Χαλαρωτικό Μασάζ

Υπάρχουν φορές που έχετε νιώσει ότι αναζητάτε ένα διάλειμμα από την πιεστική καθημερινότητα; Ότι οι ρυθμοί της ημέρας σας εξαντλούν χωρίς να σας μένουν αποθέματα ενέργειας για να περάσετε ποιοτικό χρόνο με τα αγαπημένα σας πρόσωπα; Αν όλα αυτά ισχύουν για εσάς τότε το Relaxation Massage έρχεται να σας δώσει την λύση που χρειαζόσασταν!

Χαλαρωτικό Μασάζ

Τι είναι το Χαλαρωτικό Μασάζ;

Πρόκειται για μια κατηγορία ειδών μασάζ, που σκοπό τους έχουν την βαθιά ψυχική και συναισθηματική χαλάρωση του θεραπευόμενου. Το Relaxation Massage είναι εδώ για να σας προσφέρει ένα παράθυρο διαφυγής από το στρες, το άγχος και την πίεση που κρατάτε μέσα σας. Με λίγα λόγια το συγκεκριμένο είδος μασάζ είναι ένας υπέροχος τρόπος για να επανασυνδεθείτε με τον εαυτό σας και να διώξετε από το μυαλό σας ό,τι μπορεί να σας βαραίνει συναισθηματικά. Και όλα αυτά χάρη στην πλατφόρμα μας, μπορούν να συμβούν στο σπίτι σας με τη υπηρεσία μασάζ κατ’ οίκον!

Στην σημερινή εποχή, που τείνει να απαιτεί εκθετικά όλο και περισσότερο χρόνο από την ημέρα μας και την προσωπική μας ζωή, είναι πολύ σημαντικό, έτσι ώστε να μπορούμε να λειτουργήσουμε αποτελεσματικά στην εργασία αλλά και στην ζωή μας, να φροντίζουμε την ψυχική μας υγεία καθώς επηρεάζει αυτομάτως και την σωματική. Έτσι, το Relaxation Massage, μπορεί να παίξει έναν πολύ σημαντικό ρόλο βελτιώνοντας την καθημερινότητα και τις ζωές πολλών ανθρώπων και κατ’ επέκταση και την κοινωνία μας, δημιουργώντας υγιείς και σταθερούς συναισθηματικά ανθρώπους.

Πώς λειτουργεί το Χαλαρωτικό Μασάζ;

Πρόκειται για μια κατηγορία ειδών μασάζ τα οποία χρησιμοποιούν μια μεγάλη ποικιλία μέσων και τεχνικών, που απώτερο σκοπό τους έχουν να σας οδηγήσουν σε μια κατάσταση εσωτερικής γαλήνης, λύνοντας οποίο τυχόν πρόβλημα μπορεί να διαθέτετε!

Μερικές από τις τεχνικές μασάζ που ανήκουν στην συγκεκριμένη κατηγορία είναι τα εξής:

 • Σουηδικό Μασάζ
 • Μασάζ με θερμές πέτρες
 • Μασάζ Αρωματοθεραπείας

Καθένα από τις συγκεκριμένες τεχνικές μασάζ, συνεισφέρει με τον δικό του ξεχωριστό τρόπο στο να σας βοηθήσει, φυσικά σε συνδυασμό με τον επαγγελματισμό και την άριστη κατάρτιση των ειδικών θεραπευτών που διαθέτουμε στην Secret Massage, να βρείτε ένα επιτέλους ένα καταφύγιο χαλάρωσης και αρμονίας, στο οποίο να μπορείτε να καταφύγετε όποτε το έχετε ανάγκη. Το Relaxation Massage χρησιμοποιεί πολλές διαφορετικές τεχνικές και τρόπους για να πετύχει το επιθυμητό αποτέλεσμα όπως:

 • Μακριές βαθιές μαλλάξεις (είτε ολιστικές είτε ρυθμικές)
 • Πιέσεις σε όλο το σώμα που ρυθμίζονται με βάση το γούστο σας
 • Χαλαρωτική μουσική, χαμηλό φωτισμό και διάφορα αιθέρια έλαια
 • Έναν αξιόπιστο επαγγελματία μασέρ που ξέρει να χειρίζεται το σώμα σας

Θετικές επιδράσεις του Χαλαρωτικό Μασάζ

Το Relaxation Massage, έρχεται για να σας προσφέρει μια μεγάλη λίστα από θετικά αποτελέσματα τα οποία περιστρέφονται κατά κύριο λόγο γύρω από την ψυχική και συναισθηματική σας υγεία παρόλο που μπορεί να σας προσφέρει και κάποια σωματικά πλεονεκτήματα όπως:

 • Ανακούφιση από πόνους στην περιοχή του λαιμού, την πλάτη, την μέση καθώς και από μυϊκούς πόνους
 • Αναζωογονημένη και υγιείς επιδερμίδα
 • Καλύτερη ποιότητα ύπνου
 • Μειώνει το άγχος και κατ’ επέκταση τα προβλήματα σχετιζόμενα με αυτό
 • Βελτιώνει την ροή της κυκλοφορίας του αίματος 
 • Οδηγεί σε αυξημένη κινητικότητα
 • Χαλαρώνει και γαληνεύει τις αισθήσεις 

Όπως είναι προφανές, η λίστα των πλεονεκτημάτων είναι μεγάλη, έχοντας ως αποτέλεσμα την βελτίωση της γενικότερης ποιότητας ζωής σας ακόμα και στην άνεση του σπιτιού σας με την υπηρεσία μασάζ στο σπίτι!

Οι κατάλληλοι επαγγελματίες

Ωστόσο, το Relaxation Massage και η μεγάλη ποικιλία ευεργετικών ιδιοτήτων στο σώμα και το πνεύμα δεν θα ήταν αρκετά για να σας προσφέρουν μια αξέχαστη εμπειρία μασάζ χωρίς τους πλήρως καταρτισμένους και αξιόπιστους επαγγελματίες θεραπευτές που διαθέτουμε στην Secret Massage. Οι θεραπευτές μας, από την πρώτη κιόλας επαφή μαζί μας θα σπεύσουν να ακούσουν και να αξιολογήσουν την περίπτωσή σας ώστε να διαμορφώσουν την συνεδρία σας με βάση τα γούστα και τις ιδιαίτερες προτιμήσεις σας! Πιο συγκεκριμένα, οι θεραπευτές μας θα φροντίσουν ώστε:

 • Να συλλέξουν πληροφορίες για τυχόν αλλεργίες που ενδέχεται να έχετε σε κάποια από τα προϊόντα μας
 • Τυχόν προβλήματα υγείας που μπορεί να επηρεάσουν τον τρόπο που θα προσεγγίσουν την συνεδρία σας
 • Και τις ειδικές προτιμήσεις σας σχετικά με την συνεδρία σας

Με αυτόν τον τρόπο εξασφαλίζουμε ότι θα έχετε μια ξεχωριστή μεταχείριση κομμένη και ραμμένη για εσάς, ακόμα και στην άνεση του χώρου σας με την υπηρεσία μασάζ κατ’ οίκον που διαθέτουμε στην Secret Massage!

Relaxation Massage και αιθέρια έλαια!

Απογειώστε την συνεδρία Relaxation Massage της επιλογής σας με την τεράστια ποικιλία από αιθέρια έλαια που διαθέτουμε στην Secret Massage και βυθιστείτε ακόμα πιο βαθιά στην εμπειρία χαλάρωσης που θα σας παρέχουν οι θεραπευτές μας ακόμα και στην άνεση του σαλονιού σας με την υπηρεσία μασάζ στο σπίτι!

Οικονομικά προσιτό για όλους!

Όπως θα έχετε ήδη καταλάβει, στην Secret Massage παίρνουμε την εμπειρία σας στα σοβαρά προσπαθώντας να σας δίνουμε πάντα τον καλύτερό μας εαυτό. Ακριβώς με τον ίδιο σεβασμό αντιμετωπίζουμε και τα χρήματά σας αφού γνωρίζουμε ότι οι εποχές είναι δύσκολες αλλά επίσης γνωρίζουμε ότι όλοι έχουν δικαίωμα στην συναισθηματική και σωματική υγεία και χαλάρωση. Γι’αυτό διαθέτουμε πακέτα προσφορών για όλες τις τσέπες και είμαστε σίγουροι πως μπορείτε να βρείτε αυτό που ταιριάζει στις ανάγκες σας. Ακόμη, η πλατφόρμα μας έρχεται στον προσωπικό σας χώρο, χάρη στην υπηρεσία μασάζ κατ’ οίκον, εξοικονομώντας σας χρήματα που θα χρειαζόσασταν για την μετακίνησή σας!

Στην Secret Massage, προσπαθούμε πάντα ώστε να έχετε την καλύτερη δυνατή εμπειρία και εξυπηρέτηση από εμάς και την μεγάλη ομάδα των ειδικών που διαθέτουμε. Με βαθιά γνώση πάνω σε μια μεγάλη ποικιλία ειδών μασάζ όπως είναι το Relaxation Massage, για όλα τα γούστα και τις ανάγκες σας, καλούμε τώρα όλους όσους θέλουν να έχουν λόγο στην συναισθηματική τους υγεία να έρθουν και να ζητήσουν την πολύτιμη βοήθειά των θεραπευτών μας ή μάλλον να έρθουμε εμείς σε εσάς με την υπηρεσία μασάζ στο σπίτι, που φέρνει την χαλάρωση ακόμα πιο κοντά σας! 

Κάντε τώρα ένα διάλειμμα από ό,τι σας βασανίζει και εμπιστευτείτε μας να σας προσφέρουμε μια αξέχαστη εμπειρία Relaxation Massage χωρίς να ξοδέψετε τα χρήματά σας σε θεραπείες που σας υπόσχονται ψεύτικες ελπίδες που τελικά δεν φέρουν κανένα αποτέλεσμα.

Μενού Relaxation Massage

Relaxation Massage 30 λεπτών

Μια βασική συνεδρία Relaxation Massage 30 λεπτών, για να σας βοηθήσει να πάρετε μια γεύση μικρής χαλάρωσης από τους θεραπευτές μας στην άνεση του σπιτιού σας με την υπηρεσία μασάζ κατ’ οίκον, για εσάς που ο προσωπικός χρόνος είναι πολυτέλεια

Relaxation Massage 60 λεπτών

Αφεθείτε στα έμπειρα χέρια των θεραπευτών μας και γευτείτε μία συνεδρία Relaxation Massage 60 λεπτών για ακόμα πιο έντονη αίσθηση χαλάρωσης και ηρεμίας!

Relaxation Massage 120 λεπτών

Μια ακόμα πιο έντονη εμπειρία χαλάρωσης σας περιμένει με την συνεδρία των 120 λεπτών που διαθέτουμε στην Secret Massage σε συνδυασμό με τα πλούσια αιθέρια έλαια που μπορείτε να επιλέξετε και οι ίδιοι!

Relaxation Massage 240 λεπτών

Απολαύστε το πλήρες πακέτο Relaxation Massage διάρκειας μίας ώρας και αφήστε τους εξειδικευμένους θεραπευτές μας να σας ξεναγήσουν σε έναν κόσμο βαθύτατης και έντονης χαλάρωσης σε συνδυασμό με τις έμπειρες τεχνικές και τα αιθέρια έλαια που χρησιμοποιούν. Διώξτε το άγχος και το στρες σήμερα κιόλας από την άνεση του καναπέ σας, αφού ερχόμαστε εμείς στον χώρο σας με την υπηρεσία μασάζ στο σπίτι!

Στον δικό σας χώρο!

Η Secret Massage ξεχωρίζει από τις άλλες πλατφόρμες με υπηρεσίες μασάζ καθώς φέρνει στον χώρο σας την ομάδα των άριστα καταρτισμένων ειδικών και θεραπευτών της με την υπηρεσία μασάζ κατ οίκον!

SMGR107
SMGR108

Φτιαγμένο για εσάς!

Στην Secret Massage η κάθε συνεδρία είναι διαμορφωμένη ειδικά για εσάς και πάντα με σεβασμό στις ιδιαίτερες ανάγκες σας αφού πιστεύουμε πως ο κάθε άνθρωπος είναι διαφορετικός!

Συχνές Ερωτήσεις

Το Relaxation Massage, αν και είναι αποτελεσματικό για περιπτώσεις ήπιου άγχους, στρες κτλ δεν είναι δυνατόν για σοβαρές παθήσεις να αντικαταστήσει έναν έμπειρο ψυχοθεραπευτή.

Δυστυχώς το Relaxation Massage δεν είναι σε θέση να θεραπεύσει σοβαρά σωματικά προβλήματα καθώς ο στόχος του είναι κυρίως η χαλάρωση και η συναισθηματική πληρότητα του θεραπευόμενου, αν και μπορεί να έχει κάποια μικρά σωματικά πλεονεκτήματα.

Προφανώς και μια πραγματική συνεδρία Relaxation Massage δεν είναι δυνατό να αντικατασταθεί από μια συμβατική συσκευή μασάζ καθώς είναι επίσης επίφοβη η πρόκληση σωματικών βλαβών από τυχόν συσκευές.

Πρέπει να συμβουλεύεστε πάντα τον γιατρό σας για τυχόν καινούργιες θεραπείες που θέλετε να ξεκινήσετε, αν και το Relaxation Massage έχει σκοπό του κυρίως την συναισθηματική ενδυνάμωση και ηρεμία του θεραπευόμενου.

Προτείνεται να φοράτε ελαφριά και άνετα ρούχα ή εσώρουχα ώστε να διευκολύνετε την δουλειά του ειδικού θεραπευτή.

Από την πρώτη κιόλας συνεδρία ενδέχεται να νιώσετε τα θετικά αποτελέσματα και την βελτιωμένη διάθεση και ευεξία που θα σας υπόσχεται το Relaxation Massage!

Απόλαυσε Όλες Τις Αγαπημένες Σου Θεραπείες Μασάζ Στο Χώρο Σου

Επιλέξτε αυτό που σας ταιριάζει καλύτερα και κλείστε τη συνεδρία σας. Το μασάζ στο σπίτι δεν ήταν ποτέ πιο εύκολο!

Επιλέξτε την πόλη σας

Κλείστε ραντεβού