μασερ εργασια

Εργασία Ως Μασέρ/ Μασέζ Αθήνα - Θεσσαλονίκη - Μύκονος

ΖΗΤΟΥΝΤΑΙ ΜΑΣΕΡ

Η πλατφόρμα Secret Massage αναζητά θεραπευτές μασάζ και massage therapists στην Αθήνα, τη Θεσσαλονίκη και τη Μύκονο. Ευέλικτο ωράριο, καλές αποδοχές, εξαιρετικό πελατολόγιο. Η πελατεία μας ζητάει εξαιρετικό Athens VIP Massage από το πρωί μέχρι και το βράδυ, κι έτσι η συνεργασία μας μπορεί να είναι και part time. 

Είσαι απόφοιτος ή απόφοιτη του ΙΕΚ Δέλτα, ΙΕΚ Όμηρος κ.ο.κ; Η πλατφόρμα μας αναζητά θεραπευτές όλων των φύλων και ηλικιών. Οι ειδικοί θεραπευτές μας συνήθως έχουν προηγούμενη εργασιακή εμπειρία στο αντικείμενο, δικό τους κρεβάτι και μεταφορικό μέσο.

Προώθηση βιογραφικών στο HR department με τη διεύθυνση info [at] secretmassage [dot] gr – εναλλακτικά στείλτε μας στο Instagram @secretmassage . gr

Θεραπευτής Μασάζ & Θεραπεύτρια Μασάζ Προς Πρόσληψη Σε Όλη Την Ελλάδα

Ζητούνται μασέρ Αθήνα ως φυσικοθεραπευτές με εμπειρία και δεξιότητες για διάφορες θεραπείες μασάζ κατ’ οίκον και μασάζ στο σπίτι αλλά και σε καταστήματα συνεργαζόμενων θεραπευτηρίων ανά την Επικράτεια.

ΜΑΣΕΡ ΕΡΓΑΣΙΑ

Το ότι ζητούνται μασέρ στην Αθήνα δεν είναι καινούργιο

Η πόλη της Αθήνας αναζητά πάντα ταλαντούχους και έμπειρους μασέρ. Αν είστε επαγγελματίας με εμπειρία στη θεραπεία μασάζ, μπορείτε να βρεθείτε σε μεγάλη ζήτηση σε αυτή την αρχαία ελληνική πόλη. Είτε πρόκειται για την ανακούφιση από το άγχος είτε για την παροχή χαλάρωσης και αναζωογόνησης, πολλοί άνθρωποι χρειάζονται τις υπηρεσίες ενός εξειδικευμένου θεραπευτή.

ΕΡΓΑΣΙΑ ΜΥΚΟΝΟΣ

Το νησί της Μυκόνου είναι ένας δημοφιλής τουριστικός προορισμός, και ως εκ τούτου το μασάζ εκεί έχει μεγάλη ζήτηση. Οι τουρίστες συχνά χρειάζονται τα θεραπευτικά χέρια ενός μασέρ για να τους βοηθήσουν να χαλαρώσουν μετά από τις πολυήμερες επισκέψεις τους στα αξιοθέατα και τις εξερευνήσεις. Εδώ μπορείτε να παρέχετε υπηρεσίες τόσο σε ντόπιους όσο και σε τουρίστες.

ΕΡΓΑΣΙΑ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ

Η Θεσσαλονίκη είναι μια από τις μεγαλύτερες πόλεις της Ελλάδας και δημοφιλής προορισμός για τους τουρίστες. Ως εκ τούτου, έχει τις δικές της μοναδικές ανάγκες για μασάζ. Με την έντονη νυχτερινή ζωή και τον μεγάλο φοιτητικό πληθυσμό, η Θεσσαλονίκη χρειάζεται μασέρ που μπορούν να παρέχουν υπηρεσίες χαλάρωσης και αναζωογόνησης. Η θεραπεία μασάζ είναι ένας πολύ καλός τρόπος για να βοηθηθούν οι άνθρωποι να αποκτήσουν ανακούφιση από το στρες και την ένταση.Απόλαυσε Όλες Τις Αγαπημένες Σου Θεραπείες Μασάζ Στο Χώρο Σου

Επιλέξτε αυτό που σας ταιριάζει καλύτερα και κλείστε τη συνεδρία σας. Το μασάζ στο σπίτι δεν ήταν ποτέ πιο εύκολο!

Κλείστε ραντεβού

Επιλέξτε την πόλη σας