Tαϊλανδέζικο Mασάζ

Το Tαϊλανδέζικο Mασάζ είναι μια αρχαία θεραπευτική πρακτική που ασκείται με την τέχνη της αφής και αποτελεί σίγουρα μια από τις hot επιλογές για μασάζ στο σπίτι. Οι θεραπευτές μας εφαρμόζουν με ακρίβεια βαθιά πίεση και διατάσεις στο σώμα σας χρησιμοποιώντας τους αντίχειρες, τα γόνατα και τα πόδια για να απελευθερωθεί το στρες και την ένταση.

Ταϊλανδέζικο Μασάζ

Από που προέρχεται το Tαϊλανδέζικο Mασάζ

Το Tαϊλανδέζικο Mασάζ χρονολογείται, δεκαετίες ή ακόμα και αιώνες πριν το σήμερα. Αυτή η αρχαία θεραπευτική μέθοδος ανακαλύφθηκε πριν από περισσότερα από 2.500 χρόνια.

Αυτή τη θεραπεία δεν έχει καταγωγή από την Ταϊλάνδη αλλά εκτιμάται ότι προέρχεται από την Ινδία όταν ο Βούδας ήταν εν ζωή. Ο γιατρός του Βούδα, Shivago Komarpaj, δημιούργησε αυτό το μασάζ, που τελικά απέκτησε το όνομά του από την Ταϊλάνδη.

Το Tαϊλανδέζικο Mασάζ βασίζεται σε μια θεωρία που πρωτοεμφανίστηκε στην ινδική γιόγκα. Η θεωρία λέει ότι υπάρχουν 72.000 μονοπάτια ή γραμμές σώματος που μεταφέρουν αέρα σε όλο το σώμα.

Το Tαϊλανδέζικο Mασάζ είναι δημοφιλές σε όλο τον κόσμο και είναι γνωστό για τα πολλά οφέλη που έχει για την υγεία. Αρκετοί τουρίστες ταξιδεύουν σε όλο τον κόσμο  για να βρουν θεραπευτές που προσφέρουν Tαϊλανδέζικο Mασάζ. Ανεξάρτητα από τη χώρα που ζείτε, αν είστε ένας από τους ταξιδιώτες καλέστε μας για ένα ταϊλανδέζικο μασάζ κατ’ οίκον.

Τι είναι το Tαϊλανδέζικο Mασάζ;

Το παραδοσιακό Tαϊλανδέζικο Mασάζ που ονομάζεται συχνά Thai Yoga Massage είναι ένα είδος μασάζ με πίεση στους μύες και διατάσεις. Περιλαμβάνει κινήσεις πίεσης ή βελονισμό αντί για λάδια, λοσιόν ή απαλό χάιδεμα των μυών, που χρησιμοποιούνται σε πιο συνηθισμένους τύπους μασάζ. Συνήθως σας ζητείται κατά την διάρκεια της συνεδρίας να φοράτε άνετα ή αθλητικά ρούχα.

Το Tαϊλανδέζικο Mασάζ χρησιμοποιεί αρχές παρόμοιες με τη γιόγκα και άλλες αρχαίες θεραπείες, όπως η ινδική Αγιουρβέδα και το βελονισμό. Εκτελείται σε ειδικό ταϊλανδικό χαλάκι πάνω από φαρδιά ρούχα. Το Tαϊλανδέζικο Mασάζ είναι μια από τις παλαιότερες θεραπευτικές θεραπείες στον κόσμο, στην οποία ασκείται πίεση σε συγκεκριμένα σημεία ακολουθώντας τις ενεργειακές γραμμές του σώματος, γνωστές και ως «γραμμές Ζεν». 

Οι θεραπευτές μας στο μασάζ κατ’ οίκον χρησιμοποιούν μια σειρά από τεχνικές για διατάσεις που είναι παρόμοιες με τις στάσεις της γιόγκα. Το ταϊλανδέζικο μασάζ προσφέρει ανακούφιση από την ένταση (ειδικά στην πλάτη), χαλάρωση τις σφιχτές αρθρώσεις και διευκολύνει τη μυϊκή ακαμψία. Το αποτέλεσμα θα σας εκπλήξει ευχάριστα.

Τι κερδίζετε με το Tαϊλανδέζικο Mασάζ

Το ταϊλανδέζικο μασάζ κατ’ οίκον γίνεται ξεκινώντας με τεχνικές πίεσης στα πόδια και τελειώνοντας με τεχνικές μάλαξης στο κεφάλι, για να απελευθερωθεί η «κακή ενέργεια» από την κορυφή και έχει μια μεγάλη σειρά από θεραπευτικές ιδιότητες.

Σωματικά οφέλη

 1. Αύξηση της ευελιξίας
 2. Βελτίωση του μυϊκού τόνου
 3. Αύξηση της κινητικότητας των αρθρώσεων
 4. Απελευθέρωση της μυϊκής έντασης
 5. Αποτοξίνωση του σώματος
 6. Βελτίωση της αναπνοής
 7. Βοηθάει στην ευθυγράμμιση της στάσης σώματος
 8. Βοηθάει στην αποβολή των τοξινών
 9. Καταπολεμά το άγχος και το στρες
 10. Ανακούφιση από Ισχιαλγία
 11. Ανακούφιση από πόνο στη μέση
 12.  Ανακούφιση από πονόλαιμο
 13.  Ανακούφιση από πόνο στον ώμο και τραυματισμούς του στροφικού πετάλου
 14.  Ανακούφιση από πόνο στο γόνατο
 15.  Ανακούφιση από πόνος στη φτέρνα
 16.  Θεραπεία μυϊκής κόπωσης
 17.  Ανακούφιση πόνου λόγω κακής στάσης του σώματος
 18.  Εξάλειψη δυσκαμψίας στις αρθρώσεις
 19.  Θεραπεία για σύνδρομο τριβής λαγονοκνημιαίας ζώνης
 20.  Θεραπεία για σύνδρομο καρπιαίου σωλήνα
 21.  Θεραπεία για πονοκέφαλο και πόνο στον αυχένα
 22.  Θεραπεία για αϋπνία
 23.  Επούλωση συναισθηματικού τραύματος
 24.  Θεραπεία για υπέρταση
 25.  Ισορροπία σώματος
 26.  Θεραπεία της αρθρίτιδας
 27.  Επιβράδυνση της διαδικασίας γήρανσης
 28.  Καταπολέμηση της κυτταρίτιδας

Ψυχικά οφέλη 

 1. Βελτίωση της προοπτικής σας για τη ζωή
 2. Οικοδόμηση συναισθηματικής ισορροπίας
 3. Ηρεμία του μυαλού 
 4.  Αύξηση αυτοεκτίμησης
 5. Δημιουργική και πνευματική διαύγεια
 6. Μείωση και η ανακούφιση του στρες και του άγχους
 7. Ενίσχυση των επιπέδων ενέργειας
 8. Ανάπτυξη αυτοελέγχου
 9. Αύξηση της αντοχής 
 10. Αναζωογόνηση

Το αυθεντικό Tαϊλανδέζικο Mασάζ συνδυάζει την κίνηση άσκησης με την ηρεμία του διαλογισμού και εστιάζει στα αντανακλαστικά. Είναι μια θεραπευτική μορφή τέχνης για όλο το σώμα και αναπτύχθηκε από ανθρώπους που χρησιμοποιούσαν αυτή τη θεραπεία μασάζ όχι μόνο για τη διατήρηση της υγείας και της ευεξίας αλλά και για τη θεραπεία ασθενειών. Επιλέξτε για μασάζ στο σπίτι το Tαϊλανδέζικο Mασάζ και δεν θα το μετανιώσετε.

Ταϊλανδική Ρεφλεξολογία

Είναι μια αρχαία θεραπευτική διαδικασία που προσφέρει χαλάρωση, ισορροπία στα διάφορα συστήματα του σώματος και υγιή κυκλοφορία του αίματος. Το ταϊλανδέζικο μασάζ  ποδιών είναι μια θεραπεία των κάτω άκρων.

Χρησιμοποιεί την ταϊλανδική ρεφλεξολογία για να προσφέρει μια ευχάριστη, χαλαρωτική και αναζωογονητική εμπειρία που θεραπεύει το μυαλό, το σώμα και την ψυχή. 

Οι τεχνικές Ταϊλανδέζικου Μασάζ ποδιών αποτοξινώνουν και καθαρίζουν το σώμα, βοηθώντας στην ανακούφιση του στρες και της έντασης, στη μείωση της κούρασης, στην ενίσχυση της καλής υγείας και της ψυχικής ηρεμίας και στην αποκατάσταση της ισορροπίας. 

Από τις πλέον κατάλληλες επιλογές για μασάζ στο σπίτι για ξεκούραση και χαλάρωση μετά από την δουλειά ή τις εξωτερικές εργασίες σας.

Μενού Tαϊλανδέζικου Mασάζ

Massage 15’’ λεπτών

Βασικό πακέτο με Tαϊλανδέζικο Mασάζ Ρεφλεξολογίας.

Κατά τη διάρκεια ενός ταϊλανδέζικου μασάζ ποδιών, γνωστό και ως ταϊλανδέζικη ρεφλεξολογία ποδιών, η πίεση εφαρμόζεται σε συγκεκριμένες περιοχές των πελμάτων των ποδιών. Με τη σειρά του, μια αντανακλαστική αντίδραση εμφανίζεται σε άλλο μέρος του σώματος, η οποία διεγείρεται από τον χειρισμό ενός συγκεκριμένου μέρους του ποδιού.

Massage 20’’ λεπτών

Ταϊλανδέζικο μασάζ με βότανα.

Αυτό το μασάζ με βότανα έχει σχεδιαστεί για να ανακουφίζει από μυϊκούς πόνους, πόνους και φλεγμονές. Μια επιλογή από θεραπευτικά θεραπευτικά βότανα τυλίγονται σε μια κομπρέσα, μαγειρεύονται στον ατμό και στη συνέχεια εφαρμόζονται στο σώμα με πιεστικές, κυκλικές και κυλιόμενες κινήσεις.

Massage 30’’ λεπτών

Thai hot oil body treatment.

Ένα μασάζ με κινήσεις μέτριας πίεσης σε χέρια, πόδια, πλάτη και μέση που χαλαρώνει τους μύες, απελευθερώνει τη μυϊκή ένταση, βελτιώνει την κυκλοφορία και ενθαρρύνει το σώμα να αποτοξινωθεί με τη χρήση παραδοσιακών ταϊλανδέζικων ελαίων.

Massage 60’’ λεπτών

Full face and body Thai massage treatment.

Απόλυτη χαλάρωση και ικανοποίηση σε ολόκληρο το σώμα με μια σειρά από εκλεπτυσμένες τεχνικές ταϊλανδέζικου μασάζ, βελονισμό, μασάζ με ζεστές πέτρες, στάσεις γιόγκα και ινδικές μεθόδους Αγιουρβέδα.

Ξεκινήστε το ταξίδι θεραπείας με ένα χαλαρωτικό ποδόλουτρο για να ηρεμήσετε τις αισθήσεις σας και στη συνέχεια να απελευθερώσετε την ένταση σε κάθε μυ και άρθρωση από το κάτω μέρος του σώματος σας μέχρι την κορυφή.

Συχνές Ερωτήσεις

Ενώ το Σουηδικό και το deep tissue massage πραγματοποιούνται πάνω από ένα τραπέζι μασάζ, το ταϊλανδέζικο μασάζ γίνεται σε ένα χαλάκι δαπέδου. Ένα παραδοσιακό ταϊλανδέζικο μασάζ γίνεται στεγνό, χωρίς λάδια ή άλλα προϊόντα που εφαρμόζονται στο δέρμα.

Η ρεφλεξολογία ποδιών απαιτεί μόνο επαφή με το δέρμα στα πόδια σας, επομένως δεν χρειάζεται να βγάλετε τα ρούχα σας ή να αλλάξετε, απλά πρέπει να βγάλετε τις κάλτσες σας.

Είναι καλό να αποφύγετε τα μεγάλα γεύματα για 2 ώρες πριν από το μασάζ σας. Συνιστάται να ενυδατωθείτε καλά μετά τη θεραπεία σας.

Ένα ταϊλανδέζικο μασάζ δεν απαιτεί να είστε γυμνοί. Τα στενά ρούχα θα περιορίσουν τις κινήσεις του σώματός σας κατά τη διάρκεια του μασάζ και μπορεί να προκαλέσουν δυσφορία. Φορέστε κάτι με το οποίο θα νιώθετε άνετοι κατά την διάρκεια της συνεδρίας όπως φαρδιά, βαμβακερά ρούχα ή ρούχα τύπου γιόγκα που είναι ελαστικά.

Το Tαϊλανδέζικο Mασάζ μπορεί να τροποποιηθεί για να ταιριάζει σε κάθε πελάτη. Μπορείτε να ζητήσετε από τον θεραπευτή σας να χρησιμοποιήσει απαλή ή βαθιά πίεση. Ο θεραπευτής μασάζ θα παρακολουθεί επίσης την αντίδραση κάθε πελάτη σε βαθιά πίεση και θα κάνει προσαρμογές ανάλογα. Αν το σώμα σας δεν είναι συνηθισμένο στο τέντωμα ή το βελονισμό, μπορεί να υπάρξει κάποιος πόνος μετά το μασάζ σας. Όταν ο πόνος υποχωρήσει την επόμενη μέρα, θα νιώσετε υπέροχα και θα αισθανθείτε λιγότερη ένταση.

Υπάρχουν περιπτώσεις στις οποίες θα πρέπει να αποφύγετε την χρήση αυτού του μασάζ όπως μολυσματική δερματική νόσος, εξάνθημα, ανοιχτές πληγές, μετεγχειρητική περίοδος και προδιάθεση για θρόμβους αίματος.

Αν κάνετε χημειοθεραπείες και σε οποιαδήποτε χρήση ακτινοβολίας, άν έχετε καρδιακή νόσο, συμβουλευτείτε το γιατρό σας πριν κάνετε οποιοδήποτε μασάζ. 

Οι έγκυες γυναίκες θα πρέπει πρώτα να συμβουλευτούν τον γιατρό τους άν σκέφτονται να κάνουν μασάζ. Το μασάζ για εγκύους πρέπει να γίνεται από μασάζ θεραπευτές που έχουν εμπειρία στο μασάζ εγκυμοσύνης. 

Το μασάζ δεν πρέπει να γίνεται απευθείας πάνω από μώλωπες, φλεγμονώδες δέρμα, μη επουλωμένες πληγές, όγκους, κοιλιακή κήλη ή περιοχές πρόσφατων καταγμάτων.

Απόλαυσε Όλες Τις Αγαπημένες Σου Θεραπείες Μασάζ Στο Χώρο Σου

Επιλέξτε αυτό που σας ταιριάζει καλύτερα και κλείστε τη συνεδρία σας. Το μασάζ στο σπίτι δεν ήταν ποτέ πιο εύκολο!

Επιλέξτε την πόλη σας

Κλείστε ραντεβού