Yoni Massage

Το μασάζ γιόνι είναι ένα είδος μασάζ που επικεντρώνεται στα γυναικεία γεννητικά όργανα. Πρόκειται για μια απίστευτα οικεία πράξη που μπορεί να είναι τόσο χαλαρωτική όσο και ευχάριστη.

Επειδή καταλαβαίνουμε ότι οι ανάγκες της κάθε πελάτισσας είναι διαφορετικές, προσφέρουμε μια σειρά από διαφορετικά πακέτα, ώστε να μπορείτε να επιλέξετε αυτό που σας ταιριάζει καλύτερα. Καλέστε μας σήμερα για μία εμπειρία άνευ προηγουμένου στο χώρο σας.

Yoni Massage

Yoni Massage Στο Σπίτι

Ψάχνετε για μια υπηρεσία μασάζ γιόνι που μπορείτε να απολαύσετε στην άνεση του σπιτιού σας; Μην ψάχνετε περισσότερο, η Secret Massage έχει τη λύση. Η ομάδα των έμπειρων και επαγγελματιών μασέρ μας είναι αφοσιωμένη στο να σας παρέχει το υψηλότερο δυνατό μασάζ yoni υψηλής ποιότητας.

Το Yoni είναι η σανσκριτική λέξη για τον αιδοίο ή τον κόλπο και μεταφράζεται χονδρικά ως «ιερό σπήλαιο» ή «ιερός χώρος».

Προσφέρουμε μια ποικιλία διαφορετικών πακέτων μασάζ που ταιριάζουν στις ανάγκες σας, είτε αναζητάτε μια χαλαρωτική και αναζωογονητική εμπειρία, είτε κάτι λίγο πιο ιδιαίτερο. Προσφέρουμε επίσης εκπτώσεις σε πακέτα αν κάνετε κράτηση για πολλαπλές συνεδρίες. Αν είστε έτοιμοι να ζήσετε την απόλυτη σεξουαλική απόλαυση, επικοινωνήστε μαζί μας σήμερα για να κλείσετε το ραντεβού σας. Ανυπομονούμε να σας ακούσουμε!

Μασάζ Κατ’οίκον Από Άντρες και Γυναίκες

Ανάλογα τις προτιμήσεις σας, μπορούμε να σας παρέχουμε είτε άνδρα είτε γυναίκα θεραπευτή μασάζ. Όλοι οι θεραπευτές μας είναι άρτια εκπαιδευμένοι και έμπειροι στην εκτέλεση μασάζ yoni, ώστε να είστε σίγουροι ότι θα λάβετε την υψηλότερη δυνατή ποιότητα υπηρεσιών μασαζ Αθηνα και Θεσσαλονίκη.

Καταλαβαίνουμε ότι δεν αισθάνονται όλοι άνετα με το να έχουν έναν ξένο στο σπίτι τους, γι’ αυτό και κάνουμε τα πάντα για να διασφαλίσουμε ότι θα αισθάνεστε άνετα και ασφαλείς ανά πάσα στιγμή. Θα σεβόμαστε πάντα την ιδιωτική σας ζωή και τα όριά σας και δεν θα κάνουμε ποτέ κάτι που θα σας κάνει να νιώσετε άβολα.

Τα οφέλη του μασάζ Yoni

Το μασάζ Yoni (μασαζ αιδοίου) έχει πολλά οφέλη, τόσο σωματικά όσο και ψυχικά. Σωματικά, μπορεί να βοηθήσει στην αύξηση της κυκλοφορίας και στην τόνωση του νευρικού συστήματος. Διανοητικά, μπορεί να σας βοηθήσει να χαλαρώσετε και να απαλλαγείτε από το άγχος.

Το μασάζ Yoni μπορεί επίσης να βοηθήσει στη βελτίωση της σεξουαλικής σας υγείας. Μπορεί να αυξήσει τη λίμπιντό σας και να βελτιώσει τη σεξουαλική σας ανταπόκριση. Μπορεί επίσης να βοηθήσει στην αύξηση της κολπικής σας λίπανσης και στη μείωση του πόνου κατά τη διάρκεια του σεξ. Εάν παλεύετε με οποιαδήποτε μορφή σεξουαλικής δυσλειτουργίας, το μασάζ yoni μπορεί να είναι ένας πολύ καλός τρόπος για να σας βοηθήσει να το ξεπεράσετε.

Είστε έτοιμη να ξυπνήσετε τη θυληκότητά σας;

Ένα μασάζ γιόνι μπορεί να σας βοηθήσει να νιώσετε πιο συνδεδεμένοι με το σώμα σας και τη θηλυκότητά σας. Μπορεί να είναι μια βαθιά χαλαρωτική και αισθησιακή εμπειρία, η οποία μπορεί να σας βοηθήσει να αποβάλλετε τυχόν αρνητικά συναισθήματα ή σκέψεις που μπορεί να έχετε για το σώμα σας.

Το μασάζ γιόνι μπορεί επίσης να σας βοηθήσει να αυξήσετε τη σεξουαλική σας ενέργεια και ζωτικότητα. Αν ενδιαφέρεστε να εξερευνήσετε τα οφέλη του μασάζ yoni, επικοινωνήστε μαζί μας. Προσφέρουμε έναν ασφαλή, εμπιστευτικό τρόπο για να χαλαρώσετε και να εξερευνήσετε τη σεξουαλικότητά σας.

Μενού Yoni Massage

Μασάζ 60' λεπτών

Αυτή η επιλογή είναι ιδανική για όσες πελάτισσές μας θέλουν να αποφορτιστούν και να χαλαρώσουν. Είστε έτοιμη για την απόλυτη απελευθέρωση;

Μασάζ 90' λεπτών

Χρειάζεστε λίγο παραπάνω χρόνο για να διώξετε την ένταση στα χέρια των έμπειρων θεραπευτών μας; Διαλέξτε το πακέτο των 90 λεπτών και χαλαρώστε στο χώρο σας.

 

Μασάζ 120' λεπτών

Αυτή η επιλογή είναι ιδανική για όσες θέλουν την απόλυτη εμπειρία χαλάρωσης. Μέσα σε ένα διάστημα δύο ωρών θα εξασφαλίσουμε τη χαλάρωσή σας όπως εσείς το επιθυμείτε.

 

Μασάζ 240' λεπτών

Θέλετε πάντα το καλύτερο; Εμπειρία απόλυτης χαλάρωσης δύο ωρών με μασάζ σώμα με σώμα. Αφήστε τους θεραπευτές μας να σας καθοδηγήσουν στην απόλυτη χαλάρωση.

 

Συχνές Ερωτήσεις

Το μασάζ yoni είναι ένα είδος μασάζ που έχει σχεδιαστεί ειδικά για να εστιάζει στα γυναικεία γεννητικά όργανα. Γίνεται συχνά ως μια μορφή σεξουαλικής θεραπείας, αλλά μπορεί επίσης να χρησιμοποιηθεί για την ανακούφιση από την ένταση και την προώθηση της χαλάρωσης.

Δεν υπάρχει συγκεκριμένη απάντηση σε αυτή την ερώτηση, καθώς εξαρτάται από τις ανάγκες του καθενός. Ωστόσο, οι περισσότεροι άνθρωποι θεωρούν ότι ένα μασάζ γιόνι μία φορά την εβδομάδα ή κάθε δεύτερη εβδομάδα είναι ευεργετικό.

Ο θεραπευτής του μασάζ yoni θα ξεκινήσει ρωτώντας σας για το ιστορικό της υγείας σας και για τυχόν περιοχές που σας απασχολούν. Στη συνέχεια, θα χρησιμοποιήσει τα χέρια του για να κάνει μασάζ στο εξωτερικό μέρος του αιδοίου σας, προτού προχωρήσει στο εσωτερικό. Ο θεραπευτής θα χρησιμοποιήσει μια ποικιλία τεχνικών για να διεγείρει διαφορετικά μέρη, ανάλογα με τις προτιμήσεις σας.

Το μασάζ γιόνι μπορεί να προσφέρει μια σειρά από πιθανά οφέλη, συμπεριλαμβανομένης της βελτιωμένης κυκλοφορίας, της αυξημένης λίπανσης, της μείωσης του στρες και της αυξημένης αίσθησης. Μπορεί επίσης να βοηθήσει στην απελευθέρωση συναισθημάτων που μπορεί να είναι παγιδευμένα στη λεκάνη και μπορεί να είναι μια βαθιά χαλαρωτική και ενδυναμωτική εμπειρία.

Επιλέξτε την πόλη σας

Κλείστε ραντεβού