Μασάζ Στο Σπίτι Μαρούσι

Aν ονειρεύεστε ένα απολαυστικό μασάζ στο τέλος μιας δύσκολης μέρας με σκοπό να σας χαλαρώσει και να καταπραΰνει το σώμα σας και πιάνετε τον εαυτό σας να ψάχνει ‘μασάζ στο σπίτι Μαρούσι’, μη ψάχνετε άλλο. Το Secret Massage προσφέρει τις υπηρεσίες του και στο Μαρούσι. 

Επιλέξτε από τις διάφορες θεραπείες μασάζ που μπορούν να σας προσφέρουν οι πιστοποιημένοι και απόλυτα καταρτισμένοι θεραπευτές μας και νιώστε ανακούφιση και χαλάρωση. Κλείστε το ραντεβού για μασάζ Μαρούσι στην ώρα και τη μέρα που σας βολεύει και εμείς ερχόμαστε στο χώρο σας!

Μασάζ Μαρούσι

Μασάζ Στο Σπίτι Μαρούσι

Ψάχνεις το καλύτερο μασάζ στο σπίτι Μαρούσι; Η αλήθεια είναι πως ζούμε σε χαοτικούς ρυθμούς, μέσα στο άγχος και τη βιασύνη. Προσπαθούμε να τα προλάβουμε όλα, να τα κάνουμε όλα τέλεια, να είμαστε εκεί για ό,τι προκύψει είτε στη δουλειά είτε στο σπίτι μας. Έτσι, δεν μένει ποτέ χρόνος για τον εαυτό μας. Όλο αυτό το άγχος και η καθημερινότητα μας δημιουργεί σωματικά προβλήματα και πόνους που μας εμποδίζουν να κάνουμε βασικά πράγματα. Στο Secret Massage η αποστολή μας είναι να σας χαλαρώσουμε και να σας καταπραΰνουμε από τους πόνους και τα άγχη της ρουτίνας. Επικοινωνήστε μαζί μας και κλείστε το ραντεβού σας!

 

Μασάζ Κατ’Οίκον Μαρούσι! Νιώσε Τη Χαλάρωση Στο Σπίτι Σου!

Το μασάζ έχει μία τεράστια ιστορία σε όλες τις κουλτούρες του κόσμου. Πλέον, χρησιμοποιείται ως θεραπευτική μέθοδος για διάφορα ζητήματα υγείας και προτείνεται από πολλούς γιατρούς συμπληρωματικά και επικουρικά ως θεραπεία. Διακρίνεται σε διάφορα είδη και απευθύνεται σε όλους τους ανθρώπους. 

 

Οι επιστημονικές έρευνες που έχουν γίνει για το μασάζ είναι αρκετές ώστε να καταδείξουν ότι το μασάζ είναι μία παγιωμένη πρακτική ανά τα χρόνια για την ανακούφιση και καταπράυνση των συμπτωμάτων διάφορων ασθενειών. Είναι από τις πρακτικές που δεν επιφέρουν κανένα κίνδυνο στο σώμα εφόσον πάντα γίνονται από καταρτισμένους και πιστοποιημένους θεραπευτές μασάζ. 

 

Κλείστε το ραντεβού σας στο Secret Massage και ερχόμαστε σπίτι σας για όποιο είδος μασάζ επιλέξετε. Νιώστε την απόλυτη χαλάρωση και βοηθήστε το σώμα σας να αναπνεύσει!

 

Βοήθησε Το Σώμα Σου Με Ένα Μασάζ Κατ’οίκον Μαρούσι!

Μη ψάχνεις άλλο για μασάζ στο σπίτι Μαρούσι. Επικοινώνησε με το Secret Massage και νιώσε την απόλυτη χαλάρωση στο σπίτι σου. Αν είσαι διστακτικός/ή με το μασάζ και δεν γνωρίζεις για τα πολλά οφέλη του, διάβασε παρακάτω κάποια μόνο από τα βασικά οφέλη του μασάζ.

 

#1 Μείωση Του Άγχους

Η αίσθηση χαλάρωσης και ηρεμίας μετά το μασάζ μπορεί να βοηθήσει στη μείωση του άγχους και του στρες σύμφωνα με έρευνες. Το σώμα μας έχει δυο νευρικά συστήματα: το συμπαθητικό σύστημα που αντιδρά στις αγχώδεις καταστάσεις με ένα συγκεκριμένο τρόπο (το λεγόμενο fight or flight) και το παρασυμπαθητικό σύστημα το οποίο επικεντρώνεται στις καθημερινές λειτουργίες. Το μασάζ θεωρείτει ότι διεγείρει το παρασυμπαθητικό σύστημα ώστε να αυξάνει την αντίδραση του και παράλληλα να μειώνει το άγχος.  

 

#2 Βελτίωση Του Ύπνου

Το μασάζ μειώνει την έκκριση κορτιζόλης (ορμόνη του άγχους) και αυξάνει την έκκριση σεροτονίνης και ντοπαμίνης, δηλαδή νευροδιαβιβαστών που σταθεροποιούν τη διάθεση μας. Έρευνες έχουν δείξει ότι οι θεραπείες μασάζ είναι πολύ ευεργετικές σε όσους υποφέρουν από αϋπνίες ειδικά όταν αυτές συνδέονται με την εμμηνόπαυση ή τις καρδιαγγειακές παθήσεις.

#3 Μείωση Του Πόνου 

Διάφορες έρευνες έχουν δείξει ότι το μασάζ βοηθά στην ανακούφιση από τον οξύ πόνο στην πλάτη, στον αυχένα, στους πονοκεφάλους, και στις αρθρώσεις. Η ανακούφιση είναι άμεση αλλά για να επιτείνουμε τη διάρκεια της πρέπει οι συνεδρίες μασάζ να έχουν μία συχνότητα ανάλογα πάντα και με το πρόβλημα. 

 

#4 Συναισθηματική Ευεξία

Για πολλούς ανθρώπους που βιώνουν χρόνια και σοβαρά προβλήματα υγείας (π.χ. αυτοάνοσα νοσήματα, καρκίνος, κτλ) η σωματική και ψυχολογική καταρράκωση τους είναι πολλές φορές δυσβάσταχτη. Πολλοί από αυτούς έχουν ξεκινήσει συνεδρίες μασάζ ώστε να μπορέσουν να καταπραΰνουν τους πόνους τους, να νιώσουν χαλαροί αλλά κυρίως να βελτιώσουν την ποιότητα της ζωής τους.  Πολλοί από εμάς ωφελούμαστε σημαντικά από το μασάζ διότι είναι ένας υπέροχος τρόπος ν ανιώσουμε ευεξία, να μειώσουμε τους πόνους αλλά και τόσα ακόμα οφέλη. Ειδικά αν υπάρχει κάποια υφιστάμενη κατάσταση υγείας που χρειάζεται θεραπεία, το μασάζ μπορεί να βοηθήσει σημαντικά – πάντα με τη σύμφωνη γνώμη του θεράποντα ιατρού. 

 

Στη Secret Massage αυτή είναι η προτεραιότητα μας: Να βοηθήσουμε το σώμα να αναπνεύσει και να λειτουργεί αποτελεσματικά.

Περιοχές Κάλυψης Μασάζ Στο Σπίτι

Πως δουλεύει

1. Επιλέγετε ώρα και μέρος ραντεβού.

Επιλέξτε θεραπεία μασάζ, θεραπευτή και κλείστε online ραντεβού ή τηλεφωνικά, την ώρα και στο μέρος που επιθυμείτε.

2. Άμεση ανταπόκριση

Ο επιλεγμένος θεραπευτής μας θα είναι στον χώρο που έχετε επιλέξει μέσα σε 1 ώρα

3. Πραγματοποίηση θεραπείας

Όταν έρθει ο θεραπευτής πείτε του για το λόγο που επιλέξατε τη θεραπεία, τι ακριβώς θέλετε ή αν αντιμετωπίζετε κάποιο ζήτημα και αφεθείτε στα έμπειρα χέρια του.

sm icon 1

Αμεση εξυπηρετηση

Με ένα μόνο τηλέφωνο ή ένα email ο θεραπευτής μας είναι στο χώρο σας σε 1 ώρα.

sm icon 3

Μοναδική εμπειρία

Ζήστε μια πρωτόγνωρη εμπειρία χωρίς μετακινήσεις στην άνεση του δικού σας χώρου

sm icon 2

Οικονομικά

Εκτός από τις προσιτές τιμές μας κερδίζετε χρόνο και αποφεύγετε ταλαιπωρία

Τι λένε οι πελάτες

Συχνές Ερωτήσεις

Θα πρέπει να ενημερώσετε το θεραπευτή για τυχόν προβλήματα υγείας, όπως αλλεργίες, μυοσκελετικές παθήσεις κ.α. Οτιδήποτε σας απασχολεί μπορείτε να το συζητήσετε μαζί του. Μην ξεχνάτε, ο θεραπευτής είναι ένας καλός φίλος!

Μην ξεχνάτε ότι οι περισσότεροι άνθρωποι προγραμματίζουν ένα μασάζ μετά από μία κουραστική μέρα, για να χαλαρώσουν. Είναι απόλυτα φυσικό να χαλαρώσετε τόσο ώστε να αποκοιμηθείτε, δεν χρειάζεται να σας προβληματίζει κάτι τέτοιο. Αντίθετα, ο μασέρ σας, θα θεωρήσει ότι κάνει καλά τη δουλειά του που  κατάφερε να σας χαλαρώσει τόσο πολύ, ώστε να κοιμηθείτε!

Αν επιθυμείτε μεγαλύτερη πίεση κατά τη διάρκεια της συνεδρίας ή θέλετε να επικεντρωθεί σε ορισμένα σημεία του σώματος περισσότερο, μην αισθανθείτε ότι μπορεί να τον προσβάλετε. Πρέπει να νιώθετε άνετα για το απολαύσετε, αυτό είναι άλλωστε και το νόημα. Νιώστε οικεία και μιλήστε του ανοιχτά. 

Πολλοί άνθρωποι έχουν μειωμένη αυτοπεποίθηση λόγω κάποιων παραπανίσιων κιλών. Καταρχάς, ας ξεκινήσουμε από το ότι κανένας άνθρωπος δεν πρέπει να νιώθει άσχημα με το σώμα του. Σε δεύτερη φάση, ένας επαγγελματίας μασέρ θα επικεντρωθεί στην δουλειά του και όχι στο αν είστε στα σωστά κιλά. Η δουλειά του είναι να σας κάνει να νιώσετε καλύτερα και να σας βοηθήσει σε όποιο πρόβλημα αντιμετωπίζετε.

Αφού απολαύσετε το μασάζ, πιείτε άφθονο νερό. Αυτό, θα βοηθήσει το σώμα σας να ενυδατωθεί και να αποβάλει τοξίνες και στρεσογόνες ουσίες. Έπειτα, χαλαρώστε για 10 λεπτά, αφήνοντας τον οργανισμό σας να επανέλθει σταδιακά.

Μετά τη λήξη της συνεδρίας καταβάλετε μετρητοίς στον θεραπευτή το κόστος της θεραπείας που επιλέξατε και παραλαμβάνετε την αντίστοιχη νόμιμη απόδειξη.

Κλείστε ραντεβού

Επιλέξτε την πόλη σας