλείστε τα μάτια σας και αφήστε τις μαλάξεις του θεραπευτή να ηρεμήσουν το πνεύμα και το σώμα σας, αφού η σιωπή πολλές φορές είναι πιο δυνατή από την ομιλία!

Βαθιές Αναπνοές!

Ακόμη ένα πολύ σημαντικό κομμάτι της συνεδρίας σας είναι η αναπνοή σας. Και σας ακούμε να ρωτάτε, μα γιατί επηρεάζει η αναπνοή την συνεδρία μου; Θα σας εξηγήσουμε! Κατά την διάρκεια του μασάζ είναι πολύ σημαντικό οι αναπνοές σας να είναι βαθιές και αργές. Με αυτόν τον τρόπο, βοηθάτε το σώμα και το μυαλό σας να χαλαρώσει και να ηρεμήσει αφού οι χτύποι της καρδιάς επιβραδύνονται αλλά και αυξάνεται το οξυγόνο που υπάρχει στον οργανισμό σας, πράγμα που είναι καταλυτικό για ένα καλό αποτέλεσμα αφού ενισχύει τις ευεργετικές επιδράσεις της συνεδρίας σας!

Μετά το Τέλος του Μασάζ!

Όπως μετά από μια έντονη προπόνηση είναι απαραίτητο να λάβει χώρα και μια καλή, σωστή αποθεραπεία, έτσι και μετά από μια συνεδρία μασάζ υπάρχουν μερικά πράγματα που μπορείτε να κάνετε για να έχετε τα μέγιστα δυνατά αποτελέσματα!

Μην Βιαστείτε Πριν Τη Συνεδρία Μασάζ

Είναι πολύ σημαντικό, για να απολαύσουμε πραγματικά τις ωραίες στιγμές της ζωής μας να μην βιαζόμαστε. Έτσι και μετά την συνεδρία σας είναι πολύ σημαντικό το να πάρετε τον χρόνο σας και να μην βιαστείτε ή αγχωθείτε να σηκωθείτε όρθιοι. Αντίθετα, απολαύστε την ανάλαφρη αίσθηση που έχει το σώμα σας, σαν να αισθάνεστε ελαφρύτεροι και άδειοι για όσο χρειάζεστε. 

Ενυδατωθείτε

Ακόμα ένα πολύ σημαντικό κομμάτι του μασάζ το οποίο πολλοί άνθρωποι παραβλέπουν, είναι η ενυδάτωση τόσο πριν όσο και μετά το μασάζ. Όπως και μετά από την γυμναστική είναι σημαντικό να πίνουμε νερό για να αναπληρώσουμε τα υγρά που έχασε ο οργανισμός μας, έτσι και μετά το μασάζ, είναι απαραίτητο να πιούμε νερό για να βοηθήσουμε τους μυς μας να επανέλθουν, σαν ένα είδος αποθεραπείας!

Μπείτε στην Μπανιέρα σας!

Τι πιο χαλαρωτικό μετά από ένα μασάζ από το να μπείτε στην μπανιέρα σας ανάβοντας μερικά αρωματικά κεριά και απολαμβάνοντας ένα ζεστό μπάνιο. Με αυτόν τον τρόπο βοηθάτε τους μυς σας να χαλαρώσουν ακόμα περισσότερο και να αναδομηθούν. Παρόλα αυτά, θα ήταν συνετό να περιμένετε λίγη ώρα πριν μπείτε για μπάνιο, ώστε να επιτρέψετε στα αιθέρια έλαια να σας δώσουν όλες τις θετικές επιδράσεις τους αλλά και στην γενικότερη επίδραση του μασάζ να ‘’κάτσει’’ πάνω σας.

Επικοινωνήστε με τον Θεραπευτή σας στη Secret Massage!

Τίποτα δεν είναι πιο ευχάριστο για έναν επαγγελματία θεραπευτή από το να ξέρει πως ο πελάτης του έμεινε ικανοποιημένος από τις υπηρεσίες του και τη συνεδρία μασάζ που του προσέφερε. Έτσι, εάν η εμπειρία σας με τον θεραπευτή ήτανε καλή, θα σας προτείναμε να επικοινωνήσετε μαζί του για να μοιραστείτε την εμπειρία και τα καλά σας σχόλια ή ακόμη και για να κλείσετε ακόμη μια συνεδρία μασάζ! Με αυτόν τον τρόπο θα τονώσετε την αυτοπεποίθησή του και θα του δώσετε κίνητρο να τα πάει ακόμα καλύτερα!

Τίποτα δεν είναι καλύτερο από ένα μασάζ για να σας προσφέρει μια απόδραση μετά από μια κουραστική ημέρα. Ελπίζουμε να ακολουθήσετε τις συμβουλές που σας προσφέραμε αν δεν τις ακολουθείτε ήδη και να δείτε την εμπειρία και την ποιότητα του μασάζ σας να βελτιώνεται αισθητά!

Share:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn

Related Posts

Απόλαυσε Όλες Τις Αγαπημένες Σου Θεραπείες Μασάζ Στο Χώρο Σου

Επιλέξτε αυτό που σας ταιριάζει καλύτερα και κλείστε τη συνεδρία σας. Το μασάζ στο σπίτι δεν ήταν ποτέ πιο εύκολο!

Κλείστε ραντεβού

Επιλέξτε την πόλη σας